mahalledeki adam bin lira kira verir 2.5 olur merkezdeki adam 3 bin lira verir işçisi vardır 5 tlye verir. burdada yerine göre değişiyor çünkü. burada işçiyi asgari cüretle çalıştırır sizin orada bi tık fazlasıdır. kafeler vs zaten demeye gerek tyok orlar hep 8 10 lira olur
Almanya'da yaşıyorum ve buraları öve öve nazar ettiniz burada da yükseldi merak etmeyin 😊 burada yaşayan da sanıyor ki sadece burada fiyatlar yükseliyor 😂😂
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Bir açma 8 lira 50 kuruş yakında totomuza motor takip şu kadar nefes almışsın para vereceksiniz diyecekler bizi daha ne bekliyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu halka az bile
Ellerine sağlık ❤️
Az kaldı az o da olacak bu gidişle.
Sorma balım sorma halimiz harap 🙇 çok teşekkür ederim canım benim 💐🥰
Maalesef öyle😒 rica ederim canım 💞
💐
Sayaç takacaklarmış herkesin totosuna yellenme başı para haha
😂
Açma olayı şehrine ve esnafına göre değişiyor. Ben burada 2.5 lirayada aldığım yer oluyor beş liraya da. Ama elektrik faturası heryerde giriyor bize
Sen nerede yaşıyorsun dostum un çuvalı şeker her yerde aynı fiyat en düşük doğuda bile şu an 6 lira olmuş açma
eskişehirde yaşıyorum ya sen? hammaddeler heryerde aynı evet ama yaşadıgın şehirde dükkan kirası ve işçi ücreti vs kaç para bunlar etkili.
İzmir'de yaşıyorum ben
mahalledeki adam bin lira kira verir 2.5 olur merkezdeki adam 3 bin lira verir işçisi vardır 5 tlye verir. burdada yerine göre değişiyor çünkü. burada işçiyi asgari cüretle çalıştırır sizin orada bi tık fazlasıdır. kafeler vs zaten demeye gerek tyok orlar hep 8 10 lira olur
Peki
asgari ücret yükselmesinden sonra açma 10 tl. ağzımıza nefes sayacı , kıçımıza gider sayacı takarlar artık
Özetlemek istemediğimi özetlediğin için teşekkür ederim
rica ederim. durum bu işte.
Almanya'da yaşıyorum ve buraları öve öve nazar ettiniz burada da yükseldi merak etmeyin 😊 burada yaşayan da sanıyor ki sadece burada fiyatlar yükseliyor 😂😂
Valla halk bilinçlenmek istemedikçe bu böyle sürücek
yaaa sorma pahalıklıktan delircez en sonunda herşeyin fiyatı 3x yaptı çıldırmamak elde değil
Totodan nefes, almıyoruz bilgin olsun😆
Sende mi britus 🤦
Herkes bıçağı sokacaktı hani, iş yine benim üzerime kaldı, sadece ben sokuyorum yüce sezar😉😆😆
Hak ediyor o parayı
yavaş yavaş gelir o günler de
Eden bulur.20 yıldır şımartıldılar. Olacağı buydu.
Ben nefesi ağzımızdan aldimizi saniyordum
Artık nefesi g... tümüzden aldıracaklar işte
Almam almayın
Tamam ne kadar mantıklı bir çözüm
Gayet iyi bir çözüm kimse lmazsa kime satacaklar
eline sağlık
Teşekkür ederim canım 💐
Ekmek beş lira olacak
Ekmek burada 4 lira zaten
Bizde 3 lira daha
Sömürülüyoruz ….
Hayat zorlaştı çok