Antalya'da kiralar %300 artarken İstanbul'da %200 artmış bulunmaktadır. Kira veren var mı?
Ben kredisini ödedediğim evim var kira ödemek amele işi.
Ben kredisini ödedediğim evim var kira ödemek amele işi.
Evet amele işi gerçekten bizim ev sahibi 1150 den 2000 sonra ağız değişti 2500 yaptı bazılarının sadece 1000₺ kirası şans yok arkadaş şans babam birkaç sene önce kaçıp gitti ev diye alacağımiz parayı bitirdi of offf
1150 den 2500e mi fırladı fiyat tek seferde, bunu kabul edip oturuyor musunuz
@Hayatgercek ben ne yapabilirim ki civardaki evler üç binden aşağı yok daha doğrusu kiralık ev yok ordam çıkıp nereye gidebilirdik ki 🤐
Yorumlar baya köpüklü olmuş yaa 😀 BNA göre biz ailece ameleyiz millet sırtımıza binmiş bindikce biniyor çocukların çalışıyor diyip kirayı artıyor olmz bu kadarı da ya
Cevap
18Cevap
Lanet olsun ki kiralık ev bulamıyorum. Avuç içi kadar amasrada 1+1 evin kirasına bile 5000 6000 diyorlar. Kazandigim kiraya bile yetmeyecekse ne yapayim ben işi😂
İstanbul'da oturma
Küçük bir Anadolu şehrinde 650 lira kira + yıllık 350 tl aidat veriyorum
Evimin kredisini ödüyorum şükür kiradan kurtuldum birkaç sene önce
Antalyaya Rus ve Ukraynalı akımı var. Ama İstanbul her zaman değerlidir. Ödediğin aylık kredi ne kadardır
4k kirası da 6k
4 bin bankaya ödüyorsun 6bin kiramı alıyorsun. Güzel iş tebrik ederim hangi şehirde
Bu zamana kadar hiç kira ödemedik koyan gidenler nur icinde yatsin. Allah kiracilarinda yardımcısı olsun.
Ev almak için para ödüyorsun seninde amelden farkın yok
Oturduğum ev benim. Ona rağmen kira ödemek amele işi gibi tabirler kullanmam. Hayat herkese aynı şartları sunmaz. Ayıp.
Neyin aşallamasını yapıyon andaval sende bi nevi kira ödüyon sanki tık diye nakit para verdin aldın da gelmiş bura artislik yapıyon maddi geliri iyi olmayanlar kirada kalıyor neyin artisligini yapıyorsun sen?
Kirada değilim ama 1500 olan ev 2000 yapsa ev sahibi ne dersin ona? Çok mu dersin ok mi? Merak ettim
Ev sahibiyim bu arada Antalya baya uçtu yazık insancıklara
Ben parkda yatıyorum artık
Amele işi demen incitici olmuş. Keşke başka bir kelime secseydin.
kendi evimde oturuyorum. 1+1 aparttan 1900 kira alıyorum
Kiracılık zor iş her ay çöpe para atılıyor allah yardım etsin kiracılara
Şükür kendi evim var. Kredi ödemek amele işi.
4 bin kredi taksidim kiracım 6 bin veriyor hahaha
Tamam kanka çok zenginsin. Kira ödemek de amele işi tamam. Komiksiniz cidden. Ülkenin hâline bak dediğine bak. Uebcudhdi
Maalesef uçtu kiralar
her yerde değil anadolu şehrinde 1500 e oturabilirsin.
Kiralar uçmuş kimse sesi çıkmıyor başkası ülke olsa savaş çıkmıştı
İstanbul'da yaşama kardeş
Koyun musun
ne alak
Bugünde amele olduk çok şükür..
en mantıklısın yapmıssın
Ev kendimizin kira ödemiyoruz
Amasya merkezde 850 lira
e çok ucuz kaç yıldır orada oturuyorsunki?
5 senedir ayni mahalledeyim
ondan olabilir ev sahibi hiç zam yapmadımı?
Bu eve yeni taşındım
çok uğurlusun.
Farklı yolla ödüyorum
1350.
oda mı
Yok 3+1.
Evde çok güzel yazın soğuk kışın sıcak manzarası da hoş. İstanbuldaki en ucuz ev olabilir.
semt
kağıthane.
17.5 bin TL.
Nerde yaşıyorsunuz çok büyük bir meblağ
@babysharkSmom sallıyor
🤭🤭
1600 tl İstanbul
bedava
seni kovsalar 10 bine verilir
oyle walla
ne kdr
Otel daha kaarlı fatura dahil 4.500