Karta ekstra ödeme yaptım bir ürün almak için daha sonra ürünü iade ettim para karta geri yattı ama o parayı normal hesabıma alamıyorum, bankayı aradım borç olarak gözükür dedi. Resmen gasp bu, ne yapabilirim?
Gerçekten çok saçma bir sistemmiş bilsem yatırmazdım borcun ödemesi 4 taksit 4 ay o para orada durmak zorunda mı, normal hesabımda olsa kullanabilecektim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangi banka
Ziraat
Kredi kartına yatan parayı asla vadesiz veya vadei hesabına çekemezsin eğer limit üstü bakiye varsa kartında nakit avans olarak atm den çekebilirsin
Limit üstü bakiye var + bakiye gözüküyor ama tamamını nakit avans olarak çekemiyorum
Çekebileceğin kadar nakit avans, geri kalan artı bakiye borç dönemi gelince borç ödemesine yansır
Gerçekten çok saçma bir sistemmiş bilsem yatırmazdım borcun ödemesi 4 taksit 4 ay o para orada durmak zorunda mı, normal hesabımda olsa kullanabilecektim
Limit üstü bakiyen kaç bilmiyorum ama her ay nakit avans limiti sıfırlanıyor hiç olmadı 4 ay bir kısmını çekersin
Mesela nakit avans limiti sıfırlandığında artı bakiye göre mi güncellenir her zamanki kadar mı olur
Her zaman ki kadar nakit avans limiti bankadan bankaya değişiyor ama genellikle 200 tl dir
Benim 350
Kredi notum yüksek baya 1650 puan filan ondan olabilir
Olabilir, kredi kartı kullanmak istemediğimden hala kredi notum oluşmuş degil benim 😂
En güzeli zaten boş ver 😅