Bir tekel bayisine de gidip sordum ve doğru olduğunu söyledi. Zaten raflardaki bütün sigaraları kaldırmışlar.
Sebebini söylememe gerek yok herhalde.
Bu zama rağmen sigara içmeye devam edecek misiniz?
#tutku 🖤
Daha geçenlerde iki lira zam gelmişti; neyse mecbur bırakacağız yani bir sigaraya hadi 26 lira verdik ama 40 lira da verilmez. Tütün içsek, o da iki duman alınca üstü leş gibi kokutuyor; mecbur çay sarıp içeceğiz.
Sen o kokuları birde içmeyene sor üff çok fena kokular geliyor da bozuntuya vermiyoruz tütünden parlamentine kadar malboro da aynı hepsi çok ağır kokuyor siniyor üzerinize olayı şuna benzetiyorum soğanı yiyene kokmuyor da yemeyene çok ağır kokuyor ya onun gibi 😅
Ben de o yüzden Winston Slender içiyorum ama işte o da olmuş 26 lira. Lisede 10 liraya alıyorduk shaksös
Elektronik sigara kullanıyırum.
Atlas nbace kimyadan 1 litre likit alıyıyorım 6mg nikotinli. Çeşit çeşit aroma alıyırum çilek, framboğaz, çikolata, karpuz , kurabiye vs.
Kendim demliyorum.
En son yaklaşık 1000 lira ödedim. Bir yıla yakın idare ediyor beni.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Zamların geneline karşıyım iyice milletin ocağına incir ağacı diktiler neredeyse o ağaca bile zam yapıp vergi alacaklar. Sigara kullanmıyorum ama o zam başka bir çok ürüne etki ediyor halinle bizede olan oluyor. Valla yeter artık.
Temmuzda asgari ücrete ek zam gelecekmiş hatta bilgisini bile aldım onaylanmış ama nafile yine bir şekilde çıkaracaklar milletten
Ya genel tarzda bakarsak merhaba bazıları az bile diyor ula tamam saglıga zararlı eyvallah ondan zam yaptım diyor bunuda keriz gibi inanıyorsunuz
özel gereksinimlerede patır patır zam verdi ve hala veriyor önemli olan neyin zama geldiyi olsaydı size hak verirdim
madem saglık düşünüyor kaldırsın hadi o zaman tamam diyecegim
yok para güzel akıyor demiyorda sigara zararlı ondan zam yapıyorum diyor oda biliyor bırakması zor oldugunu
Bence insan sağlığına zararlı hu tarz şeylere zam gelsin ki sağlık kazanılsın. Ama zamlar maalesef her şeye geliyor.
Saticiya inanma benim aldigim tekel yarin yine gelio diyo hergün 🤣🤣
Abi ver bi parlement nigth blue diyorum zam var mi diyorum. yok ama yarin gelcek diyo aliyorum yine ayni hani diyorum gelcek 1 2 gune diyor🤣🤣🤣
yok öyle birsey manipülasyon.. ayni olacak yıl sonuna kadar.. zaten sigara üreticileri ona göre zam yaptı 1 yıl içinde...
@SaklıTutkular Allah 1 den demelerinden başka bu ülkedeki bakan vs konumdakilere inanmıyorum hem samimi degiller hepsi aynı kefede benim için
Sigara alışkanlığı öyle tamam bıraktım demeyle ya da başka faktörler le bırakılacak bir alışkanlık değil kaçak sigara tütün gibi ürünleri daha çok tercih edeceğiz mecbur
Çok şükür kurtuldum illetten,3 sene olacak Ağustosta ama ben bıraktım ve 2 sene hiç zam gelmedi ona yanıyorum
Sigara sadece alkol aldığım zamanlarda kullanıyorum. Beni pek etkilemiyor. Ama duydum bende, kötü oldu...
Ben sigara içmiyorum beni sadece bu konuda etkilemiyor ama zamandan şey keşke sadece sigara olsa. Her şey çoook pahalı oldu.
Hiç kullanmadım ama bu dönemde büyük israf sigaraya verilen para
Herkes gitsin hemen 500 liralık tütün alıp koysun eve.
İlgilenmiyorum 😅 çikolatalara zam gelmesinnnn benim için kafiii 😅
Sakin olun kötü günler daha gelmedi yakın gelecekte 😄
Boşa verilen para bence.
Bağımlıları için kötü bir durum maalesef.
Iyi zamanda birakmisim o zaman yeterince ictim yeter simdi icen dusunsun. d
Bahanesi ile bırakmam lazım.
Zaten bırakmayı düşünüyorum...
Ben yönetenin yerinde olsam %200 %300 zam yaparım nasıl olsa bırakmıyorlar.
canım hükumet hırsıza kaçak tütüne kapı açıyor aç kaldılar iyice belli
Valla ben tütün içiyorum, sigaraya gelen zamlar da beni hiç ilgilendirmiyor.
az bile yapmışlar
100 TL olsun en az sigara ki kimse içip hasta olmasın, evlatları göz yaşı dökmesin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş