Para & Ekonomi Biri ibanımıza para gönderince ismimiz görünüyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Görünmemesi için ne yapabiliriz?sanal kart ne demek nasıl açılır ve sanal kartta ismimiz görünür mü Biri ibanımıza para gönderince ismimiz görünüyor mu? Cevapla Kredi Kartı Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
twister0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Gorunmemesi icin payfix ya da papara hesabi kullan 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Papara hesabını nasıl kullanıyoruz Yorumla twister0707 +1 yıl Ben payfix kullandim papara hakkinda cok bilgim yok. Ama payfix hesabina para gonderince isim gozukmuyor elektronik odeme gibi bir sey yaziyor Yorumla Soran +1 yıl Yani bana para gönderildiğinde benim ismimi görmüyorlar di mi? Yorumla twister0707 +1 yıl Yok gormuyolar aciklama olarak elektronik odeme yaziyor. Gonderilen parayi da banka hesabina cok rahat aktariyosun Yorumla Soran +1 yıl Peki nasıl kullanıyoruz sadece hesap numaramızı mı gönderiyoruz Yorumla twister0707 +1 yıl Normal uygulamasi var mobil bankacilik gibi once internet adresinden hesap ac, mobil uygulamasini indir. Biri sana para gonderirken aciklama kismina hesap numarani yaziyodu galiba Yorumla Soran +1 yıl Peki para göndermek için onların da payfix hesabının mı olması lazım Yorumla twister0707 +1 yıl Yok ya hayir banka hesaplarindan gonderebiliyor. Atmlerden denemedim hic mobil bankaciliktan gonderdim hep ben Yorumla Soran +1 yıl Tamam çok sağ ol Yorumla twister0707 +1 yıl Rica ederim bol sanslar Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Görünür 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Görünmemesi için ne yapmam lazım Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Parayı yollatmaman lazım Yorumla
sexseverimm6161 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Evett 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Görünmemesi için ne yapmam lazım Yorumla sexseverimm6161 +1 yıl Banka ile gorus Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gorunmemesi icin payfix ya da papara hesabi kullan
Papara hesabını nasıl kullanıyoruz
Ben payfix kullandim papara hakkinda cok bilgim yok. Ama payfix hesabina para gonderince isim gozukmuyor elektronik odeme gibi bir sey yaziyor
Yani bana para gönderildiğinde benim ismimi görmüyorlar di mi?
Yok gormuyolar aciklama olarak elektronik odeme yaziyor. Gonderilen parayi da banka hesabina cok rahat aktariyosun
Peki nasıl kullanıyoruz sadece hesap numaramızı mı gönderiyoruz
Normal uygulamasi var mobil bankacilik gibi once internet adresinden hesap ac, mobil uygulamasini indir. Biri sana para gonderirken aciklama kismina hesap numarani yaziyodu galiba
Peki para göndermek için onların da payfix hesabının mı olması lazım
Yok ya hayir banka hesaplarindan gonderebiliyor. Atmlerden denemedim hic mobil bankaciliktan gonderdim hep ben
Tamam çok sağ ol
Rica ederim bol sanslar
Görünür
Görünmemesi için ne yapmam lazım
Parayı yollatmaman lazım
Evett
görünüyor
Evett
Görünmemesi için ne yapmam lazım
Banka ile gorus