Bazı harcamalarımı hala nakit yapsam da genellikle kredi kartından harcama yapıyorum. Maaşım yatınca da ödüyorum.

Nakitçiyim
Nakit mi kalıyor? Tabii ki kredi kartı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazı harcamalarımı hala nakit yapsam da genellikle kredi kartından harcama yapıyorum. Maaşım yatınca da ödüyorum.
Fiyatı yüksek olan şeyleri kart ile alıp taksit yapıyorum genellikle. Gündelik harcamaları nakit yapıyorum. Mesela geçen 3.000 lira kıyafet aldım, 4 taksit yaptım kart ile. Ama market, cafe, restoran gibi harcamalar hep nakit.
Cevap
15Cevap
Nakit çok bulundurmuyorum yanımda. Banka kartıyla işimi hallediyorum.
Genelde banka kartı kullanıyorum.
Kredi kartı belasına birkere düştüm birdaha düşmem banka kartı kullanıyorum nakit hep kaybederim o yuzden en iyisi banka kartı 😁
Öylem püh ya kredi kartı diye sanmıstım ya 😂
Oyu ona göre vermiştim ben
Genellikle nakit.. Kredi kartı kullandığım zamanlar da oluyor özellikle sanal alışverişlerde.. Keyifli günler..
Nakit kullanmamı gerektrck yerlerde nakit kullaniyrm onun dışında hep kart
Benden size bir tavsiye, hiçbir işi kendi paranızla yapmayın, bankanın parasıyla yapın, sonra o borcu finanse edin
Babanın senin üzerine yaptığı hiç düşünmeden milyonlar harcadığın kredi kartını kullanıyorum
cebimde en fazla 100 tl nakit olur diğer tüm harcamalarımı kart ile yaparım ki nereye ne kadar harcadığımı bileyim diğer türlü nereye ne harcadığımı bilmiyorum karışıyo hesaplar
Prensip gereği kredi kartı kullanmıyorum o yüzden nakit.
bu işin en doğrusu elindeki nakiti karta atıp karttan almak kredi notun çok yüksek çıkıyor
kredi kartı haram tabiki nakit te bereket vardır
Ayy bende nakiti sadece taksi için kullanıyorum. Hiç nakit taşıyamıyorum.
Limonata yaparken illaki içine şeker koyuyoruz zaten çok ekşi olur
Kredi karti kullanmiyorum. Mumkun oldugunca da hesap kartini da kullanmamaya calisirim esnafa direkt nakit vermeye ozen gosteririm.
Ufak tefek şeylere nakit benzin gibi büyük şeylere karttan geçiyorum
Her ikisinide kullanıyorum daha çok kredi kartı ama olaki bişey olur nakit param hazırda bulunsun diye
Kalmak değil de kontrol için neler yapılmış takibi kolay oluyor
sonra nereye gitti bu para derdi olmuyor
Nakit paramı kredi kartıyla harcıyorum.
Kart kullanıyorum
Kredi kartı kullanmıyorum
En İyi Cevap