Para & Ekonomi Aynı şehirden hem yazlık hem ev alınır mı? Oguzergunn1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yani Mesela Antalya Ya Da İzmir Aynı Şehirden Hem Ev Hem Antalya Alan Kişi Hakkında bir şey Düşünür Müsünüz? Ya Bence Alınır Ev Desen Şehirde Yazlık Deniz Kenarında Alınır Alınmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Antalya Alanya'da 1 1 Bir Yazlık Düşünüyoruz Aynı şehirden hem yazlık hem ev alınır mı? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Alınır bence 1 0 Yorumla
Berraqs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Biri Antalya'da biri İzmir'de olsa daha makul olur. 1 1 Yorumla Oguzergunn1 +1 yıl Ben İzmir Merkez Tarafındayım Birde Çeşmeden Yer Alsak Dedim Ama Aklıma Antalya'dan Yazlık Almak Takıldı Yorumla
Uykucumaymunnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aynı dediğin gibi ev şehirde yazlık deniz kenarında olunca gayet güzel oluyor👍🏻 1 0 Yorumla
_Yıldız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Alınır ama farklı şehirde olsa geziye gitmişsin gibi olurdu mevsim geçişlerinde 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl alma aynı şehirden alıp napcan 0 1 Yorumla Oguzergunn1 +1 yıl Doğru Aslında Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alınır 0 1 Yorumla Oguzergunn1 +1 yıl Yani Mesela Biz İzmir Merkezdeyiz Düşünüyoruz Bi Menderes'te Veya Çeşmede Yazlık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alınır bence
Biri Antalya'da biri İzmir'de olsa daha makul olur.
Ben İzmir Merkez Tarafındayım Birde Çeşmeden Yer Alsak Dedim Ama Aklıma Antalya'dan Yazlık Almak Takıldı
Aynı dediğin gibi ev şehirde yazlık deniz kenarında olunca gayet güzel oluyor👍🏻
Alınır ama farklı şehirde olsa geziye gitmişsin gibi olurdu mevsim geçişlerinde
alma aynı şehirden alıp napcan
Doğru Aslında
Olabilir
Alınır
Yani Mesela Biz İzmir Merkezdeyiz Düşünüyoruz Bi Menderes'te Veya Çeşmede Yazlık