Aşık olduğum biri var ama parası anca kendisine yetiyo, yani onla çıkmak istiyorum ama parası olmadığı için sonradan soğur muyum acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer çok seviyorsan doğru kişi olduğunu düşünüyorsan bence bu tarz ayrıntılara takılma derim sevgi, evlilik vs bunlar emek ister ki bu devirde doğru düzgün sevmeye değer birini bulmak çok zor her geçen günde zorlaşıyor.
Bugün parası olmaz yarın olur.
Eğer soğuyacağını düşünüyorsan yol yakınken ayrıl ne kendine eziyet et ne de ona vaktinizden çalmayın zaman paradan daha değerli00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇıktığınızda bu durumda hesaplar daha çok sana kalacak. Bir süre sonra ister istemez rahatsız eder muhtelemelen. Çünkü aşk zamanla azalır. Hale etkisi kaybolunca geriye çıplak gerçekler kalır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendiler bakir, fakir ve şair erkeklerden tiksinirler. Üçü birden olduğum için ben de hepsine saygı duyarım. Sizin kalbiniz sizin hissiniz sizin kararınız...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
58Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKimse sevmez
00 Yorumla
+1 yılvalla daha şimdiden mesele yapıyosan çocuğu hiç yorma parası olmayan ama ADAM olanı aklı maddiyata çalışmayan herkes sever dostluğun kardeşliğin ailenin parayla ilgisi olmadığı gibi aşkın sevdanın da uzaktan yakından ilgisi yoktur parayla evet sadece kendine yetmesi belki gelecek düşünmenize mani olur ama öte yandan sen de bireysin o kendine yetiyosa sende kendine yetersin olur biter kurban olayım şu aşkı sevdayı paraymış, cinsellik miş bunlarla ucuzlaştırmayın evet gerekli mi gerekli şeyler olduklarını kabul ediyorum ama mutlu olmak başka şey açgözlü olmak doymamak başka şey, onun hiç bişeyle ilgisi yok tamamen kişinin kendi dolduramadığı içsel boşluklarıyla alakalı eğer ki karşıda ki insan kadın erkek normal standartlarda ise. yani özetle daha şimdiden soğur muyum diyosan çoktan soğumuşsun zaten ne kendini ne çocuğu yak.
10 Yorumla
+1 yılZor bir soru. Karakteri sağlam biri sonradan iyi para kazanabilir. Mesela gençken param yokken yüzüme bakmayan kızların şimdi ben yüzüne bakmıyorum çünkü o zaman parasızdım ama şimdi paralıyım. Ama garantisi de yok. O nedenle bir kişi parasızda olsa onun karakteri sağlam düzgünse kaçırma, parayı kazanır.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimle 3 yil beraberdik, yeri geldi simit yeri geldi tavuk doner yedik , ogrencilik iste hemde onun maddi durumu yoktu bende kendini kotu hissetmesine razi olamazdım.
Ama hic aklima bile gelmedi, niye burada yiyoruz daha iyi yerde yemiyoruz diye..
Su an kendisi Aselsan da calisan bir muhendis 🙂
Ömür boyu fakir kalmaz kimse merak etme.12 Yorumla- +1 yıl
Ne mühendisi bi de hangi üniversitede okudunuz
Cevap sahibi+1 yılO Hacettepe de okudu,
Elektrik Elektronik Mühendisi.
+1 yılBen parasız erkeğim hem annem hem de ablam hem de babam seviyor beni aileyiz biz ne durumda olursak olalım ailemiz bize sahip çıkıyor. Avrupa kültürü ile Türk kültürü çok farklı olsa da ülkemizi maalesef Avrupa kültürüne devşirmek için bu sözü uydurdular. Paran bugün olmaz yarın olur. Benim tavsiyem en kötü yapsın bir anketörlük para kazansın ben öyle yapcam.
10 YorumlaBu nasıl düşünce ya iyi biri olsun değer versin yeter paraya tüküreyim
38 Yorumla- +1 yıl
Kaldi mi böyle ınsanlar?
- +1 yıl
@kumsalnhr bence duyar kasiyor.
- +1 yıl
@kumsalnhr soru vitrine çıktı ve popüler oldu.
+1 yılÇalışmayan insanı kimse sevmez cinsiyet farketmez. Kendi sosyal ekonomik özgürlüğünü kazanmak bir birey olmak için önemlidir. Senin toplumda bir statün yoksa aile içinde veya çevrende de bir etkin olmaz. Hayatın gerçekleri
20 YorumlaPara daima var olan bir şey değil. Gelgitli bir şey bugün olur yarın olmaz. Konuyu şöyle düşün erkeksin ve bir kadın var karşında empati yap doğru gördüğünü uygula. Önce şerefine ve imanına bakman tavsiyem.
21 Yorumla
+1 yılPara gelip gecici bir sey Bir de bu sekilde dusunulmesi cok kotu bir sey. Hicbir erkek bir kadina bakmak zorunda degil. Suanda devir öyle bir devir değil cunku. Hersey ortak yapilmali. Adamin calismaya niyeti yok para kazanmaya niyeti yoksa bilemem Ama para bugun olan yarin olmayan bir sey gelir gecer. Yarının ne getiricegini kimse bilemedigi gibi yarinin ne goturucegini de kimse bilemez. İnsan neyi cok severse onunla sınanır
00 Yorumlaparasız erkeği sadece annesi sevmez gerçekten seven kızlar da sever erkekler bize bakmak zorunda değiller
50 Yorumla
+1 yılBu soru sigara yaktırır bana hass dur yakma zam geldi DURSUN pakette.
12 Yorumla- +1 yıl
Niye yaaa
- +1 yıl
Ben de o durumdayım çünkü. Şu an kız arkadaşım yok ama olduğu zaman gezip tozup yemeğe çıktığımız da felan nasıl öderim diye düşünmüyor değilim. Araba var onu da çok çıkaramıyorum zaten şu son zamlardan sonra 400 liralık atıyorum uçuyor yakıt.
Böyle bir düşünce de en iyi sey çocuğu senden korumak olur. Evet soğursun ve sana bir kaç beden büyük gelir o boş ver daha kalitesiz insanlarla tanış dengeleme için biliyorsun ki davul bile dengi dengine.
10 YorumlaGercekten sevenı varsa ya da cocukluk askı falan varsa anca yoksa durum vahim
16 Yorumla- +1 yıl
inşaatta amele olur kendisi
- +1 yıl
Yok işi ne bulursa ora gidiyo
- +1 yıl
Ben çalışmam ki
Asla öyle düşünme her şey para değil kalbinin güzelliğine bak daha iyi olur aşık olursun
12 Yorumla- +1 yıl
Aşığım zaten ama parası olmadığı için zamanla ondan soğur muyum?
+1 yılKadınlar para kazanabilen erkekleri severler. Çünkü bu bir yetenek ve zeka gerektirir. Zeki atılgan girişimci risk alan biraz da kural tanımaz erkekler daha çekicidir
10 Yorumla
+1 yılOnda para yoksa sende vardır.
Derdin sevmek değil para yemek.
Senin gibiler para için 70 yaşında olan birinin bile koynuna girersiniz20 YorumlaSevsen parayı düşünmezdin ayrıl çocuğa yazık yav her şey para değil unutma asla bu lafımı karaktere bak önce
10 YorumlaÇıkma parasız erkek helede 20 yasin üstünde ve halen şahsına ait bir geliri yoksa o adam olmaz asla s. ktir et
10 Yorumla
+1 yılHayır. Lakin erkekler kendilerini kullanan kadınlardan hoşlandıkları için her türlü muameleyi hak ediyorlar.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol sogursun parasiz erkegi bir annesi birde avrupali kizlar sever bizim kizlar sevmez
20 Yorumla Eger daha fazla kazanmak icin cabalirsa vs guzel biseydir ama onlari yapmassa insan haliyle sogur
20 YorumlaParasız erkeği sadece gerçekten sevenler sever. Aşk paraya bakmaz
10 Yorumla
+1 yılIste parasi hic olmayana asik olmazsiniz adamin parasi var sonucta
10 Yorumla
+1 yılPara kazanmaya niyetli degilse evet annesi sevsin 👍🏻
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 324 cevap paylaştı. Sogursun ilk eşim çocuğu alıp öyle çekip gitmişti gerçi ikincide aynı şekilde
12 Yorumla- +1 yıl
1. den ders çıkarmadın mı knk
- +1 yıl
@bosverseneismimimm sonrasında iş bulmustum öteki de çok müsrif çıktı borçtan borca sürükledi çekti gitti sonra da
+1 yılParası olmayanı değil de para için çaba sarf etmeyen erkeği annesi bile bir yere kadar sever tabii.
10 Yorumla
+1 yılUlan aşki parayla nasıl bir tutuyorsunuz be kendim için konuşalım keşke sevdigim yanimda olsaydida ben 5 parasız olsaydım
10 YorumlaOda sevmez bir işsiz olarak söylüyorum parasız olarak anneler bile işi olan evlatını sever
Yalnız Allah sever fakir kulu00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSimdi soyle benim ailem de fakir ama ben çalıştım didindim Şu an uluslar arasi ticaret yapiyorum. Gel gör annem beni değil evde oturan kardeşimi seviyor beni de fircaliyor niye ona desdek olmuyorum onun 2 çocuğu var sen evlenmedin bile diye 🤣🤣
00 YorumlaKöylü zihniyeti haric bu zamanda bir erkeğin hayatına katacak değeri yoksa parasız kadın da pek sevilesi değil. Peki senin paran var mı?
00 Yorumla
+1 yılNasil sevdiysen oyle de vazgec
313 Yorumla- +1 yıl
Olmuyo
- +1 yıl
bana ne
- +1 yıl
Saman ye
- +1 yıl
Bir sey dicem de simdi xperim gidicek
- +1 yıl
Puhahaha xprini yesinler. Görende fenomen sanacak. durma söyle
- +1 yıl
Xper olayı sıkıntı ya :) hemen düşüveriyor :)
- +1 yıl
sorma ya yodalik hesabim on dakika da puf oldu
- +1 yıl
Niye oyle oldu 10 dakika da?
- +1 yıl
Bu hesabi kasmayi dusunuyorum gel beraber hesap kasalim seninle olur mu?
- +1 yıl
cok sevinirm
- +1 yıl
geliyorum bes dakikaya
- +1 yıl
Tamam takipte kal sorularda eig seceriz
- +1 yıl
Tamamdir
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok paralı var etrafımda ama aldatıyor istersen cok zengınler var anlık yasiyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsana daha acı bir şey söyleyeyim parasız ve çirkin erkeği annesi bile sevmez
10 YorumlaBenim eşim de parasız ama seviyorum 🤗
27 Yorumla- +1 yıl
Cicim ayları mi
- +1 yıl
Mşllh peki her gün mü ilişkiye giriyonuz? Bu nasıl bi cicim ayı 14 yıldır🤔
- +1 yıl
Sen öyle düşünürken ya seni gizlice aldatiyorsa?
- +1 yıl
Neden aldattığını düşünüp günahını alıyorsun akıllara şüphe sokuyorsun ki? 14 yıldır evli ve çok mutlu ne güzel işte Allah bozmasın bir ömür mutluluk versin inşallah. İlla aldatması mi gerek? İlla mutsuz mu olmak zorundalar?
Zaten parasızken bulacaksın. Doğal eleme yönetimi. Gerçek seveni buluruz böylece.
00 YorumlaSeven insan paraya pula bakmaz bu devirde o da lazım ama sevince hesap yapılmıyor
00 Yorumlaher şey para mı? Onda yoksa sen ver? Neden yani. Yani bu çok haksız bir durum. Her zaman erkek oder mantığı. boş ver kardeşim sen odeyiver
00 YorumlaÖğrenciyse arkadaşça takıl parasını kazandığı zaman acilirsin ona.
00 YorumlaMaalesef, ama parası olup da canımsın ya düşersen o da kotu
00 YorumlaErkegin züğurtu cekilmiyo ya
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
+1 yılBugün zengin olan yatın fakir, ve fakir olanda zengin olabilirrr…
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 797 cevap paylaştı.
+1 yılböyle soruları anca türk kızları sorar parasız erkek çok yakışıklı ise nasılsa çalışır siz ona bakarsınız. bu soruyu sorduguna göre zaten baştan olmaz senin iş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kadınlarından çalışıp kimseye muhtaç olmaması lazım ama erkek dediğin eşini rahat konforlu bir alan sunmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜlkede bu kadar fakir aile varken bunu söylemek tamamen mantıksız.
00 Yorumla
+1 yılKalbini kendini sev parasini napicaksin
30 Yorumla
+1 yılHayır her şey para değil karakter önemli olan bende parasız birini sevdim 2 yılımı verdim ve hala bekliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Para her şey değil ama her şey parayla alınır:)
Bence hayır bu yürek işi yüreği iyiyse yemişim parasını kızların böyle para hırslı olmasını da hiç mi jic beğenmiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Yüreği, böbreği, kalbi organ mafyaları sever:)
- +1 yıl
Seveni değil dikeni seviyorlar. Sen bana hala sevmekten bahsediyorsun?
+1 yılher şey para deyil hadi her şey para diyelim ölünce parayı mezaramı götürcez kefenin cebi yok
10 Yorumla
+1 yılAnnesi bile sevmeyebilir 😅 zalimsin hayat
10 YorumlaTabi ki de başka şık yok
10 Yorumla
+1 yılArtık paraya göre mi muamele görüyor insanlar
11 Yorumla- +1 yıl
Paraya göre muamele yapıp sırf bunun için eklediysen hiç bulaşmayayım
+1 yılBabasi ve ablasi da sever😂
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle. Hatta bazen annesi bile sevmez
10 Yorumla
+1 yılNe alaka yaaa