Para & Ekonomi Ekonomik özgürlüğün var mı? GoldCoin Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ekonomik açıdan özgür müsün yoksa hala başkasına mı bağlısın? Ekonomik özgürlüğün var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. şu an zor 0 0 Yorumla
Fosmodern Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Almanya nasıl 300 milyar dolar bütçe elde ettiyse. Benide onun gib li dusunun evet gayet rahatım ve var. Aynı zamanda bekarım 🙂 0 2 Yorumla GoldCoin +1 yıl Allah daha çok versin :D Yorumla Fosmodern +1 yıl Amin cümlemize 😇🙂 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 679 cevap paylaştı. Eğitim hayatım boyunca yarı ozgur yarı calisiyordum. şu an çalışmıyorum 4 yılda çalıştığım ve stajlardan alip biriktirdiğim paramla idare ediyorum. İstersem çalışırım elbette ama içim el vermiyor karın tokluğuna çalışmaya. 0 0 Yorumla
Vasat24 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok yok yok inşallah yakında olacak ama çok az sabrım kaldı boğuluyorum 0 1 Yorumla GoldCoin +1 yıl inşallah Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl şu an sadece bı 10 000 TL ye ihtiyacım var oda gelse tamamdır özgürüm 0 0 Yorumla
Papatyanınintikamı Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ailemden uzak yaşıyorum. Kendim çalışıp kendim yiyorum. Ucu ucuna yetiyor her şey. Bu ekonomik özgürlük sayılıyor mu onu bilmem 0 1 Yorumla GoldCoin +1 yıl sayılır tabii ki Yorumla
sadece_maria Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ekonomik özgürlüğüm yok ama kimseye de bağlı değilim kendi kendime yaşayıp gidiyorum 0 2 Yorumla esin_izmirlimi +1 yıl nasıl ailenyokmu Yorumla sadece_maria +1 yıl Var ama yok Yorumla
cikolatikek Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 574 cevap paylaştı. Özgürüm de hayatta kalacak kadar :D 0 1 Yorumla GoldCoin +1 yıl o da güzel be :D Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 433 cevap paylaştı. Şükür 0 1 Yorumla GoldCoin +1 yıl 🙏🏻 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok djjxj 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
şu an zor
Almanya nasıl 300 milyar dolar bütçe elde ettiyse. Benide onun gib li dusunun evet gayet rahatım ve var. Aynı zamanda bekarım 🙂
Allah daha çok versin :D
Amin cümlemize 😇🙂
Eğitim hayatım boyunca yarı ozgur yarı calisiyordum. şu an çalışmıyorum 4 yılda çalıştığım ve stajlardan alip biriktirdiğim paramla idare ediyorum. İstersem çalışırım elbette ama içim el vermiyor karın tokluğuna çalışmaya.
Yok yok yok inşallah yakında olacak ama çok az sabrım kaldı boğuluyorum
inşallah
şu an sadece bı 10 000 TL ye ihtiyacım var oda gelse tamamdır özgürüm
Ailemden uzak yaşıyorum. Kendim çalışıp kendim yiyorum. Ucu ucuna yetiyor her şey. Bu ekonomik özgürlük sayılıyor mu onu bilmem
sayılır tabii ki
Ekonomik özgürlüğüm yok ama kimseye de bağlı değilim kendi kendime yaşayıp gidiyorum
nasıl ailenyokmu
Var ama yok
Özgürüm de hayatta kalacak kadar :D
o da güzel be :D
Var cok sukur Allaha hamd olsun
hayır öğrenciyim çalışmıyroum
Evlendiğim zaman biter o özgürlüğüm 😂
Şükür
🙏🏻
Artık ekonomi özgürlüğü kısıtlar oldu
Eee fena deyil ve akşama kankilerle esecez
Özerk