Para & Ekonomi %25 hesaplaması? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar biliyorsunuz ki kiraya en fazla %25 zam verilebilir şu an ve benim sözleşmem temmuzda yani bu kanundan faydalanabilirim bir önceki senenin kirası olan 900 tl nin %25 i ile toplamı 1125 yapıyor değil mi yoksa ben yanılıyor muyum? Güncellemeler+1 yıl Özel hastane mi Güncellemeler+1 yıl Yanlış güncelleme %25 hesaplaması? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Resmen bedavaya oturuyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gel evi gör mahalleyi gör sonra konuş çok bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahır gibi yerler 4 binden aşagı değil şimdi evet cok uyguna oturuyorsun hala sözümün arkasındayım Yorumla Soran +1 yıl Valla hangi şehirdesin bilemem burada 4 senelik binada zorlarsan 1400 e bile bulursun Yorumla
irrigate1993 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl evet 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 🙏🏻 Yorumla irrigate1993 +1 yıl kaçıncı yılın bu Yorumla Soran +1 yıl 1. Senem doluyor temmuzdq Yorumla irrigate1993 +1 yıl 5 seneye kadar hiç bir hlt yiyemez 5 senden sonra kira tespit davası açabiliyor ama Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazayım mı sana durumu dinlemek ister misin? Hem bende anlatıp rahatlamış olurum Yorumla irrigate1993 +1 yıl olur Yorumla Soran +1 yıl Takip attım mesaj atar mısın Yorumla Soran +1 yıl Xp yetersiz diyor Yorumla
Seran_jpg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evet 0 10 Yorumla Soran +1 yıl İşte şimdi naneyi yedi ev sahibi HAHAHHA Yorumla Seran_jpg +1 yıl Ev sahipleri hepsi o... ç Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle 900 den 1500 yapıyor hadde bak :) Yorumla Seran_jpg +1 yıl Döşe ona Yorumla Soran +1 yıl 5 sene bela olup evden çıkmamaktan başka ne yazık ki bişey yapamıyorum Yorumla Seran_jpg +1 yıl 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Neyse olsun 5 seneye de Allah büyük 😂 1100 kira bu devirde nerden buluyum Yorumla Seran_jpg +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerrr Yorumla Seran_jpg +1 yıl Rica ederim iyi geceler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Resmen bedavaya oturuyorsun
Gel evi gör mahalleyi gör sonra konuş çok bile
Ahır gibi yerler 4 binden aşagı değil şimdi evet cok uyguna oturuyorsun hala sözümün arkasındayım
Valla hangi şehirdesin bilemem burada 4 senelik binada zorlarsan 1400 e bile bulursun
evet
🙏🏻
kaçıncı yılın bu
1. Senem doluyor temmuzdq
5 seneye kadar hiç bir hlt yiyemez 5 senden sonra kira tespit davası açabiliyor ama
Özelden yazayım mı sana durumu dinlemek ister misin? Hem bende anlatıp rahatlamış olurum
olur
Takip attım mesaj atar mısın
Xp yetersiz diyor
Doğru
🙏🏻
Evet
İşte şimdi naneyi yedi ev sahibi HAHAHHA
Ev sahipleri hepsi o... ç
Aynen öyle 900 den 1500 yapıyor hadde bak :)
Döşe ona
5 sene bela olup evden çıkmamaktan başka ne yazık ki bişey yapamıyorum
😅😅
Neyse olsun 5 seneye de Allah büyük 😂 1100 kira bu devirde nerden buluyum
Aynen
Teşekkürlerrr
Rica ederim iyi geceler