O GÜN ALLAH C. C KULUNA SORACAK ALDI HER NEFESIN HESABINI VE KUL CEVAP VERMEDEN AYAKLARI BİLE KIMILDAMIYACAK hak ediyorsa sayın cumhur başkanımız ne Ala RABBİM bereket versin Hak etmiyorsa vay hale Hz ebu bekir vefaat edince hz ömer halife olur ve rüyasında ebu bekiri görür ve ona sorar ya eba bekir ilk gece nasıldı RABBİM nasıl muamele etti Ebu bekir söyle der bir ipin hesabını 1 gecede veremedim bilseydim halife olmazdim
Devletin en üstğndeki kişinin bu kadar maaş alması değil ekonomiyi berbat eden. Yarın öbür gün "maaşımı bağışlıyorum" derse ne diyeceksiniz?
Sorunu yanlış yerde ararsanız, doğru çözümleri bulamazsınız.
Sorun aldığı maaş değil, ekonomi yönetiminin, güçler dengesini gözetmeden tek adamın elinde olması. Sorun CB sisteminin kendisi. Sorun dinci dogmalara göre ülkenin yönetilmeye kalkışması, sorun, hukukun, anayasanın, laikliğin fiilen zedelenmesi.
Halka yok Asgari ücretliye en fazla 1250 TL enflasyon farkı verecek Emekliye en fazla 1000 TL. Memura min 1000 TL Bizim millet yine alkışlayacak büyük başkan Vekil oturduğu yerden 40 000 TL maaş alacak bizim millet halen vekilleri ayakta karşılayacak Bizim millet artık susmak zorunda değil konuşmak zorunda olduğunu anlamalı. Bizim milletimiz uyanmak zorunda Uyuyan ejderha uyanmak zorunda
Benim rütbeye ihtiyacım yok Biz Türkçüler rütbesizleriz İttihatçıyım ittihatçı adamın parayla mal mülkle makamla işi olmaz Enver paşa izinde gidenleriz Talat paşa gibi tabanı delik eski bir ayakkabı ile şehit olmak bize yeter Mütevazı yaşamak isteriz sadece
Onun gibi olamayız biz alkış bilinmek bize yakışmaz benim idolüm belli yemeni kuranlara o binlerce altın verip sudilerle savaştır tan kuşcubaşı eşref in yaveri zenci Musa benim idolüm Bizler zenci Musayız
Ben o aldığı maaşın 1 TL'sini geç. 5 kuruşunun bile helal olduğunu sanmıyorum. Milleti perişan etti. Hadi bu dünyada iyisin maddi olarak. Diğer dünyaya gittiğin zaman iliklerine kadar gözükecek şekilde çıplak gideceksin...
Cumhurbaşkanınin maaşında gözü olanı O makama ve o makamın sorumlulugunu almaya davet ediyorum. Bir tarafınız yiyorsa buyurun geçin o koltuğa 140 bin lirayı da siz alın Bir tarafınız yemiyorsa da... Sokak iti gibi lakirti sıkmayın Nokta...
Allah Allah çok şaşırdım bak şimdi. E hani enflasyon yoktu. Hayat ve fiyatlar çok iyiydi. Ne pahalılığı herkesin evinin önünde 3 arabası, cebinde Iphone'un son model telefonları vardı, hatta asgari ücrete de yeterli oranda hatta fazlasıyla zam yapılmıştı. Dün bu haberi duyup okuduğumda çok şaşırdım gerçekten.
Bakan ve vekiller ne kadar alıyor onlardan daha az mı hak ediyor? Hele ki yan gelip yatan vekiller? Aldığı maaş gayet normal vekillere bakınca Cumhurbaşkanı sonuçta kim gelse bu paraları alacak gerçekçi olalım arkadaşlar.
@simgee_yuuna şimdi senin ömrün 23 yıl , bunun 15 yılı çocukluk 5 yılı kendini tanıma ergenlik üç sene yetişkinlik desek Erdoğanı anlayabilmek için yaşadığın ömür musade etmez o yüzden bu yaşta tecrübe lazim
İki yildir issiz takiliyom bir cok is ilanindan is baktim hep konustum ettim garson bile tecrubeli diyor aile baskisi ile intihat etmeme gram mesafe kaldi ama beyfendiye az bile bu maas %1 den benden kendine zam yapsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Dİyelimm ki sevdiğiniz biriisi bu secimi kazandı kaç para maaş alacak sizce? Asgari ücret mi?
Devleti yöneten adama kaç lira maaş verirsin..
Koç holdingin ceo su ne maaş alıyor acaba merak ettim
Adam ne yapsın marketler pahalı. Geçen seferde devletin Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine gitmişti, oradaki fiyatları gördü sonra kendine zam yapmıştı.
Cumbabamızın mali serveti maaş beklentisini aşmıştır. Buna rağmen bu kadar büyük bir oran maaş artışını amatörce kendine olan bakışları provoke etmek olacağına inanıyorum.
Yav yazıktır. Altı üstü bir yüzüğü var adamcağızın. 197bin lira yapar zamcıkla beraber. 200 bile değil yani. Utanman lazım bunu yazarken. Çoğ ayıp çoooğ.
Yemedik yedirdik, içmedik icirdik. Dese millet haklı mı? Bi kısmı haklı valla Asgari ücrete müjde olarak yapılan zam oranına bak bir de bu orana bak 🤣🤣🤣
fakat bu ülkede bırak eleştiriyi ağzımıza alınca bile hemen buyurun diyorlar nerede kaldı demokrasi? hakaret diyorsun kim neye hakaret ediyor eleştiriye bile tahammül edemiyor adam bu mudur? sizler geleceği düşünmeye kişilersiniz çocukların geleceği çalındı takım tutar gibi parti tutuyorsunuz sonra eleştiri olursa diyorsunuz yersen...
@porchakal emin ol hiç bir şey yazmak istemedim ama içimde tutmak ürüne yazdım Cahillik almış başını gitmiş Sayfanı gereksiz biri için rahatsız ettim kendi adıma özür dilerim 🙏
@ByKod sizlere sadece gülüyorum yeminle sizlerin de bir ideolojisi vardır karşı tarafı cahil kendini modern okumuş sanan binlerce zihniyet var ve hepsinin ortak özelliği kendini üstün sanan birer zavallı ve bu kimselerin hiç bir ürettiği şey de yok yazik