sizce 200 bin tl şu anki dolar kurunuda hesaba katarsak bu ülkede önemli değerli denilebilecek bir miktarda paramıdır bu parayı bankaya atar faizi ile katlanmasınımı isterdiniz araba falan mı alırdınız veyahut riskli bir iş girişimine mi girerdiniz sizin bu kadar paranız olsaydı şu anda ne yapmak isterdiniz?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bu tip soruları seviyorum. coin'e yatırırdım gecikmeden. çok sürmez. 5-6 ay sonra iki ye katlar.
ne coini ak coinlerden 30 bin batırdım zaten coin deme bana bro
yalan dolan coin moin kalmadı artık vazgeç yalan olursun sende
ben tam merkezindeyim. öyle bişi olmayacak.
Yakında elime 350 bin tl geçecek. Bir kaç ay sonra bilmiyorum estetik falan ve ney beğenirsem.
peki 20 li yaşlarda bir genç için bir temel atılabilecek bir paramıdır
Elbette canım kafasını kullanan insan 5 bin tl ye Bile yapar şahsen senin yapabileceğine bir şey yapabileceğine inanıyorum hakkında hayırlısı olur umarım
Koskoca holdingleri olan sabancı bile emin ol başta küçük bir fabrika ile başladılar ;) sen daha iyisini bile yapabilirsin inanıyorum ben neden olmayacakmış?
Senin onlardan farkın yok var hatta onlardan daha başarılı bile olursun
Dediğim gibi hakkında hayırlısı ✌️
kesinlikle şu anda 0 200 binin elimde olacak olması hiç olmamasından her hali ile daha iyidir sonuç olarak değil mi
Tabi kii. Sonuçta ney istediğin belli hedefin var
helall be 1 dk da ne moral verdin
:))
Ben eğitimime de harcıyorum bu ekstra harcamalar için gülüm
Estetikliği plastik olarak değerlendirmen pekiiii silikon plastik değil bence sen bu kafayla yurt dışında okuyamazsın boşa kredi çekme ahhshshdhd
Yurt dışı eğitimi dediği yer de Bulgaristan Nalpdfkakaoğwdıqjdıkwd kahkaha attım
200.000 TL bu devirde 3 Mt kare büfe zor açarsın :) 1.5 milyonum gitti 😅
hadi ya geçmiş olsun peki 20 li yaşlarda bir genç için bir temel atılabilecek bir paramıdır hocam
Şuanlık o parayla hiç bi halt olmaz riske atacağım diyorsan 200.000 instagramdan felan e ticaret işine yönel Araştırma yap geliştirme yap insanlara faydalı olabileceğin bir ürünün varsa yürür gidersin yoksa 200.000 TL az para şu an 200.000 TL ile ne yaparsın diye sorsan :) 1000 tane tespih alırım 50/100 bakarım instagrama sağa sola aldığım fiyatın üstüne 5 TL kar koyar sürümden kazanırım ama camiada isim yapman lazım 2/3 tane şakşakçı bulursan güzel paralar kazanırsın
düşüncelerim çok büyük işler başarayım bir iş kurayım açayım gibisinden değil de benimkisi atayım bankaya dursun faizide koyayım gibisinden bir şey şu anlık 24 yaşındayım ülke ekonomisi belki düzelir 1-2 seneye o parada orada birikir gibi yanlış ve mantıksız mı düşünüyorum yoksa hocam 30 yaşlarında tecrübeli bir abiye benziyorsun
şu an bir şey yapılmaz bankaya atarsan da sabit ben pek faiz yemeyi sevmim :) her haltı yiyom ama faiz de sıkıntı 😅
Elimde 200 bin tl olsa bankaya koyarım faiz geliri elde ederim..
O rakamlar para değil artık ben cuma günü 2016 model arabaya 450 k verdim düşün artık ne kadar değersiz
hadi ya peki 20 li yaşlarda bir genç için bir temel atılabilecek bir paramıdır hocam
şu an o paranın elle tutulur çok bir karşılığı yok altın al istersen en azından zarar etmezsin uzun vadede kâr bırakır
okadarmı düşük kalıyor ya ben bankaya atar faiziyle birikim yaparım diye düşünüyordum ama
200 çok az ya şu zamanda yeme içmeye vermeye kalksan daha isteklerini tamamlamadan para biter kffhdjsks
abartmayın olm ya 200 iyi para
Bu yaz Kentsel dönüşüme vericez😃
Uçak bileti aldırdım
Fazlası vardı ev aldim
Harcarım kendime ohh alışveriş botoks ayakkabı
Motor alirim
200 bine motor mu :D
Evet cros alırdım efsane ama 250 bin falan onlar 50 bin daha bulman lazm