Kart olunca ipin ucu kaçıyordu ama nakit olunca atm gitmesi zor geldiğinden ona göre harcıyordum online alışverişte sanal kart kulanıyordum. İş geregi o dönem kartı çıkarttım sonra yavaş yavaş limit yükseldi buyuk olasılıkla bu yaz sonuna kadar limit baya yükselecek
Aslında sorunun kaynağı da buydu, otomatik yükseltme konusu, açık olunca sürekli yükseliyor bunun zararı ne olabilir diye düşündüm yine de kapattım bugün ama yoksa kapatmadan da bir sorun olmaz mıydı
Ya ben limiti 5k ile başlattım baktım yetmiyor ben yükselttim şimdi banka sürekli mesaj atıyor ama istemiyorum eğer limit yetersiz olursa hesaptan para aktarıyorum limit tekrar açılıyor ama en azından belirli limitte kalınca çok acil olmadıgı sürece harcamıyorum. Kapatman iyi olmuş kredi kartı insana cebinde para varmış gibi harcama yaptırıyor olmayan parayı harcıyorsun
Yok ben limiti zaten sürekli kullanmıyorum çünkü daha çok banka kartı tercih ediyorum ama buna rağmen ac kapa da zaten benim elimde bir tık ile mobilden mümkün. Ben açık bırakmıştım lazım olmuştu ama şu an kullanım büyük ölçüde durdu bu yüzden kapattım yine istesem anında açarım harcama sınırımi bilirim çünkü kk yüklenmiyorum sürekli sıkıntı yok
Evet işte bu yüzden kapatmaya gerek yok dedim ama yine de sormak istedim size çünkü sürekli yükseliyor bu kadarına gerek var mı korkutucu boyuta ulaşır mı diye de endişe ettim😅
@MuratQÖztürkQHPP 5 sene önceydi o vergi yüksekten gösterdim baya yüksek bankacı ayarladım parayı aldım sonra bankacı beni tehdit etti bankacıyı vurdum öyle şimdi çok zor kefilsiz 100 vermezler eskide kaldı o
Kara liste ama arazi almıştım beş para etmez dediğim yerde 16 sene önce şimdi değerlendi orası ordan 8 milyon gelecek bankaya söyleyeceğim 700 yerine 200 veririm kabul ederseniz öderim yoksa ödemem nasıl olsa daireleri satıp Danimarka’ya gideceğim yakın zamanda müteahhit ile anlaşma aşamasındayım. Bu ülke işkence gibi
Yanlış anlama ama Bana hiç inandırıcı gelmiyor üstüne arazi olsa banka direk haciz işlemi başlatır eğer gerçekten 8 milyon yapıyorsa sat git bu ülkeden benim gitme gibi bir durumum olsa 1 dk bile durmam
@MuratQÖztürkQHPP adıma mal yapacak kadar sal ak değilim kardeşim ben dünyayı yedim 34 yaşındayım hiç yemediysem bu ülkede 10 senede 15 trilyon para yedim hava atsam hesabı açık yapardım uyuşturucu dışında her işe bulaştım zaten yakın zamanda mal paylaşımı yapıyorum 2 aya kardeşlerime bırakıp Hollanda’ya gideceğim vizem dahil her şeyi ayarladım
Aynen ailemle birbirimizi yedik borcunu ödeyelim istediğin kızı isteyelim istediğin düğünü yapalım gitme diye birbirimize girdik sevdiğim kadın almanyada yaşıyor her şeyi biliyor ama sanıyordu ki beş kuruş param yok beni terk etti sanıyordu Almanya’ya gitmek için onunla beraberim baktım yanaşmadı bana bende ne varsa satıp gideceğim beni olduğum gibi kabul edecek birini bulurum diyorum ama Almanya değil İsveç’e gideceğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Düzenli ödeme yaptığım için limiti 3 katına çıkardılar.
Normal limiti de benim için yüksekti şu an normal şartlarda zorlayabilecek sınırda.
Şu an sabit mi artış devam mı edecek?
Yani 3 kat artırdılar. 21,5’tan 65’e çıkardılar. Bunun ötesini istemem şu an bile fazla benim için.
Hadi düşürebilirsiniz karar sizin
Hadi değil geri*
En kötü olasılığın sınırında üstü zorlar.
Zaten elimden geldiğince artık nakit kullanıyorum.
Teşekkür ederim 😊
Limiti yüksek olmasına ragmen yetmiyor ama daha fazla yükseltmek istemiyorum ne kadar yüksek olursa harcaması o kadar kolay oluyor
Ne kadar su an
15.000 uzun zaman kullanmadım son 2 yıldır yine başladım kullanmaya
Ara vermenizin nedeni neydi?
Kart olunca ipin ucu kaçıyordu ama nakit olunca atm gitmesi zor geldiğinden ona göre harcıyordum online alışverişte sanal kart kulanıyordum. İş geregi o dönem kartı çıkarttım sonra yavaş yavaş limit yükseldi buyuk olasılıkla bu yaz sonuna kadar limit baya yükselecek
Aslında sorunun kaynağı da buydu, otomatik yükseltme konusu, açık olunca sürekli yükseliyor bunun zararı ne olabilir diye düşündüm yine de kapattım bugün ama yoksa kapatmadan da bir sorun olmaz mıydı
Ya ben limiti 5k ile başlattım baktım yetmiyor ben yükselttim şimdi banka sürekli mesaj atıyor ama istemiyorum eğer limit yetersiz olursa hesaptan para aktarıyorum limit tekrar açılıyor ama en azından belirli limitte kalınca çok acil olmadıgı sürece harcamıyorum. Kapatman iyi olmuş kredi kartı insana cebinde para varmış gibi harcama yaptırıyor olmayan parayı harcıyorsun
Yok ben limiti zaten sürekli kullanmıyorum çünkü daha çok banka kartı tercih ediyorum ama buna rağmen ac kapa da zaten benim elimde bir tık ile mobilden mümkün. Ben açık bırakmıştım lazım olmuştu ama şu an kullanım büyük ölçüde durdu bu yüzden kapattım yine istesem anında açarım harcama sınırımi bilirim çünkü kk yüklenmiyorum sürekli sıkıntı yok
O zaman sen rahat ol ya açsan da kapatsan da bir şey değişmiyor
Evet işte bu yüzden kapatmaya gerek yok dedim ama yine de sormak istedim size çünkü sürekli yükseliyor bu kadarına gerek var mı korkutucu boyuta ulaşır mı diye de endişe ettim😅
Eğer iş ve araba için kullanıyorsan yukseliyor ya bu ay şehir dışına çıktım sadece 4k benzin parasını karttan çektirdim
30 000 di bankaya bir nedenle kızdım kapattım şimdi nakit kullanıyorum.
Her an nakit de sıkıntı değil mi
Ayrıdan nakit kartım var içi dolu.
Cebimde de belli miktardan aşağı nakit bulunmaz. kendimi çıplak hissederim olmazsa. :D
Evet bende olsa ufak bir şey bulunulamaz bulundurmadan rahat etmem ama banka kartı da çok işe yarıyor tabiki
Ben zararlı demedim tabii ki faydalı. benim ki ticari hayattan gelen alışkanlık ondan nakit bulundururum.
Kredi kartı kullanmıyorum 5 sene önce bir an psikolojim bozuldu 700 bin çektim hepsini yedim kırmızı kalem yedim,
Sonuç Kara liste😅
Kefilsiz hipoteksiz nasıl 700bin verdiler 100 desen anlarım da sen o banka ismini ver dolandıralım
@MuratQÖztürkQHPP 5 sene önceydi o vergi yüksekten gösterdim baya yüksek bankacı ayarladım parayı aldım sonra bankacı beni tehdit etti bankacıyı vurdum öyle şimdi çok zor kefilsiz 100 vermezler eskide kaldı o
Kara liste ama arazi almıştım beş para etmez dediğim yerde 16 sene önce şimdi değerlendi orası ordan 8 milyon gelecek bankaya söyleyeceğim 700 yerine 200 veririm kabul ederseniz öderim yoksa ödemem nasıl olsa daireleri satıp Danimarka’ya gideceğim yakın zamanda müteahhit ile anlaşma aşamasındayım. Bu ülke işkence gibi
Yanlış anlama ama Bana hiç inandırıcı gelmiyor üstüne arazi olsa banka direk haciz işlemi başlatır eğer gerçekten 8 milyon yapıyorsa sat git bu ülkeden benim gitme gibi bir durumum olsa 1 dk bile durmam
@MuratQÖztürkQHPP adıma mal yapacak kadar sal ak değilim kardeşim ben dünyayı yedim 34 yaşındayım hiç yemediysem bu ülkede 10 senede 15 trilyon para yedim hava atsam hesabı açık yapardım uyuşturucu dışında her işe bulaştım zaten yakın zamanda mal paylaşımı yapıyorum 2 aya kardeşlerime bırakıp Hollanda’ya gideceğim vizem dahil her şeyi ayarladım
Kaçıyorsun yani kısaca
Aynen ailemle birbirimizi yedik borcunu ödeyelim istediğin kızı isteyelim istediğin düğünü yapalım gitme diye birbirimize girdik sevdiğim kadın almanyada yaşıyor her şeyi biliyor ama sanıyordu ki beş kuruş param yok beni terk etti sanıyordu Almanya’ya gitmek için onunla beraberim baktım yanaşmadı bana bende ne varsa satıp gideceğim beni olduğum gibi kabul edecek birini bulurum diyorum ama Almanya değil İsveç’e gideceğim
Yani Hollanda ordan isveç düşünüyorum. Ama en çok canımı acıtan yakan sevdiğim kadının beni bırakması oldu.
Ona kendini doğru ifade edemediğin için olmuş bunlar, sonrası kısmet...
Hayır başkasını tercih etti.
Görüş sahibi s. k. tir et karı kız seninde dert mi kardeş üzüldüğün şeye bak
@MuratQÖztürkQHPP çok sevdim onu öyle böyle değil ben para için değil beni ben olduğum için sevecek biri sanmıştım neyse yakında defolup gideceğim
3 kartım var
3 kart var, 45 bin, 25 bin, 5 bin şeklinde. Ana kart olarak 45 binliği kullanıyorum
4-5 tane var, 30 bini geciyor, kmh de o civarda, bume ya :) bu boşalsa seneyi kapattık
6 hane. limitin cok da bi onemi yok bence. onemli olan kazancinizdir.
200 bin. Her 2 ayda bir yükseltiyorlar iyice saçmaladılar.
Otomatik yükselisi iptal edip durdurabilirsiniz
Tamam deneyeceğim
Uygulamadan da kendiniz yapabilirsiniz aç kapa mümkün...
3500 mü ne, artırırsam batarım o yüzden iyi böyle. Hep asgarisini ödüyorum o yüzden her ay max 500 kullanabiliyorum.
Otomatik artıştan ziyade belirli bir limitte sabit kalmak, ödeye bileceğinin bi tık üstü.. beklenilmeyen,öngörülemeyen durumlar için olabilir.
25.000 tl her ay kesin bitiyor alışveriş te
O kadar acılmak neden, ticaretle mi uğraşıyorsunuz
Hyr şirketim var Parfum elbise saat ayakabi fitnees eklersem geciyorda
en son 1000 liraydı pek kullanmıyorum
Azmış ama kullanmayinca yani gerek yok limite
yani daha çok banka kartırnı kullanıyorum
cok iyi bir miktar... hesabimda para olmasa cevirmesem dara dussem yuzume bakmazlar ayri koni
Çok iyi dediğiniz nedir 100 k üstu gibi mi yoksa normal bir limitmi?
Kredi kartı kullanmıyorum
Kredi kartı kullanmiyorum
kredi kartim yok ihtiyac duymadim.
Vermiyor ibnoşlar...
Kara listede olduğunuz için mi?
Zamanın evet ama şu an borç morç kalmadı yinede yok.
Bi yerde sıkıntı var ama çözemedim yani.
Kara liste sicile işledi demekki😅 çok da lazım değilse vermesinler daha iyi
şu an için lazım değil ilerisi için bilemiyorum..
Söylenmez.
Vayy çok gizli bilgi🤣
Söyleyince ne oluyor ki.
Söylemeyince de bir şey olmuyor🥴
Laf ebeliğinde zirve.
Ziraaat 12 bin Akbank 5 galiba😐
Aktif hesaplar mi öylesine mi çocuk? 😅
Akbank öyle duruyor. ziraati aktif kullanıyorum zaten bebişko
Limit sabit mi yoksa artış devam mı?
6 7 yıldır aynı sabit
Sanırım toplamda 400 bine yakın.
Kredi kartı kullanmıyorum.
20k. Biraz alışveriş yaptım, şu an 9k kaldı.
Ay ay değişebilir konu bu değil limit sabit sonuçta...
Kullanmıyorum
3500
Kullanmiyorum
2.000
50000
13 bin
kullanmam
yeterince var
sınırsız
Toplamda 17,500 TL
26000
Coook