Yaz başında yüzde 25 zam gelen dondurma fiyatlarına ikinci defa zam geliyor. Yeni fiyatların 17 Temmuz'dan itibaren geçerli olacağı söylense de birçok satıcı bugünden itibaren uygulayacağını belirtti
Dondurma üreticilerinin yüzde 20 zamlı yeni tarifesi satıcılara dağıtıldı. Zamların 17 Temmuz'dan itibaren geçerli olacağı söylense de birçok satıcı bugünden itibaren uygulayacağını söylüyor.
Haziran ayının başında gelen zamlarla dondurma satışlarının bir önceki yıla göre yüzde 50 düştüğünü söyleyen Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, yeni zamla birlikte esnafın daha da zor duruma düşeceğini belirtti. Asgari ücret zammının ardından her kaleme zam geldiğini söyleyen Dündar, alkole de 18 Temmuz tarihinde yüzde 20-25 arası bir zam geleceğini söyledi. Dündar, "Zam geldikçe satışlarımız düşüyor. Bunun yanı sıra maliyetler de artmaya devam ediyor. Elektrik kullanıyoruz ama satamıyoruz. Bu da iflasımızı hızlandırıyor. Müşterinin de psikolojisi bozuldu. Dün aldığı ürünü bugün almaya gelen müşteri yeniden fiyat soruyor. Hiç kimse ne aldığından ne ödediğinden emin değil. Ben böyle bir dönem görmedim" diye konuştu.

Kaynak: DHA
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tüketmiyorum
Ben dordurma yemiyorum. Yemesem de ölmem. Ama onlar kazanamazlarsa ölürler.
ne yapalım
yeriz ama daha az yeriz artık..
Allah uzun ömür versin akp ne diyim bıktım artık bu şerefsizlere oy veren vatan hainidir son 2 senedir ülke ne hale geldi sürekli zam zam zam öldürün beni kurtulim bitsin.
Allah be la ni versin a KP sansür yapma k s işine bak.
Bu üçüncü bilmem kaçıncı zam... zaten düşük kaliteli... bunlar bence kazanmaya doymuyor...
Geçen evde yapmayı denedim yine çok pahalı tuttu dhsbsjjs
Bir yediğimiz magnum yakında 50 TL veririz
Tüketemiyorum🤧
Bir bu kalmıştı zaten
Aşıltık artık a den z ye zam
Zama zam mı yine 🙄
Şaka mı bu ya zaten saklıydı.
Zamlıydı
Tüketiyorum ama çok değil
Bi o eksikti. zaten yüksekti
17 Temmuzdan itibaren tüketmeyeceğim 🙃
Bu beni üzer 😕😂