Her yer araba kaynıyor park yeri bulamıyorum bezin 28₺ olmasına rağmen şu ekonomi diye mızıklananları hangisiyle dövmek gerekiyor?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her yer araba kaynıyor park yeri bulamıyorum bezin 28₺ olmasına rağmen şu ekonomi diye mızıklananları hangisiyle dövmek gerekiyor?
Türkiye 1000 Kişi Başına Düşen Araç Sayısında son sıralarda yer alıyor. Aslında ekonomi iyi diyeni sopalamak lazım, enflasyon konusundaki Türkiye en kötü 6' inci ülke. Türkiye enflasyonu 2022' nin Ocak, Şubat , Mart , Nisan ayında Venezuela' yı 2' ye katladı. Venezuela' yi dünyada herkes batmış olarak görüyor.
starbukcsda kuyruk var çok belli enflasyon yüksek git kılıçdara oy ver
Kuzey Kore dışındaki tüm Starbucks' larda kuyruk var. Kuzey Kore' de Starbucks yok çünkü. Dünyada Starbucks' da kuyruk olmayan ülke yok. Starbucks' ı zenginlik göstergesi olarak görenler bile bir ülkenin fakir bir ülke olduğunu gösterir. Türkiye İran' ın bile 1 yılda geçtiği bir ülke.
Cevap
5Cevap
İhtiyac diye diye her seyi alabilecek halleri var yine de oturup her seye pahali diyolar cidden kahdlahdlad ben 8 senedir ayni telefonu kullaniyorum her sey uçtu diye gereksiz hicbir harcama yapmiyorum adamlar 2 senede 1 i phone yeniliyolar neden cunku ihtiyaç. Eger ihtiyacsa ihtiyacini karsilayabilecek bisey alırsın şov yapmana gerek yok. Bunu soyleyince de niye ben dusuk model kullanayim diyolar. Abi durumun varsa alirsin o zaman kimsenin yerine de pahali pahali diye aglamana gerek yok yani , bak ben bilgisayar muhendisligi okuyorum şu an kullandigim laptop 3 bin tl civari 1bucuk sene önce indirimde almistim Şu an 7bin oldu. Ama herkesin elinde 20bin tllik laptop aynen kanka fakirsiniz hepiniz hayat cok pahalı. Bunlar tamamen tercih meselesi. Evet pahalilik var mi var. Ama aynı oranda alım gücü de var okulda kime sorsan cikarir telefonunu %92 sininki de eminim iphonedur
Onlar alanlar peki alamayanlar ne olacak ülkedeki araç sağına bak birde insan sayısına kaldığı çoğu turist araba kiralıyor
Temel ihtiyaçları zenginlik olarak algılıyor iseniz diyecek söz kalmıyor artik
starbuck mı temel ihtiyac
Tatlım sen burada araba diyon benzin diyon dimi ulaşım bir temel ihtiyac tir haftanın en az bir günü sosyalleşmek de temel ihtiyaçtır isteyen Starbucks'a gider isteyen pikniğe gider bunlar zengin olduğumuzu göstermez tamam mi bazi zihniyetler icin evin varsa araban varsa zengisin diyor zenginlik bu degil ekonomi olarak rezalet bir ulkedeyiz evine ekmek götürmeyen insanları söylemek bile istemiyorm
İstediğin le dövebilirsin, bunkonuda haklısın yani her yer araç hala da çatır çatır araç alıyorlar adam gelmiş geçen 1 milyonluk araba soruyor be 2. el araçlar çatır çatır satıyor
10 yıllık arabaya 400 isteyeni gördüm
Bende 2017 Toyota corolla var vavacars 430.600 verdi 35 km. De
Enflasyonun yüzde 300 olduğunu kabuo etmeyenleri neyle dövmek lazım
abartma %40
çay geçen yıl 40₺ flandı şimdi 65₺ hesapla
@noldukiyani yav bir bas git tahammülüm yok daha falza sizlere. Fikirlerin batıyorsa yorum yazmayin
500 lüraya yarım depo vpower olmuyor. benzin 10 tl olsun
Onlar fondip yaptıkları için dışarıda peki sen
mecburi
Oklavayla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?