+1 yılOnu da seven olur elbet ama ilerisi olmaz.
Ben mesela okumayan kadını sevmem. Eli iş tutmayan, kendi ayakları üzerinde duramayan ve sırf başkalarının sırtından geçen bir kadını sevemem. Ne yapayım öyle kadını? Ciddi bir ilişki yaşamam onlarla.
Aynı şekilde erkekler de öyle. Parası olmayan, (para derken de öyle zenginlik değil. ) İşi gücü olmayan bir erkeği kadın ne yapsın? Özellikle günümüzde Türkiyenin ekonomik durumu felaket. Bu şartlarda işi olmayan birini kim ne yapsın? Neden insanlar şu dünyaya bir kere geldiği hayatta en azından insan gibi yaşamasınlar?
Şu hayatta parasızlığın ve fakirliğin ne demek olduğunu çok genç yaşlarımda gördüm, yaşadım. Neler çektiğimi bir sevgilim, bir de ailem bilir. şu an çok şükür işim de maaşım da çok iyi.
Ben kız olsam, ben de parasız bir erkekle ileriyi düşünemezdim.
Ayrıca erkek arkadaşlara da bir tavsiyem olacak, yukarıda dediğim gibi; Eğitimsiz, okumamış, genel kültürü zayıf, ilişkinin ve sadakatin ne demek olduğunu bilmeyen, sadece paraya bakan kadınları da kendinize eş/sevgili edinmeyin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürkiye şartlarında zor! Seven oluyor, olmuyor değil ama bu işin içerisine maddiyat girmemesi mümkün değil.! Şahsen ben atanamadim tüm kızlar yok hükmüne girdi bende! En son 3 yıl önce kapılıp ilgi duyduğum bir kıza açıldım 1 gün boyunca her şey çok güzel gitti ama akşam düşünmekten uyuyamadım ertesi gün gülümseyerek yanima geldiğinde sadece kendisini tanımadığımı dünün dünde kaldığını söyledim 3 gün sonrada işi bıraktım. Yapan yapiyor seviyor vs nasıl bilmiyorum ama Şahsen ben cesaret edemiyorum. Zira borçla bir şey olmaz gün gelir sıkıntı yaşanır sizi seven yanındayım der ama sizin canınız acimaktam geri durmaz o yüzden bla bla günün saçmalamsyon ve gevezeligi
00 Yorumla
+1 yılTabikide değil bütün evliler milyoner mi. Parası için tercih eden kadinalrada erkekler yüz vermedin onların enayiliği düzgün bir kız olsa sevmezler böyle açları gurursuzları severler iyi oluyor onlarada
10 Yorumla
Parası olmadığı hâlde çabalayıp ekmeğini taştan çıkarmaya çalışan erkeği herkes sever ama yan gelip yatan boş boş dolanan param yok diye ağlayan erkeği annesi de sevmez bence
54 Yorumla- +1 yıl
@karıkaa fakir erkeği kimse sevmez. Çalışkan olsa bile... Çalışkan fakirin zengin olması uzun yıllar süreceğı için kimse istemez, çünkü zaman paradan daha kiymetlidir. Gençken zengin olmakla, 50'sinden sonra zengin olmak arasında buyük fark var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılParasız insanı kimse sevmiyor
10 Yorumla
+1 yılÜzülerek söylüyorum ki evet. Erkeğin başka görevi nedir ki zaten? Bazı insanlar tanıdım eşleri çalışıyor erkek miskin habire iş arıyor nasıl bir işse artık bir türlüde bulunmuyor yazık yani… Erkeğin miskin olanını Allah hiçbir kadınla denk getirmesin.
00 Yorumla
+1 yılValla bu devirde annesi de sevmez gerçekçi olalım Çalışmayan adam anası tarafından dışlanır
Gerçeklerini çokça görüyoruz
Mesela örnek veriyorum 4 erkek kardeşler
3 tanesi iyi bir işte çalışıyor
1 tanesi kafasına göre doğru düzgün bir işi yok
Annesi burada sevgi konusunda ayrım yapıyor
O yüzden bu devirde biraz zor00 Yorumla
+1 yılEğer kişi çalışmıyorsa, kimsenin sevgisini haketmez ama elinden geleni yaptığı hâlde parası yoksa ve o kişi sevilmiyorsa; o zaman parası olunca da onu sevmeye çalışmasınlar yani o kişi hâk edeni sever zaten.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne bunu çok önce ben sormuştum evet sadece annesi sever
00 Yorumla
+1 yılHas*tir b*k diyorum o görüşe para önemli hayatını idame ettirmek icin ama birinin seni sevmesi icin cok paran olmasına gerek yok param icin seven sevmesin zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Gold digger diyoruz knk biz o tip insanlara ne diyim yazık
+1 yılBenim babamda parasızdı annemle birlik olup hayatına çeki düzen vermiş bu yüzden hayır
20 Yorumla
+1 yılhayır ama durmadan bunu dile getiren birini annesi bile sevmez kovar evden
40 Yorumla
+1 yılParasız tipsiz erkeği de sadece annesi sever. Kadınlar fıtratı gereği sadece etikete önem verirler. Dış görünüş önemli değil yalanı bir saçmalıktan öte bir şey değildir.
140 Yorumla- +1 yıl
erkekte görünüşe bakıyor ki
- +1 yıl
Soru erkekler üzerine sorulduğu için öyle dedim. Fakat bizim toplumumuzda erkek kızın peşinden koştuğu için ilk adım erkekten beklenir ve bu yüzden kızlar da erkeği parası ve tipine göre yargılar. Bir şeyi etiketine yani dış görünüşüne göre yargilamak onun fiyatını belirler sadece, değerini bilemezsin. Bu yüzden yakışıklı diye beğendiniz tipler ya da parası var diye hoşlandığınız çocuklar onları tanıdıktan sonra aslında başka bir vasfı olmadığını anlıyorsunuz. İlişki sıkıcı bir hale geliyor, aldatmalar, ayrılıklar başlıyor. Neden? Çünkü sen onu sevmedin sadece heves ettin ve kapıldın dış görünüşüne. Hevesin geçince de sıkıldın. Halbuki onu sevseydin ondan sıkılmazdin.
- +1 yıl
her kız öyle değil ayrıca tabikide tipine bakıcaksın ruhlar aleminde yaşamıyorsun tipine bakmasan başka bir canlıya da aşık olabilirsin bazı insanlar gibi seçeneğin çok olması aşık olmadan biriyle olacağın anlamına gelmiyor ki aşk da öyle işlemez zaten o sadece hoşlantı olur çoğu erkeğinde gözü dışarda olduğuna göre bazı kızlarda onun parasına bakmayı tercih ediyor bi nevi iki tarafta birbirini kullanıyor ayrıca güzellik de göreceli senin sevdiğini başkası sevmez başkasının sevmediğini de sen seversin öyle olmasa dünyadaki herkes yalnız kalırdı
- +1 yıl
Bak işte sana diyorum ki düşünceler, senin fikirlerin , senin görüşlerin çoğu zaman doğru olmayacaktır. Olmuyor da zaten. Bu yüzden insanları taniyamiyor, anlayamıyorsunuz. Hayata dar bir açıdan bakıyorsun. Oysa hayata ne kadar geniş bir çerçeveden bakarsan onu anlayabilir ve büyük resmi görebilirsin. Her neyse lafı fazla uzatmanin anlamı yok zira zaman değerli :) görüşürüz.
- +1 yıl
yoo dar bakan sensin herkesi genelliyorsun ama bir çok ihtimal var
- +1 yıl
Bir çok ihtimal var da neden birini tipi ile yargıliyorsun hanfendi? :) Ben her zaman hakikati görmeye gerçeği anlamaya çalışan birisiyim. 27 yaşındayım fakat şunu söyleyebilirim ki insanlarin geneli appltall :) gerçeği görmek anlamak yerine ön yargılarinizi kullanıyorsunuz. Bana diyorsun ki genelleme yapma, ben sana direkt demiyorum ki sen böylesin. Kız milleti öyle diyorum. Sen öyle değilsen niye üstüne alınıyorsun? Yarası olan gocunur dimi?
- +1 yıl
yaram yok 5 yıllık sevgilisi olan birinin ne yarası olabilir ki sonuçta eğer senin dediğin gibi herkes tipe baksaydı kimse evlenmezdi yaşlanıp değişeceği için hatta bu ülkede neredeyse yakışıklı biri yok
- +1 yıl
hem erkekler tipe gte göğse bakarken iyiydi noldu kızlar bakınca mı batıyor
- +1 yıl
ondan sonra etrafta güzel kız yok diye yakınıyonuz böyle erkekten anca bu çıkar
- +1 yıl
Ben erkek milleti bakmıyor demiyorim sana. Bu ülkede damacanaya bile hallenenler var. Fakat o onları ilgilendirir. Onlar öyle olacak diye bende öyle olacak değilim. Doğru bildiğim yolda ne isem öyle birisi olmaya çalışıyorum. Ayrıca insanların beni dış görünüşüm yüzünden tercih etmemesi onların nasıl biris olduğunu gösteriyor. Sırf parası ya da tipi için birlikte olduğun birisiyle mutlu olamazsın olamıyorlarda zaten
- +1 yıl
olan var ki
- +1 yıl
aldatsa mesela umrunda bile olmaz sevmiyor çünkü parasını yemeye devam eder kafa rahat
- +1 yıl
Parası için seviyormuş gibi yapıyor o. Kendini kandırıyor anca. Ayrıca sırf parasi var diye birini sevmek kendine verdiğin değerin ne kadar düşük olduğunu gösterir. Kaldı ki o kadar zengin birisi seni neden sevsin? Ne meziyetin ya da ne vasfin var ki sana bağlı kalsın? Yarın öbür gün hadi yallah diyip bırakmayacağı ne malum? İnsan hergun pilav yemez sonuçta dimi? Yarın senden sıkılıp başka kadınlara gitmeyecek mı? Gidecek. Seni niye yanında tutsun? Sana niye bağlı kalsın?
- +1 yıl
ohoo yengem evlendi mesela doktorla 2 de çocuk yaptı gül gibi yaşıyor oğlu Almanya'da yaşıyor
- +1 yıl
zaten boşanmak da kolay değil artık 11 yıldır boşanamayan adam var
- +1 yıl
Doktor olunca zengin mi oluyor? :) Doktorlar zengin değil sadece maddi durumu halka göre daha iyi. Ben zenginlikten kasıt olarak milyonlarca doları olan birisini kastettim. Sen doktoru bile zengin yapıyorsan zenginlik algın baya düşükmüş :)
- +1 yıl
sen git de evini gör önce evde yok yok her köşede bi dekor bişi alırken parasına bile bakmıyorlar
- +1 yıl
büyük ve güvenlikli bir sitede yaşıyorlar
- +1 yıl
İşte ona durumu iyi veya kaliteli denir. Şu anda yurt dışında yaşayan çoğu insan böyle şuanda. Bize göre bunlar zenginlik göstergesi sayılıyor maalesef :)
- +1 yıl
hiç alakası yok orta halli biri böyle olmaz
- +1 yıl
Kaç para maaş alıyor? Söylene bi şu doktor
- +1 yıl
bilmiyorumki anneme soruyom cevap vermiyor her doktorun değişir mi ki uzman cerrahtı galiba o
- +1 yıl
Uzman cerrah bile olsa alacağı en baba rakam 25-30 bin TL hadi 40 bin TL alsin. Lüksemburgta bir asgari ücretli 2257 Euro alıyor şu an yani 40 bin TL civarı :) yurt dışında çalışan bir doktor ise bunun en az 3 katını aliyir yani rahat 150 bin TL falan orada doktor maaşları :) ve bu adamlar bile biz zenginiz demiyorlar. Sadece hayatları kaliteli ve güzel o kadar.
- +1 yıl
Ya abi zengin parası fakirin çenesini yorarmis konuştuğumuz mevzuya bak
- +1 yıl
senin dediğine göre orta halli birinin de şuankinden 3 kat daha fazla alması lazım o zaman orta halli kişilerde sana göre fakir sınıfında oluyor peki fakirler ne oluyor o zaman
- +1 yıl
şu an trde orta sınıf yok. Ya zenginsin ya da fakirsin.
- +1 yıl
2 ev 1 yazlık ne yapıyor o zaman 🤣 orta hal işte
- +1 yıl
Hani demin zenginler diyordun? Şimdi orta sınıf mı oldular :) dediğime geldin. Zengin değiller sadece durumları iyi. Ya neyse konu amma uzadı bence burada kapatalım artık
- +1 yıl
yok lan kendimden bahsediyom dayım değil
- +1 yıl
o zaten zengin
- +1 yıl
Biyografinde 19 yaşındasın yazıyor :) 19 yaşında ne zenginliği bu? :) Ailenden gelen zenginlik olmasın o :)
- +1 yıl
onlar ölünce bana kalıcak
- +1 yıl
ayrıca zengin demedim orta hal dedim
- +1 yıl
zengin olan dayım
- +1 yıl
Ya abi ne kadar mal mülk konuştuk valla içim şişti :) bu sohbet için teşekkür etsem ve burada kapatsak artık olur mu? :)
- +1 yıl
haklıydım ondan uzadı dmfkfm
- +1 yıl
Ne haklisi be sen kendini haklı sanıyorsun :) tutturmussun bir dayimlar zengin yok biz orta halliyiz. Konu nerden nereye geldi ondan sıkıldım. Başka konuşulacak onca mevzu varken neden bu saçma konu yani dimi?
- +1 yıl
sende kendini haklı sanıyorsun ama değilsin
- +1 yıl
ben asla yanılmam
- +1 yıl
Off valla darlandim hee :) tm hanfendi sizi haklılığınızla baş başa bırakıyor ve sohbet için teşekkür ediyorum. İyi günler...
+1 yılParalı erkek arayan kızların çoğu çirkin bakımsız ukala tipler, onlar bile istediklerini ve mutluluğu bulamıyorlar.
20 YorumlaOnu boş ver.. erkekler tüm kızları sever, gönülleri çok geniştir, Konya ovası gibi
31 Yorumla- +1 yıl
@manquer konu ne ara yine bize geldi :)
+1 yılTabiki öyle. Hatta yeri geliyor ailen bile sırt çevirebiliyor. Dibi görmüş ve durumu şu an çok iyi olan biri olarak bunu söyleyebilirim.
10 YorumlaAnnesi de sevmez sürekli baski yapar karsilastirir iter kakar baskalarini örnek gösterir kimse sevmez*
10 YorumlaDün biri sevgilim çok güzel Para kazaniyor ama aksam 9'da eve gelmesi nasıl demiş mesela
20 Yorumla
+1 yılÖyle olsaydı fakir biri hiç evlenmezdi. İki kişi çalışıp hayatını kurabilir
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılvalla devir kötü... para önemli.. doğruluk payı yüksek
20 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır katılmıyorum, klişe saçma sözlerden biri işte
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bir değil vur*
- +1 yıl
+1 yılBir erkek paralı olduğu için seviliyorsa orada asıl sevilen şey paradır
00 Yorumla
+1 yılBu devirde kendine bakamayan kimseyle evlenilmez, yani
10 Yorumla
+1 yılAnnesi de sevmez para yuzunden evde tartisan cok olur.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılGenele vurursak evet büyük bir çoğunluk.
Gerçi anne oğlunu her koşulda sever.00 Yorumla
+1 yılmaalesef öyle..
günümüzde kadınlar paraya çok değer veriyor..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleve para getirdiğimde ya da kyk dan alırken bile hani bana diyor yoksa hiç sevdiğini görmedim yalan dolan kısacası paran varsa adamsın yoksa değer yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdaki evet diyen zillilerin ilerde çocuğu ola parasız kala kimse sevmeye :)))
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılParada bu devirde güç göstergesi değil mi güçsüz itici gelir güçlü çeker
10 YorumlaHayır , çünkü biyolojik olarak zayıf evladı annesi bile sevmez.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten böyle düşünen kızlar var çevremde ama bence bilinçli bir insan paraya bakılmaksızın gerektiğini bilir
10 YorumlaErkek kendi itibarı için para kazanmalı. Evet, parasız erkeği anası sever.
10 YorumlaŞimdi mantıken o zamanda kadınlar paralı erkeğide sevmez yalnızca parayı sever O mantıkta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru fiziksel zihinsel bi engeli yoksa çalışıp gerekirse taşı sıkıp suyunu çıkarması lazım
tembel adamı kimse çekmemeli10 Yorumla
+1 yılEve doğru annesi bile sevmeyebilir
10 Yorumla
+1 yılYok babası da sever :)
01 Yorumla- +1 yıl
Şaka maka bir tarafa; Parasız erkek neden sevilmesin, gözü para bulda olmayan sever.
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılParasız erkeği kimse sevmez
00 Yorumla Alakası yok. Kendimden biliyorum.. 👀
00 Yorumla
+1 yılŞu zamanda o bile sevmeyebilir
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı. Parasız kadın da çok çekici gelmiyor artık
10 Yorumla
+1 yılDoğru, parasız erkeği neden seveyim ki?
00 Yorumla
+1 yılBir annesi var ise bir de kızı sever ya
00 Yorumla
+1 yılAňesi seviyorsa parası içindir
00 YorumlaAynen oyle oda sevmezde işte anne yuregı
00 Yorumla
+1 yılDoğrudur. Paran yoksa bir hiçsin
10 Yorumla
+1 yılAnasıda sevmiyor rahat ol. Kendimden biliyorum.
00 Yorumlabenım annem de sevmıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Fazla miyavliyorsun ondandır🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimilerini anneleri bile sevmiyor
10 Yorumla
+1 yılEvet bence öyle
10 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum
10 Yorumla
+1 yılsadece annemiz sever
10 YorumlaAnnesi de sevmez
00 YorumlaAyıp, öyle söylenmez.
00 Yorumla
+1 yılSanırım
00 Yorumla
+1 yılannesi bile sevmez
02 Yorumla- +1 yıl
Yok canım :D
- +1 yıl
Doğru sevmez.
+1 yılO bile sevmez
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumlakatılmıyorum
00 YorumlaTaş devrinden beri aynı sistem. Kimse sevmez
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 399 cevap paylaştı. Sanırım öyle
00 Yorumlamaalesef doğru yaa
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesi sever
00 Yorumla
+1 yılAnnesi bile sevmez
00 YorumlaCıkk o bile sevmiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası