Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar geleceğim iyice çöp olmadan en azından bi yardım etseniz güzel olur be cidden legal veya illegal fark etmez illegal fikri olan özelden de yazabilir iyi bir iş varsa büyük payı o da alabilir umrumda olmaz ama iyi kazanayım yeter ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adam iki kuruşunu faize basıyor. Sen sanıyorsun herkes dürüst ve çalışıyor mu
Kanka faiz falan tamam ama en çok faiz verende ing banka baktım mesela %19 veriyo güvenilir olanlardan ki oraya koyacak parayıda nerden buluyolar
Ya birikim var kenarda ya da kredi çekiyorlar kat kat fazlası geldiği için o borcuda ödeyip katlıyorlar. Beyin bedava aslında. Faiz iyi hoşta herkes haram vs. diyor bende bilmiyorum
Aslında uzun uzadıya düşününce haramdan çok taklidi imandan kalan bir şey olduğunu düşünüyorum bunun
Ve hani dediğim gibi güvenilirler arasında en çok ing veriyo ve katlamak içinde 5 yıl olması gerekiyo çabuk katlanan bi para değil
Yinede yorumun için teşekkürler
Rica ederim hocam
Bir de aklıma geldi. Komisyoncu emlakçılar da fena kazanıyor. Bizim bi tanıdık vardı. Bu 5 yıl önce aylık 100.000 kazanıyordu. Şimdi kim bilir ne kadar kazanıyordur
Hoy maşallah ama onun için çevre ve birazda tanınmışlık lazım be onlarda ne yazık ki bende yok
Hocam bu adam da hiç tanınmıyordu. Yavaş yavaş elde etti. İstedikten sonra oluyor. Bende çok negatiftim ama artık biraz bakış açım değişti
Yani sende haklısın istedikten sonra tabi olur ama çok bilgisiz olduğum bi konu yinede ilgilenip yorum yazdığın için kesinlikle araştırıcam çok teşekkürler
Ne demek rica ederim hocam. Her şey gönlünce olsun
Amin inşallah seninde
ben kredi çekip yatırım yapiyorum sonra da bir şekilde ödüyorum
Bende bu tarz düşünüyodum bi aralar ama faizler biraz fazla yüksek
yüksek olsun. sen işini görüp görmemesine bak
Peki nasıl yatırımlar yapıyosun
Çektiğin kredinin boyutu nedir
ödeyebileceğimden fazlasını çekiyorum. ödeme konusu bir şekilde çözülüyor her zaman
Peki yatırımların neler
Arsa ev borsa kripto kendi işin
Hani hangilerine yatırıminy oluyo söylebilir misin sakıncası yoksa tabi
iş ortaklik ya da o an ne mantıklı gelirse
Peki iyi getirisi oluyor mu sana
Vallaha bende anlamadım bilen varsa söylesin bizde zengin olalım
Bilen varsada söylemez gibime geliyo kendi ekmeğime niye taş koyayım diye ama hani dediğim gibi bizim burası küçük yer ekmeğine taş koyacak bi sermaye çıkmaz o kadar ama çıkarsada pay bile veririm baya sıkıntı yok
Hayat bizi kötü yola sürüklüyor ancak orada iyi para var
Para sıçıyorlar
S*ç s*ç nereye kadar kardeşim.