Benim olan 4 tane Apartman dairem var 1 benim diğer 3 de kirada ailem de tutturdu bu kiracıyı çıkartalım o 3 daireyi de temizleyip daha fazla gelir elde edebileceğimiz kiracılara verelim diye daha fazla gelir tabikide benim de işime gelir de bir sıkıntı var. Birini zaten çıkartacaktım çünki evimi gerçekten hor kullanıyor ama diğer ikisinde de yeni doğum yapmış 2 kadın var ve böyle bir şey yaparsam çok zor durumda kalacaklar o yüzden ailemi nasıl ikna edebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlerin mülkiyeti herkes senin üzerindeyse her şeyi sen yapmaya hakkın var yani madem bu mülkiyetler senin üzerindeyse ailen de sana saygı duyması gerekir yaşın genç sanırım bu yaşta o mülkiyetleri kendinin alacağını zannetmiyorum büyük bir ihtimal halinden kalmıştır veya ailen vermiştir işin hukuki boyutunda her şeyi sana aittir ama vicdani boyutuna baktığımızda eğer ki ailenden kaldıysa tabii ki de aileni dinlemelisin ama o hamile kadınlar ın oturmuş olduğu dairelere bence müdahale etmemelisin gerçekten insanlar zaten zor zamandan geçiyor bence onları mağdur edilmemeli diye düşünüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılAnaannem ve dedemden birde babaannem ve dedemden bana kalan arazilerden birini belirli maddelere göre satıp apartman yapmalarına izin verdim ve tüm mülkler bana ait tapusu bende
Soran+1 yılOnları çok zor durumda kalmadıkça çıkartmayı düşünmüyorum zaten
- +1 yıl
Aynen mülkiyet sendeyse zaten istediğini yapabilirsin kimse karışamaz
En İyi Cevaplar
Evlen benimle 🙂 şakası bir yana çıkartamazsın zaten. çıkartma şartı ev sahibinin ben oturacam demesi ki üzerinde o bölgede başka daire olmaması ve gerçekten oturması gerekiyor yani kiracılar akıllıysa hiçbir şekilde çıkartamazsın, bizim bi öğretmen arkadaş git mahkemeye ver dedi çıktı işin içinden ev sahibi bir şey yapamadı
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında 3 daire içinde kanıtım var ama diğerleri için bunları kullanıp tabikide çıkarmam çünki zararlarını karşılıyorlar
Sana hayat tavsiyesi para mal mülk ne işe yarıyor?
Mutlu olmaya.
Daha çıkartmadan bu durum vicdanını rahat ediyor sktr et. Keyfine bak mal geri gelir bu ana yordugun enerji , harcadığın zaman gelmez. O yüzden ailene deki malla mülke uğraşamam kullanırlarsa kullansınlar huzurum kaçağına30 Yorumla
Anlatarak. İşte bak burada anlattığın gibi diğer ikisini çıkartmak istemediğini sebebi ile birlikte söyle. Bu benim rahatsız eder de, yapamam de. Merhamet, iyilik olaylarından duygusal gir, para iyidir ama her şey değildir, yumuşarlar ikna olurlar umuyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
100Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılpayı yazmıssın ama o aileye mensup musun? ilk onu soracağım.
senin ailen eşağılık paragöz omurgasız. neden dıyeceksın . lan senın aılene enflasyon varda kiracıya yok mu? herkes aynı gemi ıcınde enflasyon hayat sartları varsa sıze kiracıyada var. çiş kokan evinize 2000 olan rakamı 4000 ıstıyorsunuz.
kiracı o parayı kazandı mı oyle zam aldı mı tıcaret yapıyor ıse reel pıyasa kotu o parayı sagla dımı? beceriksiz bir hukumetın programları yuzunden bu sene olusan bır durum herkes bunu yasıyor tek saçma ev sahipleri yaşamıyor.
Allah sizin gibi ne idüğü belirsiz insanlara neden ev verir bunuda anlamıyorum , adalet burdan yanlış. ekonomık kriz var ise herkese var. siz tek akıllı degıslınız calısmadan havadan para gelsın oyle bır dunya yok.
umarım kiracılarınız 5 yıldan az oturuyordur % 25 zam yapabılırsınız baskada bir pok yapamazsınız mahkeme yoluna gıtsenızde red olur ınsanllah o kiracılarda bu surede mahkemelık olun 2 -3 sene sursun kıra odemesınler sonrada basıp gıtsınler sizde döt gibi kalın ortada. kımse yasattıgını yasamadan gebermez darısı başınıza.
10 Yorumla
+1 yılKimse devleti suçlamasın evet devletin kusurları var ama insanların kusurları kadar değil çünkü onlara oy veren de onlar
her Fırsatı krize çeviren de onlar Her şeyi insanlar yapıyor onlar başımıza çıkarıyor bunları
Belki Siz ev sahiplerine çok fazla gelir gelebilir ama çok fazlada kul hakkı gelebilir bakalım bunun hesabını nasıl ödeyecek bu insanlar
Allah herkese merhamet vicdan versin
Kalbi gibi insanlarla karşılaştırsın inşallah 💎12 Yorumla- +1 yıl
"Kimse devleti suçlamasın" mı? Kimi suçlayalım mahalle berberini mi?
Bu ülkede resmi %70 gayriresmi markette pazarda hissedilen %150 enflasyon var.
Kira artışı ise %25 ile sınırlandırıldı. Bu ev sahibini zarara sokar, enflasyon oranında zam yapsa ev sahibi bu sefer kiracı zor durumda kalır ödeyemez. Bu dengeyi paramızı değersizleştiren şuanki idari hükümet bozdu halk değil. Bir lipton sallama çayı bir market 25 liraya satarken diğeri 34 e satıyor. Bayiyi gelen sıfır arabalar liste fiyatının üstüne galerilere peşkeş çekiliyor. Bayide araba yok galeriler sıfır araç dolu. Ticaret bakanlığı denetlemiyor, ölüm uykusuna yatmış. Şuanki mevcut krizde halkın suçu %1 se hükümetin %99 dur. Hükümet işini düzgün yapsa dengeyi sağlasa halk hiç bir şekilde fırsatçılık yapamaz. - +1 yıl
Kim oy veriyor onu suçlayın ki başa gelmesin
+1 yılBenim de 2 tane evim var. Piyasa ortalamasının biraz altında bir fiyata kiraya verdim. Asgari ücret 4 bin iken ben tutup da 3 bine kiraya veremem. Vicdanım el vermez. Para önemlidir ama hayatta paradan daha değerli şeyler de var. Bence iyi yapıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılSözleşme yapabilirsin bi yıllık haklısın onlar magdur olurlar onların magduriyetini gidermek kadar güzel birşeh olamaz 3 5 kuruş fazla olabilir ama insana verdigin deger gibi sana kazandırmaz vicdanını sevsinler senin sözleşmenin oldugunu söyle ailene çıkartmayacagını belirt
00 Yorumla
+1 yılMülkiyet hakkını nasıl ki tapu güvenceye alıyorsa kiracının haklarını da kontrat güvenceye alıyor, bu işler çocuk oyuncağı mı, çıkarıyormuş, hayrola kimi neyi çıkarıyorsun? Dene bakalım nasıl çıkaracakmışsın, bir de 3-4 daireden söz ediyorsun, evleneceğim ev lazım yalanın falan da sökmez, eğer kiracıların korkak ödlek kimseler değillerse senin gibi şaklabanlara papuç bırakmazlar, şahsen ben bırakmam, orduyla gelir çıkarırsın beni.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla ileriye gidersen de o evlerini senin elinden alırdım, ya da başka bir şeyini, örneğin hayatını, artık ona o zaman karar verirdik.
- +1 yıl
Kıçınıza %25 sınırını soktular ne hazmedebiliyorsunuz ne de çıkarabiliyorsunuz değil mi, ne demişler, tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bakacaksın, kıçındaki %25 lik bile olsa...
- +1 yıl
İddiaya varım, 9mm olmasından iyidir.
+1 yılAilenin kanunlardan haberi yok herhalde. %25 ten fazla zam yapamazlar. Kiracıyı çıkartmak için belli bi sebebi olması lazım. Ben taşınacam veya kızım taşınacak çık derse ve taşınmazlarsa 3 yıl orayı kiraya veremezler. Aksi tespit edildiği takdirde 1 yıllık kira kadar tazminat ödemek zorunda kalırsınız mahkeme masraflarını saymıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorması ayıptır nasıl çıkartacaksın?
Benim tek bir evim var kendim ailemin evinde kalıyorum, kira geliri sebebiyle bu şekilde oturuyordum fakat yeni yasaya göre %25 zam yapabiliyorum yani bedava gibi oldu. Kirada olmasının bir anlamı kalmadı, kendim taşınacağım evime diyorum, kiracı çıkmıyorum ihtar çek geri döner diyor.
Nasıl kolayca çıkartabileceksin bana da söyle?
04 Yorumla
Soran+1 yılKiramı devamlı eksik ödedi 2 aydır da komple ödemiyor şimdi ben bununla onu şikayet edersem evimden çıkmak zorundaymış
Cevap sahibi+1 yılEvet ama şikayet etsen bile tahliye işlemi 1 yıl sürüyormuş, avukata sordum.
Soran+1 yılİsterse 1 isterse 3 yıl olsun illaki çıkacak
Cevap sahibi+1 yılYani tabi o kadar zaman sonra çıkacak
Yaşlı moruk zihniyeti işte para için insanlığını satıyor pis açgözlüler. Kim olursa olsun yarın senin çocuğunda aynı duruma düşebilir bırak o morukları dinlemeyi sen kendi aklınla hareket et. Bunlar yüzünden fiyatlar artıyor zaten birbirlerine baka baka kira fiyatı arttırıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenizi ikna etmenize gerek yok ev sizin ise kararı kendiniz vereceksiniz karışmamalarını söyleyin. Ayrıca kiracılarla aranızda bir sorun yoksa (evin kötü kullanımı, çevre şikayeti vs. hariç) çıkarmayı düşünmeyin lütfen şu zamanda inanın kiracı olmak çok zor herkes çıkar peşinde bir de yeni doğum yapmış yeni bebekleri olan bir aile zor durumda bırakmayın kimseyi.
10 YorumlaSen onları çıkarıp daha iyi bir paraya kiraya verebilirsin hakkın ama Allah var gam yok
Onların durumunda senin olduğunu düşün, seni çıkartmaya zorladıklarını ve oradaki verdiğin kiranın 2 katına daireler olduğunu düşün. Bence hiç gerek yok böyle şeylere00 YorumlaO aileden nasıl bu kadar vicdanlı biri olabildin bilmiyorum her şey para değil sonuçta doğum yapmışlar bir de o iki bebeğin hattına insan kalkıp çıkarın demez tavrını kesin ve net koy senin değil mi evler ne karışıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılBu şekilde ısrarla baskı yapıp istediklerini yaptırabileceklerini sanıyorlar
+1 yılSeni öncelikle gerçekten tebrik ederim, bu son gelişen enflasyon ve fiyat artışlarından dolayı kimisi evi satmaya çalışıp kimisi de yüksek fahiş fiyatlar vererek kiracı insanları zor durumda bırakıyor, şu an en ucuz kira en en ucuz zor bulunacak ev kirası 1500 civarı o da zor yani + taşınması nakliyesi rahat bi en az 10 binlik oluyor yani biraz el insaf, ve seni gerçekten tebrik ettim saygı duydum.
00 YorumlaTövbe tövbe madem 2 tane doğum yapmış kadın var niye çıkmalarını istiyorlar ailen düşünmüyor mu bu kadınların hali ne olacak diye? Sen boş ver onları karıştırma işine tek dertleri para mı bunların 😏
10 Yorumla
+1 yılİstesen de çılartamazsın ki... hakları var. Hatta rayiç ile kiranız arasındaki fark daha da artacak çünkü enflasyon %100 iken kiracılar en fazla %25 zam yapacak... mevcut kiracıların kiraları ancak bir doğalgaz faturası ödeyecek hale gelecek
10 Yorumla
+1 yılHayatta da hersey para değil bizim de ev var babam asgari ücret 1 çocuğu var nasıl geçinir bende yüksek Kira istesem dedi 100 tl artırdı dua et sadece yeter dedi üzmek kalp kırmak da olmaz onu çıkartırsın kalbi kırılır öyle bir kiracı gelir ki çıksın diye paralar teklif edersin ama çıkaramazsın temiz insan bulmak da zor memnunsan karşı çık yeterli bana bu para diye
20 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 625 cevap paylaştı. aynı şeyin kendilerine yapıldığını düşünmelerini sağlayın olmadı kiralarına zam yapılır ama yeni doğum yapmış bu anneyi zor duruma sokmak ne insanlığa nede vicdana sığar Allahım anlayışsız insanlardan hepimizi korusun
01 Yorumla- +1 yıl
o çok zor durumda kalmadıkçayı bayaa bi merak ettim ? gerçi ev senin vicdan senin biz buna karışamayız ama kendi fikrimizi paylaşabiliriz , ailenizde bi yönde haklı hayat o kadar pahalandiki sizin kârınızı istiyor
merhamet ve gidişat (anlayış) bu teraziye konsa hangisinin ağır basicani kestiremiyorum? öyle bu devre zamana geldikki baba evladına acımıyor
size şunu soyliyebilirim elinizden geldiği kadar kiracılarınızın maddi durumuna göre zam yapın kendinizi de kollayın kiraciniz ev sahibi olsa size acimayabilirdi
ne kârınızı çok üzün nede kiracılarınızı
Bu durumu biliyorlarsa zor ikna edersin. Bence kendi bildiğini yap. Eskilerin bir lafı vardır "Kiminin parası kiminin duası" diye. Bence böyle bir zamanda dua al. İnşallah senin de başın sıkışınca Allah yardım edecektir.
00 Yorumla
+1 yılNeden vaz geçirecekmişsin ki?
İstanbul'da kiralar 20.000 TL'nin altında olmamalı zaten.
50.000 TL'nin altında maaşı olanlar da İstanbul'da kalmamalı.
Annenler haklı. Büyük sözü dinle.
00 Yorumla
+1 yılAynen bu şekilde söyleyebilirsin. Para önemli değil, bebekleri var yazık dersin, birini çıkaracam zaten dersin. Kendi hür iraden, kimse zorlayacak değil kov diye.
10 YorumlaBu kadar aç gözlü bir ailede büyüyüp yetişip bu kadar iyi niyetli olman takdire şayan bence olduğun kişi gibi davranmaya devam et
20 Yorumla
+1 yılAilene de ki tatlı tatlı yemenin acı acı… vardır. Bu kadar aç gözlü olmasınlar bir aylık kirayı ödeyebilmek için tam bir ay çalışıyoruz. İnsanız biz biraz empati kursunlar. Yazık bu millete
00 Yorumla
+1 yılAynı şekilde ailene anlat çocukları yeni dünyaya geldi diye. Onları evden çıkarırsam sıkıntıya girecekler de , hala ısrar edeceklerse biraz zam yap mecbur
00 YorumlaAilen durumu görmüyor mu? Bende seninkine benzer bir durumdan geçtim. Apartman sahibiyim ve babam kirayı arttırmamı istemişti zor ikna ettik 😬
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüyorlar
+1 yılyamuk yapanı çıkar. iyi olan laftan anlayanı çıkarma daha beteri gelir.. sen ne işi yapıyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılDüğün organizasyon da çalışıyorum ben ama arada kuaförlük makyözlük falan da yapıyorum ben
- +1 yıl
hımm makyözlük ve organizasyon. dışa dönük ve sanatada biraz eğilimli birisin
Soran+1 yılBoş vaktimi boş geçirmemek için yaptığım bir şey genellikle
- +1 yıl
o zaman sen sadece haftasonu mu çalışıyosun düğün haftasonu oluyo ya
Soran+1 yılGenellikle düğün ama başka etkinliklere (nişan ya da başka bir etkinlik) gidilirse ve işin yoğunluğuna göre değişiyor
İnsanlar doyumsuzdur para gözlü olduğu için asgari ücretle çalışanlari düşünmezler çok para alsa bile öbür dünyaya goturemezler sadece 5 metre kefen
00 YorumlaVicdanın ve aklın arasında kalırsan vicdanını dinle cunki aklın seni menfaate vicdanın insanlığa götürür
10 YorumlaBüyük ihtimal ailen akapeli ve fırsatçı çakma Müslümanlar. Sen onları dinleme. İyi biri olduğunu düşünüyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle malum parti anırıcısı ve çakma süslüman , evdeki erkekler cumayı kaçırmıyordur , amam her gordugu karı kıza bakıyordur da. sanki ekonomik kriz tek bunlara var , kiracılara yok.
+1 yılBöyle bir acımasızlığa gerek yok her şey de para değil de.
20 Yorumla
+1 yılTapuda kimin adı yazıyorsa mal onundur söz sahibide odur. Daha üstüne laf etmeme gerek yok
20 Yorumla
+1 yılSizin düşünceniz çok doğru, sizin düşündüğünüz gibi ailenize de izah edin, onlarda Anne Baba , anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum
00 YorumlaKwr şey para değildir. O kiracılar sizi evinize iyi bakıyorsa karışmayın bence... Yoksa daha kütüleri gelip yerleşebilir.
00 YorumlaValla biz bir evden kira alıyoruz , babam düşükten verdi herkes sıkıntıda çünkü. Bence öyle yapmayın hakkını ödeyemezsiniz o insanların
00 Yorumla
+1 yılZaten sana ait, ikna olmasalar da çıkartma yazık insanlara. Ailene de her şeyin para olmadığını söyle.
00 YorumlaOnları evin önüne koyarsanız gün gelir onlara yarattığınızı sizde yaşarsınız
Evler senin Ailene ben onlardan memnunum çıkarmam diyeceksiniz00 Yorumlaolur mu öyle şey hak etmiseler çıkarırsın ama aksi halde günah kazanırsın ayıp ama hayatta her şey yüksek para mülk değildir yani
00 Yorumla
+1 yılKarşımızdakilerinde insan olduğunu herkesin zor durumda olduğunu bilerek hareket etmek gerekir. Eğer kiracinizdan memnunsanız çıkartmayın
00 Yorumla
+1 yılHer sey para degil
Sorsan kalbi temiz iyi insandìr ailen
Kalp temizligi iste boyle anlarda belli oluyor
00 Yorumla
+1 yılAileni dinleme ev sizin onları dinlemek zorunda değilsin onlara da yazık ev bulana kadar zorlanırlar.
00 YorumlaÇıkar daha yüksek'den kiraya ver.
Atalarımız ne demiş?
Acıma yetime döner koyar gö. üne.
00 YorumlaKesinlikle çıkarma
Vicdanını zedelersin yoksa...
Ahı tutar sizi o zavallıların...
00 Yorumla
+1 yılBende aynıyım bu kiraci olayını hiç sevmiyorum zalim biri gibi hissediyorum kendimi benim en sevmediğim gelir kaynağı türü
00 Yorumla
+1 yılSana bu kiralar yetiyorsa benim fazlasında ihtiyacım yok de yazıkdır herkes kendini düşüne düşüne bu hale geldik zaten
00 Yorumla
+1 yılSana aitse birilerini ikna etmene gerek yok vicdanını dinle
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ama ısrarla baskı yapıyorlar bana
- +1 yıl
Tapu sahibiysen kimse yapamaz anca konuşurlar
+1 yılÖyle kolay değil çık diyince çıkmaz kiracıların hakkı çok
02 Yorumla
Soran+1 yılHor kullandıklarını kanıtlarsam ve kirayı vermiyorlar ise istediğim gibi çıkarma hakkına sahibim
- +1 yıl
Haklı olsan bile 2 yıl sürüyor mahkeme
+1 yılÇıkaramazsın ki öyle kolay değil 10 yıl geçmesi lazım ya, da belirli süreli sözleşme
05 Yorumla
Soran+1 yılHor kullandıklarına dair kanıt bulursam ki buldum istediğim gibi çıkarırım
- +1 yıl
Yok çıkaramazsın görğrsün
- +1 yıl
Sadece, tamiratücreti alırsın
Soran+1 yıl1 tanesi hem evimi hor kullanıyor (maddi açıdan zarar veriyor ve bunu karşılamıyor) artı kirayı doğru düzgün vermiyor. Bu durumda rahatlıkla çıkarırım
- +1 yıl
Kirayı vermediği an çıkarırsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKanun var kural var kafana göre kiracı çıkartamazsın bu bir...
Para için insanların ahını alırsım Allah mazlumun ahını acı acı cıkartır bu iki
İhtiyacın yoksa bu hırs neden ailene sor bakalım10 Yorumla
+1 yılkız bekarsan kaçırayım seni şakası bir yana dairelerin mülkiyeti seninse onlara ne 30 yaşına gelmişsin neden seni yönetmeyi çalışıyorlar
00 YorumlaDünya malı dünya da kalır bu kadar aç gözlü olmayın de.
10 YorumlaKiracıyı cikartip yeniden kiralarsan, bunu da eski kiraci farkeder ve şikayet ederse cok güzel eğlenirsiniz...
20 Yorumla
+1 yılAilenin bu tarz konularda fikirlerini sormadıkça söz söyleme izni verme.
10 Yorumla
+1 yılPara önemli ama cidden değer mi birbirmize karşı vicdansız olmaya
10 Yorumla
+1 yılevi kullanacağını söyle yeni bir yer bulana kadar müsaade et
10 Yorumla
+1 yılAbla, Allah daha çok kazandırsın.
Merakımdan soruyorum nerelisin?00 Yorumla
+1 yılAilenle açıkça konul dile getir duygusal olarak ifade et benc eikna olurlar
00 Yorumla
+1 yılVicdanlı davranan her daim kazanır Allah gönlüne göre versin
00 Yorumlaİkna etmene gerek yok sen çıkarmamakta kararlı dur yeter
00 Yorumla
+1 yılAnnene, herseyin para olmadigini , iyiliğin önemli oldugunu anlatmalısın, bunu en iyi sen yaparsın
00 YorumlaYasaların arkasına sığınarak bir araştırma yapın derim işinize yarayacak şeyler bulursunuz
00 Yorumlaİkna olmuyorsa iletişimi kes belki o şekilde anlarlar, yazık günah
00 Yorumla
+1 yılAilene 2 dogum yapan kadindan bahset boyle bi kötülük yapamam de
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Devamını Gör(123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Ailem kiracıları çıkartmam için ısrar ediyor. Nasıl vazgeçirebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler