Olmayan birşeyin planını yapmak pahalıya patlar bana. yorumlarda çoğu kişi bu kadar param olsa şu yardımı falan yaparım demiş bence yardımın paranın miktarıyla ilgisi yok gibi elinde yüz lira varsa bunu 10 tlsini veremiyorsan 14 milyonu da 1 milyonunu vermek daha zor gelir sana 🤐
Değerlendirecek çok seçenek var ama ileriye dönük en önemsediğim konu pasif gelir olacak şekilde bir bütçe ayırırdım. 5 katlı bir bina ile kira geliri aklımdan geçen bir düşünce. Zaten yatırım da yapıyorum belki bir tarım sektöründe bir iş kurabilirrim. Ama şahsen çalışmak istemiyorum.
Valla gayrimenkul piyasasına bakınca öyle pek de büyük bir para değil aslında. :D 14 milyonuyla ev 400 biniyle araba alırdım. Yatırımı falan boş ver bunlar da yatırım zaten neticede. Kendi işimle de devam ederim.
Öncelikle kendime nezih bir semtten dükkan satın alıp oraya bir cafe açardım çok güzel bir şekilde dekore ederdim, tatlı ve kahve üzerine olurdu fakat farklı çeşitler de olurdu sonra arabamı da altıma çekip o alanda ilerleyip hayatımı rayına oturturdum ve sürekli gezip alışveriş yapardım. Cafem biraz büyüyünce sistemini biraz daha oturunca gezerdim. Bir de durumu olmayan öğrencilere yardım ederdim. Para harcama sanatını seviyorum ✨🖤
herhalde sürekli uyurdum bunu idrak edebilmek için :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Önce arsa satın alırım, sonra oraya otel inşa ederim. Oteli ben yokken iyi yönetecek kişiler bulurum. Sonra 2 ev alırım birinin içine psikolojik semboller ve tablolar yerleştiririm (sergi için.) Diğer evde de yaşarım. Kendime bir araba alırım. Sonra da dünyayı gezerim..
400k lık kısmını uzun vade yatırım olarak gelecek vaadeden kripto para birimlerine yatırırım. Güzel bir ev araba yazlık gibi ihriyaçlarımı karşılar, kalanı bankaya yatırır çatır çatır faizi ile dünyayı gezerim.
Ev , arazi alırdım sonra yurtdişına çıkıp orada lokanta açardım, anne ve babam adına bi hâyır yapardım cami , hayrat, okul filan gibi. Sonra ihtiyaç sahiplerine bağışta bulunurdum.
Sokaklarda kimsesiz olanlara yardım ederdim yetimhanedeki çocuklarında ihtiyaçlarını karşılarım kendimede göl kenarında insanlardan uzak sessiz bir ev inşa ettikten sonra orada sessiz sedasız yaşardım
En güzel para getiren dükkan ve arsadır. Dükkan alıp kiraya vermek parayı katlamaktır arsaya da güzel bir fabrika yapılırsa paraya para denmez. Hem bu fabrika ile bir sürü kişi iş sahibi olmuş olur