Sizce bi umut var mı, sürekli düşünüyorum ve üzülüyorum
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce bi umut var mı, sürekli düşünüyorum ve üzülüyorum
Elde avuçta satacak bişey bırakmadılar marmarisde ormanı yakıp Araplara peşkeş çekcekler hergün gelen zamlarlamı düzelcek bu batık ülkenin bitik ekonomisi
Gerçekten nefes alamıyorum artik
Bunlar daha iyi günler
Eşimi ikna edebilsem gitcem
İmkanın varsa hiç durma
Almanyada doğup büyüdüm 5 sene önce turkiyeye yerleştim. Alman vatandaşıyım çocuklarımda çifte vatandaş. Orada meslek sahibiyim. Burası. hayatimin hatası oldu
Bunların defolup gitmesi bile yetmez kim gelirse gelsin işi çok zor bunların bıraktıpı enkaz pislik kolay kolay temizlenmez dönün almanyaya kendinizi kurtarın
Cevap
5Cevap
Düzelmez
Mümkün değil. Bir neslin gençliğini mahvettiler. Halen de devam ediyorlar.
Yazıklar olsun mahvedenlere
Az bile söylüyorsun. Asıl suçlu mahvedenler değil, onları hükumetin başında tutan oy veren cahiller. Ama bedelini ağır ödeyecekler. Onların bu cehaletinin bedelini 20 kuşak torunları ödeyecek. Hepsine beddua edecek torunları. Yattıkları yer de bile huzur bulamayacaklar.
Ama bizim suçumuz ney? Biz niye bu durumları çekmek zorundayiz
İşte şu an seni üzen şey de bu değil mi? İki cahilin yaptığı hatanın bedelini ödemek zoruna gidiyor. Benim de zoruma gidiyor ama elimizden bir şey gelmiyor. Öyle noktaya geldi ki ülke, yurt dışına kaçmak istesen, Türk kimliğini b*oklamişlar zaten hiçbir ülke kolay kolay kabul etmiyor bizi.. kabul etse bile, bilet parası biriktirip, orada 5 6 ay yaşayacak iş arayacak parayı biriktirecek bir ekonomi yok. Her taraftan kısılmış durum da ülkenin gençleri. En az 15 20 bin euro lazım bu söylediklerimi yapabilmek için. 20 bin euro paranın tr karşılığı 370 bin TL. Kaç sene de biriktirecek bir birey bu parayı Türkiye nin asgari ücret sistemin de? Yazık ki ne yazık. Ama yapacak bir şey yok. Yarın öbür gün ülke karışınca, hadi savaşa diyenlere ben de o zaman dicem reis reis diye ben bagirmadim hadi siz önden dicem.
Ben yurtdışında doğup büyüdüm beş sene önce geldim türkiyeye. Hep saniyordum ki insanlar turkiyede çok mutlu hayat var robotlaşmamışlar. Ama asıl burada nefes alınmıyormuş. 2 tane ufak çocuğum var ve burada geleceklerini iyi görmüyorum. Benim rahat gençliğimi yaşayabilcrklermi? Asla
.
Asla yaşayamazlar. Oturumunuz devam ediyor mu yurt dışında? Ve şu an evli misiniz?
Evliyim alman vatandaşıyım çocuklarımda çifte vatandaş. İstediğim zaman gidebilirim. Eşim ikna olmuyor, bende onu sevdiğimden bırakamıyorum. Ama gün gittikçe psikolojim bozuluyor.
Eşinin işi iyi mi? Eger öyle ahım şahım bir işi yoksa ve sadece aldığı euro nun tr de değerli olduğunu bir şey sanıyorsa, sana tavsiyemdir onu da boşa ve git. Kurtar kendini
Nerde iyi sürekli çalışıyor, kendisi esnaf. Bi pazarı bile. yok. nerdeyse hiç görmüyoruz. Okadar çalışmasına rağmen sadece bi arabamız var. Hiç değmiyor bukadar çalıştığına.
Ya onu ikna et, ya da boşan ve git. Yoksa bundan 1 yıl sonra Almanya ya gitmek için fırsatınız bile olmayabilir. Yol yakınken gidin madem fırsatınız varsa. Tekrar diyorum o gitmiyorsa sen boşan ve git.
Düzelmez. Ak Parti insanları çoluğunu çocuğunu kesecek hale getirdi. Ben de düzelmesini isterim ama çok zor.
Kısa vadede zor gibi.
2023 te inşallah düzelecek
REİS HALLEDECEK Az kaldı
Bok haleder şimdiye kadar niye haletmedi
Tövbe de bok falan çok ayıp Hanifendi
Niye tövbe o bir ilahi varlık mi
Uf yine başladınız ataist atasit yorumlar ya bıktım
Namazımı kılıyorum çok şükür. Ama benim gözümde senin reis dinsiz
Allah kabul etsin hanfendi
Ama Reise laf Yok hakaret etmeyin lütfen suç bu şikayet edilirse ceza alırsınız
Moskova cumhurbaşkani devletin başı adam
Mosova yazmışım pardon koskoca olacakt