Para & Ekonomi Atm de kart şifremi 3 kere yanlış girdim kartım bloke yedi? Serraydinn Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kartım bloke yedim şifreyi 3 kere yanlış girdiğim için mobil uygulamadan kart şifremi değiştirsem bloke gider mi Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar şifremi değistirdim bloke kalktı bilmeyenler öğrensin 🥰 Atm de kart şifremi 3 kere yanlış girdim kartım bloke yedi? Cevapla Uygulama Soruları Şifre Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Normalde kartı ATM vermez sana verdiyse mobil uygulamadan güncelle ama en kesin çözğm çağrı merkezini ara 0 10 Yorumla Serraydinn +1 yıl Verdi. Çağrı merkezini yapamıyorum ama uygulamadan değistirebiliyorum olur mu Yorumla Secretzone +1 yıl Olur ama değiştirince önce ATM den şifre yüklemesi yapman lazım Yorumla Serraydinn +1 yıl Mobil uygulamadan değistirdim şimdi Yorumla Secretzone +1 yıl Kartın statüsü ne diyor mobil uygulamadan Yorumla Serraydinn +1 yıl Kart statüsü diye bişey yok mobil uygulamada ama mesaj geldi başarı ile şifre değiştirmiştir diye Yorumla Secretzone +1 yıl Kusura bakma yazamadım trafikteydim oldu mu Yorumla Serraydinn +1 yıl Olduu Yorumla Secretzone +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla Serraydinn +1 yıl Sağol teşekkür ederjm Yorumla Secretzone +1 yıl Rica ederim Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl banka sube den yenisini alirisn 0 2 Yorumla Serraydinn +1 yıl Mobil uygulamasindan değiştirdim olur mu Yorumla ozelinianlat +1 yıl hayir gitmez olmaz oyle birsey karti alcaks8n o zman yeni sifre olur Yorumla
YildizlarKadarSonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Önce müşteri hizmetlerini ara 0 0 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kartını yutmadı mı 0 1 Yorumla Serraydinn +1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normalde kartı ATM vermez sana verdiyse mobil uygulamadan güncelle ama en kesin çözğm çağrı merkezini ara
Verdi. Çağrı merkezini yapamıyorum ama uygulamadan değistirebiliyorum olur mu
Olur ama değiştirince önce ATM den şifre yüklemesi yapman lazım
Mobil uygulamadan değistirdim şimdi
Kartın statüsü ne diyor mobil uygulamadan
Kart statüsü diye bişey yok mobil uygulamada ama mesaj geldi başarı ile şifre değiştirmiştir diye
Kusura bakma yazamadım trafikteydim oldu mu
Olduu
Hayırlı olsun
Sağol teşekkür ederjm
Rica ederim
banka sube den yenisini alirisn
Mobil uygulamasindan değiştirdim olur mu
hayir gitmez olmaz oyle birsey karti alcaks8n o zman yeni sifre olur
Önce müşteri hizmetlerini ara
Dene istersen bi bir bilgim yok ama
Kartını yutmadı mı
Hayır