Para & Ekonomi Yatırımlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Altın kripto döviz ev arsa gibi nasıl değerlendiriyorsunuz? Ev arsa Döviz yurt dışı yatırımları Ebende Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yatırımlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HesapKurtçuğu Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yatırımlarımın değer kaybetmemesi için elimi açıp dua ediyorum. Başka çare kalmadı. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Borsadayım 1 13 Yorumla apro45 +1 yıl şu an enkai ve şişe çok bullish bistte Yorumla Ksproff +1 yıl Siseden kârımi aldim Yorumla apro45 +1 yıl Al sat mı yapıyorsun Yorumla Ksproff +1 yıl Al sat yapiyordum ama Şu an uzun vade Yorumla apro45 +1 yıl Hangisi var uzun vade Yorumla Ksproff +1 yıl Malum hisse herkesin oldugu Yorumla apro45 +1 yıl Eregli sasa mı? Yorumla Ksproff +1 yıl Eregli Yorumla apro45 +1 yıl Başka yok mu Yorumla Ksproff +1 yıl Yok Yorumla apro45 +1 yıl İyi hayırlısı olsun çok yorucu tr de yaşamak ve yatırım yapmak Yorumla Ksproff +1 yıl Yuzde 70 enflasyon ortmnda yasamak kolaymi biz bu oyunu hard modda oynuyoruz Yorumla apro45 +1 yıl Rezalet cidden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yatırımlarımın değer kaybetmemesi için elimi açıp dua ediyorum. Başka çare kalmadı.
Borsadayım
şu an enkai ve şişe çok bullish bistte
Siseden kârımi aldim
Al sat mı yapıyorsun
Al sat yapiyordum ama Şu an uzun vade
Hangisi var uzun vade
Malum hisse herkesin oldugu
Eregli sasa mı?
Eregli
Başka yok mu
Yok
İyi hayırlısı olsun çok yorucu tr de yaşamak ve yatırım yapmak