Para & Ekonomi 850 bin lira civarında bir birikimim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ev araba gibi yatırım değil de. Sektör olarak tavsiyelerinizi, tecrubelirinizi paylaşırsanız sevinirim.. 850 bin lira civarında bir birikimim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum? Cevapla Sevgi Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ev al kesinlikle, yani ev * köşede bir dairen bulunsun ileride iyi ki almışım dersin, bu arada iyi bir birikim yapmışsın hangi işte çalışıyorsun sakınca yoksa sormamda? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yurt dışında çalışıyorum. sprinter-tosbağa +1 yıl Hayırlı bol kazançlar olsun. Soran +1 yıl Teşekkürler.
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gıda sektörü hiç şüphesiz her zaman iş yapar hangi gıda bilemem ancak dediğim gibi gıda sektörü hiçbir zaman düşmez bitmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Market gibi mi? Yoksa daha çok organik şeyler mi? Yorumla