Para & Ekonomi Asgari ücret zammı gelir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İşe 26 Nisan 'da başladım ve asgari ücret olarak anlaştım. Temmuzda gelecek asgari ücret zammı bana da gelir mi? Asgari ücret zammı gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu nasıl soru ya😅 devlet zam yaparsa herkese gelir... Seni seçmez merak etme🤣 0 0 Yorumla
Antuan-Sovalye Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sikke Sikke verecek adı üstünde asgari.. sgk kayıtlarında bordro düzenleyemez 0 0 Yorumla
Tttolqaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl * sene gelmez. AÜ sene sonuna kadar böyle seçim yatırımı... 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Gelmesi gerekiyor mantıken. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeni başladın vs diye işveren vermez diye korkuyorum Yorumla technocrates +1 yıl İşverene sorulmuyor buna yapılan zam. Kanun ne diyorsa işveren onu yapmak zorunda. Yorumla
Votkacigara Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Gelcek ama bı bok artısı olmiycak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eksisi olacak ama en azından geçmiş borcumu temizlerim Yorumla
yalnız_banker Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl gelir tabi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla yalnız_banker +1 yıl kesin merak etme yasa öyle Yorumla
MMucahit Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Gelicek 0 1 Yorumla MMucahit +1 yıl %20 en baba %22 Yorumla
Bugatti03 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İnşallah bekliyoruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zam gelir de işveren vermez diye korkuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu nasıl soru ya😅 devlet zam yaparsa herkese gelir... Seni seçmez merak etme🤣
Sikke Sikke verecek adı üstünde asgari.. sgk kayıtlarında bordro düzenleyemez
* sene gelmez. AÜ sene sonuna kadar böyle seçim yatırımı...
Gelmesi gerekiyor mantıken.
Yeni başladın vs diye işveren vermez diye korkuyorum
İşverene sorulmuyor buna yapılan zam. Kanun ne diyorsa işveren onu yapmak zorunda.
Gelcek ama bı bok artısı olmiycak
Eksisi olacak ama en azından geçmiş borcumu temizlerim
gelir tabi
İnşallah
kesin merak etme yasa öyle
Gelir tabi
Evet kanka evet saka misiniz
Gelicek
%20 en baba %22
Tabiki gelecek
İnşallah bekliyoruz
Zam gelir de işveren vermez diye korkuyorum