Ben kesinlikle otobüs bileti diyorum ya.. 1 sene önce 200 liraya gittiğim yerin şu an fiyatı 540 lira.
Gıda
Ulaşım (Toplu taşıma fiyatları, yakıt)
Eğitim
Kiralar
Faturalar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kesinlikle otobüs bileti diyorum ya.. 1 sene önce 200 liraya gittiğim yerin şu an fiyatı 540 lira.
şakamı bu soru? tabiki her şey den
burada KS ye giren trilyonerlermi olduğunu dusunuyosun ? ülke sıfırın altına eksi milyar dolarlarca burca girmiş şu an mb sında tek kuruş yok, çok zengin olan insanlar bile şu son iki yıldaki Olumsuz piyasa koşullarından cok etkilendi hatta çöktü eridi ya da küçüldü, ülkeyi uzuuuun yıllar ödenemicek bi dış ve iç piyasa borçlar sarmalı sarmış durumda yani geleceğimiz ipotek altına alınmış
biri bu tüm borçları sırtımıza yıktı vebu borçları sadece bizler yani Halk ödiyecek
Cevap
36Cevap
Kısaca her şey demeliyim.
Yiyecek ve içecek
150 ₺ gittiğim Tokat nerden baksan 600 ₺ olmuş.. Ama bana kalırsa en büyük sıkıntı gıda 2 ₺ bile değildi arpa şehriye akşamüstü aldığım için onu örnek veriyorum 8.50 ₺ idi. 🤷🏻♀️ Ekmek 4.50₺, diğerlerini saymaya kalksam 🤦🏻♀️
Gecen cumartesi alkol 4 kisi mekana 8 de girip gece 2 de ciktik.4 800 tl hesap geldi. Gecen yil mayis da 400 tl ye aracin deposunu fulluyordum. Bugun 1.200 tl doluyor.10 gun tatile 15 bin tl acaba yeter mi? Diyeceklerim bu kadar
ben kıyafet diyorum dolabında hicbir sey yok ve alamıyorum tek bir parçanın fiyatı 300 400 kombin yapmaya kalksam 1 kombin 1500 civarı hicbir sey alamıyorum dışarı çıkacak giysim yok
Keşke sadece gıda olsa. Kiraodeyen kimse yok galiba aramizda. Maaşımın yarıdan fazlasi kiraya gidiyor.
Kalem kalem yazmaya lüzum yok artık daha yoksul bir ülkeyiz fiyatlar genel düzeyi her üründe ve hizmette artık yüksek
Geçen sene 350 liraya arabanın deposu fulleniyordu şimdi ise 1600 liraya fulleniyor cidden bu kadar da olmaz yani.
Mağdur olmadığımız şeyleri sorsan listem daha kısa olabilirdi
Bence yanlış politika izleme sebebiyle bu problemle karşı karşıyayız..
Toplu taşıma ve market fiyatları. Kuaför ücretleri. Kedi maması ve kitap fiyatları.
Çok gezdiğim için beni yakıt ve uçak bileti fiyatları etkiliyor
Hepsi aslında ama en kötüsü mutfak alışverişi
Kesinlikle gıda fiyatları yaşamak için yemek zorunda insanlar
Gıda fiyatları. Akaryakıta zam gelince otobüs fiyatlarının artması kaçınılmaz oldu
He vallaha ben en son İstanbul'a 70 liraya gidiyordum olmuş sana 500
Ekmek bile 3.5 tl var mı böyle bişey ya 50 kurus olmalı
Halimiz berbat, yurt dışında inananların çöpe attıkları şeyleri biz alamıyoruz bile
Yakıt fiyatları canımı çok sıkıyor.
Hangisini seçmeliyim bilmiyorum.
Bir pizza 130 lira :/
Kiralarda aşırı artış var
Gıda fiyatlarından dolayı mağdur oluyor herkes
Gıda.. Açız aç.
Fakirler için hepsi
Taksi ücretleri, giyim ücretleri, gıda ücretleri
Mama fiyatları da çok artmış.
Gıda temel ihtiyaç 🤷♀️
Devir değişti artık sakız bile 5 tl olmuş
Ucuz bir şey var mı knk 😨
hepsi
%100 gıda
Tekel ürünleri çok pahalıııı 🥵
Aynen katılıyorum 👍
eğitim önemli bence ondan
zam hr şeye geldi
Gıda en çok olan
Hemen hemen her şey pahali zaten
her şey
Herseyde
F : HEPSİ
Bilet
her şey lüks oldu
Faturalar.
Faturalar
Benzin
Lpg taktirabilirsin. Dusunuyorum.1 saat once 1300 tl depoyu fulledim.5 dk da sadece mekandan cikmis fibi kendimi havali hissettim
Benim arabam diiiiil
her şey lüks oldu
Hepsi
Hepsi çok pahalı
Aslında hepsi.
Kiralar uctu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?