Kardeşim Cafe ve Restorantanların aradığı çalışma saati çevrende olan iş yerlerine part time eleman arıyormusunuz diye sor hatta orada çalışan bayanlar sana yardımcı olur emin ol
Est tabi ki öyle değil bir ara çalıştım 15 saat asgari ücretin çok altında calistiriyordu eskidendi ama degistiyse iyilestiyse şartları çok iyi olur tabi
Hiç anlamıyorum ama kuzenim çağrı merkezinde çalıştı diye ona sordum oda verilen saati tamamlaman lazım ve gün içerisinde görüşme sağlanan gerek dedi bir kaç yere baktım onlarda aynı sizin bildiğiniz var mı acaba
Şöyle ilanlar olabiliyor dönemlik bir organizasyonluk gibi genelde anket vs. olur bunlar saat konusunda da değişkenlik olabiliyor başvuru yapacağın yere saat durumunu da belirtirseniz o tarzdaki işler için size yardımcı olabilirler
Bakıyorum şimdi hemen demek istedim Sigorta olmaması gerek neyse bulunursa iş yeri ile konuşulur demek istedim iki ayrı cümle aslında. Zaten orada da yok birsey
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kardeşim Cafe ve Restorantanların aradığı çalışma saati çevrende olan iş yerlerine part time eleman arıyormusunuz diye sor hatta orada çalışan bayanlar sana yardımcı olur emin ol
burada cafeler genelde köle çalıştırıyor ama denerim
Öyle düşünme çalışanlar köle mi
Est tabi ki öyle değil bir ara çalıştım 15 saat asgari ücretin çok altında calistiriyordu eskidendi ama degistiyse iyilestiyse şartları çok iyi olur tabi
Evden çağrı merkezi iş ilanları olabiliyor bakabilirsin
Hiç anlamıyorum ama kuzenim çağrı merkezinde çalıştı diye ona sordum oda verilen saati tamamlaman lazım ve gün içerisinde görüşme sağlanan gerek dedi bir kaç yere baktım onlarda aynı sizin bildiğiniz var mı acaba
Şöyle ilanlar olabiliyor dönemlik bir organizasyonluk gibi genelde anket vs. olur bunlar saat konusunda da değişkenlik olabiliyor başvuru yapacağın yere saat durumunu da belirtirseniz o tarzdaki işler için size yardımcı olabilirler
Nerden başvuru falan yapılıyor böyle yerlere acaba
Sahibinden de oluyordu.
Nasıl yani o site birşeyler satmak için değil mi iş ilanları da mi var
İndiriyorum hemen bakıyorum
Evet iş ilanı da çok oluyorda hepsine güven olmaz
Gidip karşında muhatabın olabileceğin yeri yurdu olan yerlere bakmalısın
Bir tane bile Malatya ilanı yok
İşkura baktınız mı peki
İskur da part time işlere bakabilirsiniz varsa
Sigorta olmaması gerekiyor
Yine de bakıyorum hemen iş yeri ile gorusulebilir
maalesef orada da bir şey yok
Anlamadım hemen işyeri ile gorusulebilir derken
Bakıyorum şimdi hemen demek istedim
Sigorta olmaması gerek neyse bulunursa iş yeri ile konuşulur demek istedim iki ayrı cümle aslında. Zaten orada da yok birsey
Var kanka ama sana uyarmi bilmem
Dinliyorum?
Rouletta
İş yeri adı mi o ne ki
Kumar kanka sansin iyise dakikada milyarlar sansin yoksa kaybedersin
Hı şu zarla oynanan hiç şansım yok öyle konularda
Ayipsin yardimci oluruz 98 bin kazandim ben
Teşekkür ederim burdan bir abi maç kazaniyordu bana oynamak istedi kaç kez oynadiysa oda bende battik 🙂
Oynariz kanka mac bilmem onu hallederiz
Teşekkür ederim ama şansa bırakmak istemiyorum 🙏
Ulan ne adamsin mk gulmekten öldüm verecegin cevaba 😆
Nasıl bir yardım istiyorsun
İş önerisi gibi ek iş yapanlar ne yapıyor mesela
Kolay gelsın
Teşekkür ederim umarım mantıklı bir şey çıkar 🙏