Hep aynı kıyafetleri yıkayıp yıkayıp giyiyorum ülkemiz sağolsun arada dolapta hiç giyilmedik elbiselere gömleklere rastliyorum iyi ki yıllar önce alınmış , etiketlere bakınca hayret ediyor insan misal elbise 50 den 10 tl indirimdeymiş. 🤷♀️
İnternet üzerinden çalışanlar için yorum yapamam çünkü onlar gerçekten iyi kazanıyor. Bazı insanlar da 2. el ya da pazardan alıyorlar mesela cumartesi pazarı var orada her şey var ve ucuzlar. Hatta koton, hm, bersha gibi çok ünlü mağazaların bazı yerlerde tamamen yarı fiyatına satıldığı bir yer vardı ama ismini hatırlamıyorum. Aslında arayınca ucuz buluyorsun
Evet haklısın. 2. el ürünleri bile artık 200 TL ye koyuyorlar şaka gibi ama bazı küçük dükkanlarda ucuz olabiliyor. Benim arkadaşımın arkadaşı trençkot almış 90tl ye hepimiz şaşırdık mesela
Yanş tişört, gömleklere o kadar para vermek bilemiyorum.. aslında çokta kızamıyorum sonuçta o kişiler de geçim sağlama derdindeler ama bazıları bilerek yapıyor ya ona sinir oluyorum
Aynen öyle.. benim babam da ticaret ile uğraşıyor çok şükür onda Allah korkusu var bazı insanlar dünyalık heves için insanların hakkına giriyor ya çok üzülürüyorum
Genç kızlar için kombin de bir ihtiyaçtır, ileri yaşdaki insanlar için tabii kombin vs istek ve lüks olabilir ama biz bu yaşımızda gönlümüzce giyinemiyorsak bu bir depresyon nedenidir benceeee
@Ela_34_ genç kızların hatta genel olarak kadınların güzel kıyafet giymesi kadar doğal bir şey yok tabiki. Sonuna kadar katılıyorum. Ama hayat dediğimiz şey bununla sınırlı değil. Etramıza bakmak, insanlarını sıkıntılarını görürsek bunun çok sonradan gelen bir ders olduğunu görürüz. Derdi ekmek olana ben kombin yapamıyorum denilebilir mi. Zamanın da şair ne güzel söylemiş :herkesi bir derdi var kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası küçük...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
alışveriş yapıyorum düzenli çok zor olmuyor
Koleksiyon yapiyom trenyol da ancak fakirliqin gozu kor olsun🚬
Yazık bize..
He valla
4 ayda bir bir parça şey alıyorum Böyle giderse 1 buçuk yılda kendime bir kombin yapabilicem bu ülkede
Hep aynı kıyafetleri yıkayıp yıkayıp giyiyorum ülkemiz sağolsun arada dolapta hiç giyilmedik elbiselere gömleklere rastliyorum iyi ki yıllar önce alınmış , etiketlere bakınca hayret ediyor insan misal elbise 50 den 10 tl indirimdeymiş. 🤷♀️
Ülke ekonomisini bilmem ama benim ekonomim çok şükür iyi.
6 ay taksittir onlar yaa ben 6 yıldır mont alamıyorum anasını satayım...
Tekstil ürünleri, gıdaya kıyasla çok çok iyi.. en azından birkaç yıl kullanabiliyorsun
Yapamıyoruz, ayda yılda bir kaç parça şey alıyoruz ya da replika ürünler alıyorum.
Bak param yeterince var fakat hergün ayakkabı bakıp almıyorum djsjsn bende anlamış değilim nasıll
Karşıt cins keyfi için her şeyi yapar. 😃 Yüz tane ayakkabı olsa da hiç yokmuş gibidir o seri köz getiren ayakkabılar. 🤣🤣🤣
Kadın olsun erkek olsun kolay yoldan para kazanıp ihtiyaçlarını karşılıyor
Parayı verip satın alıyoruz bu kadar basit
Zenginlere sormadım fakir kesime soruyorum
Bir tane alıyorum devamlı giyiyorum valla
Ay ben de bu insanlar nasıl alıyor ya
İnternet üzerinden çalışanlar için yorum yapamam çünkü onlar gerçekten iyi kazanıyor. Bazı insanlar da 2. el ya da pazardan alıyorlar mesela cumartesi pazarı var orada her şey var ve ucuzlar. Hatta koton, hm, bersha gibi çok ünlü mağazaların bazı yerlerde tamamen yarı fiyatına satıldığı bir yer vardı ama ismini hatırlamıyorum. Aslında arayınca ucuz buluyorsun
200 TL den aşağıya bir şey yok vallahi, marka takıntım yok yani normal düz kıyafetlerin fiyatları bu
Evet haklısın. 2. el ürünleri bile artık 200 TL ye koyuyorlar şaka gibi ama bazı küçük dükkanlarda ucuz olabiliyor. Benim arkadaşımın arkadaşı trençkot almış 90tl ye hepimiz şaşırdık mesela
Ve görsen kaliteli duruyor
Şansa bulmuştur yarın gitse 150 olmuştur fiyatı
150 de gayet iyi bence sonuçta şu an 700 TL
Bende gidip bakacağım ahhahahah
İnanırım bir şey beğendim geçen 600 TL dedi çıktım jsjsjsjjs
Ben elbise aldım mecburiyetten ona da 380 verdim hâlâ için acıyor :((((
Elbiseye acıma iyi fiyat bence, ama ben düz şeylere para harcayınca çok üzülüyorum
Yanş tişört, gömleklere o kadar para vermek bilemiyorum.. aslında çokta kızamıyorum sonuçta o kişiler de geçim sağlama derdindeler ama bazıları bilerek yapıyor ya ona sinir oluyorum
Evet resmen dolandırıcı bazıları şaka gibiler
Aynen öyle.. benim babam da ticaret ile uğraşıyor çok şükür onda Allah korkusu var bazı insanlar dünyalık heves için insanların hakkına giriyor ya çok üzülürüyorum
Artık en son korkuyom kumaş alıp evde dikecek millet o duruma getirdiler
Ben aldıklarımı genelde giyerim tekrar falan ama her ay çeşit çeşit almam beni iyi halli mi yapıyor?
Basit bir kıyafet için günlerce çalışmak gerekiyor
Kıyafet almıyorum anadan üryan geziyorum ben
ne büyük derdin varmış:)
Kıyafet ne zamandan beri dert oldu temel ihtiyaç
kıyafet ihtiyaçta kombin lüks:)
Ya neresi lüks kombinin ya
değil mi
Değil tabiki kıyafet bu ya kıyafet
kıyafet tamamda kombin farklı şey. sende bunu anla artık:)
Özürlü müsün abi anlamıyorsun jsjsjsjjs Neyse kıyafet kombin bunlar lüks değildir ülkeye göre bakma az aç gözünü çevreye Bak
bakıyorum merak etme. sadece sen ergenlikten kurtul ve gerçeklerin farkına var
Ergen olduk iyi mi bu yaşta tamam peki saygılar
olgunluk yaş ile alakalı değil hayata bakış ile alakalıdır. sen hala çocuk gibisin
İçimdeki çocuk ölmediyse benim suçum ne hem iki kelimeyle anlaşılmaz karakter ben nerede nasıl davranacağımı çok iyi biliyorum sadece
evet haklısın, umarım öylesindir
Evet öyleyim
öyle diyorsan öyledir. bu arada yaşın kaç
Yazıyor ya
tamam kızma ya
Genç kızlar için kombin de bir ihtiyaçtır, ileri yaşdaki insanlar için tabii kombin vs istek ve lüks olabilir ama biz bu yaşımızda gönlümüzce giyinemiyorsak bu bir depresyon nedenidir benceeee
@Ela_34_ genç kızların hatta genel olarak kadınların güzel kıyafet giymesi kadar doğal bir şey yok tabiki. Sonuna kadar katılıyorum. Ama hayat dediğimiz şey bununla sınırlı değil. Etramıza bakmak, insanlarını sıkıntılarını görürsek bunun çok sonradan gelen bir ders olduğunu görürüz. Derdi ekmek olana ben kombin yapamıyorum denilebilir mi. Zamanın da şair ne güzel söylemiş :herkesi bir derdi var kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası küçük...
hanımefendi çok haklı
Bir tişört 100 tl ne kombini
Onu ben de anlamıyorum🤣
En iyisi bit pazarından almak wçsödjdkddjd
Alamıyorum…
Evet haklısın
almıyom
2. el alıyoruz
Alamıyom, bok gibi dolanıyom dışarıda
Para var
Beğendiğini alayım üzülme