Para & Ekonomi Hiç hesabı ödemeden kaçtığınız oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir mekanda hesab ödemeden kaçanlar kimler? Güncellemeler+1 yıl Beklmegim birsey oldu soru süper soru seçildi 🤣🤣 Hiç hesabı ödemeden kaçtığınız oldu mu? Cevapla Ödeme Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sssizgrltu Takip Et Xper 5 Yaş: 72 , eic 100% +1 yıl Sofrayı toplamadan lavobaya kacmisligim var ama bunu yapmadim 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Allah korusun, param yoksa gidip yemem. Ki oldugu halde disarida yemeyi sevmiyorum. 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır hayatta yapamam öyle bişey. Param yoksa oraya oturmam zaten. 0 0 Yorumla
Çiçeklikızz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bi keresinde eksik hesaplanmıştı baya düşük bi miktar ödeyip salla diyip çıkmıştım bi kaç gün sonra geri dönüp ödedim içim rahat etmedi sjdjhd 0 0 Yorumla
Nigar187 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl hayır asla karşımdakini zor durumda bırakacak bir şey yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sofrayı toplamadan lavobaya kacmisligim var ama bunu yapmadim
Allah korusun, param yoksa gidip yemem. Ki oldugu halde disarida yemeyi sevmiyorum.
Hayır hayatta yapamam öyle bişey. Param yoksa oraya oturmam zaten.
Bi keresinde eksik hesaplanmıştı baya düşük bi miktar ödeyip salla diyip çıkmıştım bi kaç gün sonra geri dönüp ödedim içim rahat etmedi sjdjhd
Hayir cebimde hep 100€ bulundururum
hayır asla karşımdakini zor durumda bırakacak bir şey yapmam
Olmadi
Hayır
yok abi niye kaçalım ya
Hayır.
Hayır asla yapmam
Hayatta yapamam ya
Asla
Hayır