Para & Ekonomi Sizce yatırım için ne almalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bugün ilk maaşımı aldım sizce yatırım için ne almalıyım bunlarla? Sizce yatırım için ne almalıyım? Cevapla Maaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
asdfghgagaga Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dövizler hariç 2-3 çeyrek eder. Ay boyunca aç durcaksan ceyrek alabilirsin. Bozdururken de cok düşmez. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 2-3 çeyrek? Aç durmak? Yorumla asdfghgagaga +1 yıl Çeyrek 1650 lira orada kaç TL var Yorumla Soran +1 yıl Dövizler hariç 65 Yorumla asdfghgagaga +1 yıl 6 bin 100 var. 3 çeyrek 1 de gram alırsın. Hayırlı olsn Yorumla Soran +1 yıl 6 bin 100 derken? Yorumla
ozooo9090 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bu maaşı alicak zekaya sahip iş yapan adam yatırım yapacağı işi de biliyodur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum zaten ama fikir danışıyorum Yorumla
okan61trbzn Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Şu an camsil bile alsan 1 ay sonra kar yaparsın 1 0 Yorumla
3ssude Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl bana verebilirsin birazcık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yatırım mı yapıcam üstünde snsusbshss Yorumla 3ssude +1 yıl hayır 20 30 dolar yeterli 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha haftaya gönderebilirim ama Yorumla 3ssude +1 yıl olur Yorumla
Neglüüü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kanada doları 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaah nerden bildin Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Altın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dövizler hariç 2-3 çeyrek eder. Ay boyunca aç durcaksan ceyrek alabilirsin. Bozdururken de cok düşmez.
2-3 çeyrek? Aç durmak?
Çeyrek 1650 lira orada kaç TL var
Dövizler hariç 65
6 bin 100 var. 3 çeyrek 1 de gram alırsın. Hayırlı olsn
6 bin 100 derken?
Bu maaşı alicak zekaya sahip iş yapan adam yatırım yapacağı işi de biliyodur
Biliyorum zaten ama fikir danışıyorum
Şu an camsil bile alsan 1 ay sonra kar yaparsın
bana verebilirsin birazcık
Yatırım mı yapıcam üstünde snsusbshss
hayır 20 30 dolar yeterli 🥺
Hahaha haftaya gönderebilirim ama