Para & Ekonomi 1 ay Sizce altın fiyatları artar mı düşer mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Bugün 2 çeyrek aldım, altın fiyatları artar mı düşer mi sizce? Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Sizce altın fiyatları artar mı düşer mi? 50 Görüşünü yaz
bakımmm31 Xper 7 1 ay Artar bu ülkde ne düştü ki altın düşsün sene sonu minimum 1300 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum bakımmm31 1 ay Ben altını 238 den almıştım çok yüksek demiştim şimdi onun parası ile evim arabam oldu ama keşke artmasa çünkü orantılı olarak her şey artyr Soran 1 ay 238 e ne aldınız tam altinmi bakımmm31 1 ay Tam altın değil 24 ayar gram ben hep netten alır satarım o zaman vergide almıyorlardı net bankacılıktan Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 1 ay Çeyrek alarak mantıklı mı yaptım sizce 2 tane. bakımmm31 1 ay Şöyle ticaret yapmıyorsanız herhangi bir iş kurulmamış sa tabiki mantıklı Türk parası eriyor 1 Papua yeni gine yeni olmuş 4.5 tl Soran 1 ay Burs parami biriktirdim evde tl olarak durmasın dedim 2 tane çeyrek aldım bakımmm31 1 ay İyi yaptın lazım olmaz ise dursun
innocent34 Xper 4 1 ay Sene sonuna kadar hiç bisey düşmez aksine artar diye düşünüyorum hatta dolar rahat bi şekilde 20li rakamları görecektir bence keza altın da artısını sürdürecek diye düşünüyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Almakla iyi yapmış miyim sizce innocent34 1 ay Tabi ki TL olarak para saklamak cok büyük kayıp su an
ironly Xper 6 1 ay Sen aldiysan düşer kesin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay 😂😂😂 Soran 1 ay Ağzını hayra aç ironly 1 ay Çünkü ben de öyle oluyor du
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
05Artar bu ülkde ne düştü ki altın düşsün sene sonu minimum 1300
Ben altını 238 den almıştım çok yüksek demiştim şimdi onun parası ile evim arabam oldu ama keşke artmasa çünkü orantılı olarak her şey artyr
238 e ne aldınız tam altinmi
Tam altın değil 24 ayar gram ben hep netten alır satarım o zaman vergide almıyorlardı net bankacılıktan
Çeyrek alarak mantıklı mı yaptım sizce 2 tane.
Şöyle ticaret yapmıyorsanız herhangi bir iş kurulmamış sa tabiki mantıklı Türk parası eriyor 1 Papua yeni gine yeni olmuş 4.5 tl
Burs parami biriktirdim evde tl olarak durmasın dedim 2 tane çeyrek aldım
İyi yaptın lazım olmaz ise dursun
Sene sonuna kadar hiç bisey düşmez aksine artar diye düşünüyorum hatta dolar rahat bi şekilde 20li rakamları görecektir bence keza altın da artısını sürdürecek diye düşünüyorum
Almakla iyi yapmış miyim sizce
Tabi ki TL olarak para saklamak cok büyük kayıp su an
Sen aldiysan düşer kesin
😂😂😂
Ağzını hayra aç
Çünkü ben de öyle oluyor du
Düşer.
Bu gidişle artar daha