Para & Ekonomi Hangi bankanın kredi kartı ve banka kartını kullanayım? famemonsterr Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Lütfen oy verin aşırı ikilemde kaldım. Çoğunluk ne karar verirse o bankayı kullanacağım:) GARANTİ BANKASI İŞ BANKASI Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl LÜTFEN ANKETE OY VERİN:) Hangi bankanın kredi kartı ve banka kartını kullanayım? Cevapla Banka Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Seçenekler arasında Garanti Bankası mantıklı geldi. 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Halk bankası kartı kullanıyorum ama garanti banka kartı da iyi 😃 0 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Garanti diyenler banka işini bilmiiyo 0 1 Yorumla famemonsterr +1 yıl neden ki:) Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Enpara iyi bence onu bir düşün 0 11 Yorumla famemonsterr +1 yıl eft/havale dışında bi özelliği yok gibi geliyor bana nedense Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Kredi kartında avantajları oluyor. Onun dışında iş Bankası kullanıyorum memnunum evdekiler garanti kullanıyor onlarda memnun ikisi de güzel bankalar ben olsam kartlarının güzelliğine göre karar veririm Yorumla famemonsterr +1 yıl kartın güzelliği derken kartın tasarımı mı :d Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Evet Yorumla famemonsterr +1 yıl ahahahhah tamam çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için:) Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Rica ederim. İş bankasının kart tasarımları güzel tavsiye ederim Yorumla famemonsterr +1 yıl evet dikeyler ve hoşlar cidden de iş bankasının uygulamasını hiç sevmiyorum en kötü mobil uygulama bana göre Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Uygulama konusunda enparadan iyisini görmedim Yorumla famemonsterr +1 yıl garanti’nin uygulaması aşırı kullanışlı geliyor bana niyeyse Yorumla famemonsterr +1 yıl enpara’yı hiç kullanmadım mobil uygulamasını bilemem Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Herkese farklı bir tasarım hitap ediyor işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Seçenekler arasında Garanti Bankası mantıklı geldi.
Halk bankası kartı kullanıyorum ama garanti banka kartı da iyi 😃
Garanti diyenler banka işini bilmiiyo
neden ki:)
Enpara iyi bence onu bir düşün
eft/havale dışında bi özelliği yok gibi geliyor bana nedense
Kredi kartında avantajları oluyor. Onun dışında iş Bankası kullanıyorum memnunum evdekiler garanti kullanıyor onlarda memnun ikisi de güzel bankalar ben olsam kartlarının güzelliğine göre karar veririm
kartın güzelliği derken kartın tasarımı mı :d
Evet
ahahahhah tamam çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için:)
Rica ederim. İş bankasının kart tasarımları güzel tavsiye ederim
evet dikeyler ve hoşlar cidden de iş bankasının uygulamasını hiç sevmiyorum en kötü mobil uygulama bana göre
Uygulama konusunda enparadan iyisini görmedim
garanti’nin uygulaması aşırı kullanışlı geliyor bana niyeyse
enpara’yı hiç kullanmadım mobil uygulamasını bilemem
Herkese farklı bir tasarım hitap ediyor işte
Deniz bank kullanıyorum
garanti...
İş bankası galiba
Enpara ve ziraat
Ben vakıf bank kullanıyorum
Garanti