Para & Ekonomi Yurt dışından yurt içine para transferi oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yurt dışından yurt içine para transferi oluyor mu Güncellemeler+1 yıl ... Yurt dışından yurt içine para transferi oluyor mu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Evet, transfer wise kullaniyorum en az kesintiyi yapıyor benim arastirmalarima göre. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl TL olarak gönderiliyor dimi canım Yorumla _interstellar +1 yıl Ben euro olarak aliyorum , kendi bankama lira olarak ceviriyorum. Yorumla Soran +1 yıl Fast gibi geçiyor mu hemen Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 970 cevap paylaştı. Oluyor ama dolar ya da euro hesabı olması gerekiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Telefondan mı açıyoruz hesabı Yorumla Nükleerteori +1 yıl Hesaptan hesaba transfer yapılacaksa banka yapıyor Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Western union 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fast gibi mi hemen geçiyor mu Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Western union 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Fast gibi mi hemen geçiyor mu Yorumla Richardgör +1 yıl aynı gün içinde işlem tamam Yorumla Soran +1 yıl Fast gibi olan yok mu ya Yorumla Richardgör +1 yıl yurtdışından hiç para yoollamadın galiba:) Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Richardgör +1 yıl belli oluyor, bu arada komsyonda kesliyor sayfasından bakabilirsn Yorumla Soran +1 yıl Fast gibi mi onu soruyorum Yorumla Richardgör +1 yıl yawrum fastin hangi özelliğini soruyorsun fast gibimi ne demek Yorumla Soran +1 yıl Yani hızlı geliyor mu Yorumla Richardgör +1 yıl gönderince 1 saatte elinde olu yeterlimi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Richardgör +1 yıl o zaman devam et bekleme yapma Yorumla
asiks95 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Olur tabiki western union var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fast gibi mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet, transfer wise kullaniyorum en az kesintiyi yapıyor benim arastirmalarima göre.
TL olarak gönderiliyor dimi canım
Ben euro olarak aliyorum , kendi bankama lira olarak ceviriyorum.
Fast gibi geçiyor mu hemen
Oluyor ama dolar ya da euro hesabı olması gerekiyor
Telefondan mı açıyoruz hesabı
Hesaptan hesaba transfer yapılacaksa banka yapıyor
Western union
Fast gibi mi hemen geçiyor mu
Western union
Fast gibi mi hemen geçiyor mu
aynı gün içinde işlem tamam
Fast gibi olan yok mu ya
yurtdışından hiç para yoollamadın galiba:)
Hayır
belli oluyor, bu arada komsyonda kesliyor sayfasından bakabilirsn
Fast gibi mi onu soruyorum
yawrum fastin hangi özelliğini soruyorsun fast gibimi ne demek
Yani hızlı geliyor mu
gönderince 1 saatte elinde olu yeterlimi
Evet
o zaman devam et bekleme yapma
Olur tabiki western union var
Fast gibi mi