Para & Ekonomi Fiyatıyla dudak uçuklatmayan bir ürün kaldı mı? MoneySaver Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Her şey çok pahalı olduğu için ucuz bir şey aklıma gelmiyor maalesef. Fiyatıyla dudak uçuklatmayan bir ürün kaldı mı? Cevapla En Ucuz Soruları Fiyat Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. kalmadı sanırım 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Maydanoz düşmüş 2₺ dan aldım. Karpuzuz kilosu 5,99 bayağı düşmüş yani kışıın karpuz diye ağlayanlar alın yeyin😂 0 0 Yorumla
Qibau Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet kaldı, OKSİJEN.Doya doya kullanın, onun da para ile satılmasına az kaldı 😂 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Ahahahaha şimdilik ücretsiz diyelim. Yorumla
no1902 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Her şey pahalılaştı daha da pahalılaşır gibi duruyo 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Kesinlikle öyle. Yorumla
İlknury4141 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Türk lirası dışında her şey cok değerli 0 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Yok kalmadı. bir şey ucuz olunca şaşırıyorum 0 0 Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Bunlar daha iyi günlerimiz gibi geliyor. 0 0 Yorumla
wendettaaa Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Sakız. hala piyasanın en ucuzu 0 2 Yorumla MoneySaver +1 yıl O bile artmış ya. Yorumla wendettaaa +1 yıl Herşeye zam gelirde o durur mu Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kalmadı gerçekten 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Maalesef. Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sanırım yok 0 1 Yorumla MoneySaver +1 yıl Kalmadı hiç. Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kesinlikle kalmadi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kalmadı sanırım
Maydanoz düşmüş 2₺ dan aldım. Karpuzuz kilosu 5,99 bayağı düşmüş yani kışıın karpuz diye ağlayanlar alın yeyin😂
Evet kaldı, OKSİJEN.
Doya doya kullanın, onun da para ile satılmasına az kaldı 😂
Ahahahaha şimdilik ücretsiz diyelim.
Her şey pahalılaştı daha da pahalılaşır gibi duruyo
Kesinlikle öyle.
Türk lirası dışında her şey cok değerli
Ucuz kalan bir şey kalmadı.
Yok kalmadı. bir şey ucuz olunca şaşırıyorum
Bunlar daha iyi günlerimiz gibi geliyor.
Sakız. hala piyasanın en ucuzu
O bile artmış ya.
Herşeye zam gelirde o durur mu
Kalmadı gerçekten
Maalesef.
Sanırım yok
Kalmadı hiç.
kalmadı sanmıyorum
Kalmadı galiba
Kesinlikle kalmadi
İnsan hayatı