Avans hesap ne demek?

Avans Hesap, acil para lazım olduğunda, hesabınızda para yokken bile acil nakit çekebilmenizi ve ödemelerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan, vadesiz hesabınıza bağlı kredili mevduat hesabıdır...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Esnek hesaptır o. Mesela örnek veriyorum - 1000 TL bakiye yazıyordur maaşın 4 k diyelim maaş yatınca hesapta 3 k görünecek ama sıfırdan sonra eksi1k ya kadar harcama yapabilirsin yine 4k ediyor değişen bir şey yok, tabi bir miktar faiz alır bu hesap
Bak, eğer bu esnek hesapsa eksi yazan tutarın tamamını ödemek zorunda değilsin. Sadece faizi bile ödesen o hesap yıllarca ekside bekleyebilir. Eksi üç bin yazıyorsa eğer iki bin maaş yatsa eksi bine düşer ama yine üç bine kadar kullanabilirsin
Bir sonraki aydan aldığın borç gibi düşünebilirsin. Bir yerde avansı iptal etmen gerekecek hep geriden gelmiş olursun çünkü.
avans-eksi hesap gunluk faizlidir ve az da degil yuzde 20 kurtulman cok zor olur
-1000 bakiyen var diyelim. 5000 maaş alıosun. Maaşın yatar yatmaz 4000 olur.
kullanmamaya bak, her seferinde faiz ödersin
10 yıldır kredi kartı kullanıyorum daha önce bikaç defa araba felan alırken kullandım ama kol gibi faiz geliyor.
Aynen öyle olacak ve sen sürekli faiz ödeyeceksin
bankanın size verdiği faizli para..
Faiz sistemi kullanki senden faiz alsınlar olay bu
Evet eksi hesap yani kredili mevduat hesabı
bilemedim şimdi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş