Para & Ekonomi 205 bin TL param var. Sizce ev mi, imarlı arsa mı almalıyım? Zülküfcan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İmarlı arsa alıp beklemek dahamı karlıdır Güncellemeler+1 yıl 225 milyara bucada buldum ama karlı değil gibi 205 bin TL param var. Sizce ev mi, imarlı arsa mı almalıyım? Cevapla Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kafamıngüzelligi Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Araba al kardeşim o paraya ev bulamazsın zaten 0 2 Yorumla Zülküfcan +1 yıl araba yatırım değil Yorumla kafamıngüzelligi +1 yıl Bunu dedin kaybettinnn Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arsa almak dah mantıklı olur 0 0 Yorumla
fatoşşistt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 250bine ev mi var 0 3 Yorumla Zülküfcan +1 yıl arsa Yorumla Zülküfcan +1 yıl ev alınmaz Yorumla fatoşşistt +1 yıl arsa da zor bulurusn. köyden filan bulursun anca Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 200 e ev mi var 0 6 Yorumla Zülküfcan +1 yıl değilmi en güzeli konut imarlı arsa alıp en az 10 yıl beklemek 4.5 daire düşer belki Yorumla Zülküfcan +1 yıl 1+1 daire alıp kiracıyla uğraşmaktansa arsa daha karlı gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1+1 bilemolmaz ona. Sen nerde yaşıyon Yorumla Zülküfcan +1 yıl bucada var 225 milyara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaşırdım Yorumla Zülküfcan +1 yıl mantıken arsa ama değilmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Araba al kardeşim o paraya ev bulamazsın zaten
araba yatırım değil
Bunu dedin kaybettinnn
Arsa almak dah mantıklı olur
250bine ev mi var
arsa
ev alınmaz
arsa da zor bulurusn. köyden filan bulursun anca
Arsa
200 e ev mi var
değilmi en güzeli konut imarlı arsa alıp en az 10 yıl beklemek 4.5 daire düşer belki
1+1 daire alıp kiracıyla uğraşmaktansa arsa daha karlı gibi
1+1 bilemolmaz ona. Sen nerde yaşıyon
bucada var 225 milyara
Şaşırdım
mantıken arsa ama değilmi
Arsa