1 saat sürer asgari maaşı tuzla buz etmem ay sonuna kadar parasız kalıyorum imdat diye bağırıcam şimdi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben de böyleyim para harcamaya müsait bir yapım var
Parayı yönetmeyi öğrenmen lazım.. Cimri ol biraz.. Gereksiz harcamlarını bırak..
Kırılmadan açılmayan kumbaralar var , paranın bi kısmını ona at , sende kalanı da tutumlu harcamaya çalış. Ne bileyim her gün kahve içiyorsan arada çay iç tasarruf yap falan filan işte
Birikene kadar paranın değeri düşüyor.
@35_Gkn_34 o zaman dolar-euro ya çevirsin öyle atsınn
Her ay çeyrek alıp içine atsın. Çalınırsa kahrolur ama
@35_Gkn_34 kasa alsın bi tane (biz de tasarruf mu yaptırıyoz para mı harcatıyoz belli değil neyse çaktırma)
Bence araba alsın ve borçlansın 😂
@35_Gkn_34 Karavan en iyisi
Ona güç yetmez şimdilik
Sen limitsiz kredi kartının bile limitini bitirirsin kendine varlıklı bir insan bul :)
En iyisi insanin kendi parasi kazanmasi birikim yapmasini bilmeyenden birsey olmaz hayatta ayakta bile kalamazlar
Tabiki sende haklısın benimki bir varsayım arkadaşa bilgilendirme geçtim :)
Ben evlenince bende calisir esime destek cikarim gerekirse evde bos bos oturacagima esimle birlikte cocuklara gelecek saglariz herseyi erkege yukletmek olmaz
Tabiki doğru düşünüyorsunuz tok yiyici olmayacaksın hiç bir zaman kendin çalışacaksın çabalayacaksın bir şeyler yapabildiğini göstereceksin kendi ayakların üstünde durabildiğini gösteceksin hem ben üstümde emeğim olmadığı bir parayı harcamaktan çekinirim hem eşin hemde sen çalışırsan söylediğiniz gibi çocuklarına daha güzel bir gelecek bırakabilsiniz.
kesinlikle cok mantikli konustun Bu sekilde esitlik olusuyor bazi erkekler esinin calismasina karsi oluyor cocuk icin bence calisarak cocuga bakilir ve bakicilarda var bu sekilde erkek kadin esitligide olusuyor
Yani ilişkilerde anlayışlı olmak önemli evet genelde dediğiniz gibi bazı erkekler eşlerinin çalışmasını istemiyor fakat ben o düşüncede değilim o konuda serbest bırakırım çalışıp çalışmayacağına kendi karar versin kimsenin Özgürlüğünü kısıtlamaya hakkım yok eşim dahi olsa.
Maaş kartını anneye ver
Yavrum bunu nasıl beceriyorsun sen
Para harcamak güzeldir.
Birine ver onda kalsın
Sürünmeye mahkumsun o Zaman
ailene ver
Yatırım yap
Parayı kartta tut
Harcama
demekki hastasin
az tasarruf şart
Hangi sehirde kaliyorsun?