Ortalama 150 bine 10 tane bu şekilde daire alıp, eşya koyup kiraya vermek istiyorum. Binanın yaşı önemli değil. Muhit önemli değil. Mahalle, sokak önemli değil.
Düşündüm. 1 ev alıp kiraya verince şu günün şartlarında 30 yılda amorti ediypr nerdeyse. Ben de bu daireleri alıp 2000-2500 den kiralarım. Her biri parasını 5-6 yılda çıkarır. İleride de ya satarım ya da kentsel dönüşüme girer.
Var mı çevrenizde böyle daireler?
Güncellemeler
+1 yıl
Ya dünyadan haberiniz yok. Bakımsız, eski, tek odalı daireleri kast ediyorum. Açın sarı siteden bakın. 130 bine bile var. Kirası 2000
İstanbul'da 1+0 ya da 1+1 dairelerdan 8-10 tane almak istiyorum. Bildiğiniz var mı? Hangi muhitte daha ucuz?
eski bina diyorsun sen ama onlarda yüksek fiyatta daha önce gayrimenkul işi yaptığım için biliyorum en düşük 4 ya da 5 katlı bina 650 bin ila 2 milyon arasında
ben devamlı bakıyorum hanfendi ordaki ilanlara güvenme emlakçılar ucuz bina daire ilanı verir müşteri çekmek için yoksa uygun bina olsa şu an en ucuz daire fiyatları 1 milyon mutaahitler inşaat yapmıyor maliyet yükseldi demir çimento alsat işi yapıyorlar sıkışmış daireleri alıp tadilat yapıp satıyorlar yinede sen bilirsin köylerde tarla olan yerler bile şu an fiyatları 140 binden başlayıp 250 bine kadar çıkıyor
Devlet hepsini yıkıyor onların tek tek. Kentsel dönüşüme giriyorlar artık. 4 dubleks yapıyor Toki kendi alıyor onları, geri kalanlarıda sahiplerine veriyor. Ayrıca ev değil arsası değerlidir evin. Bütün mütahitler bu işi kovalıyor, binayı yıkıp yenisini yapıp oradan dükkan ve çatı piyesli dubleks kapmak için..
Emlakçılar evleri artık kentsel dönüşüme giriyorsa o evi , yeni yapılmış raiç bedelinden satışa çıkarıyorlar. Yani evin yapılmış yeni halinden. Emlakçı bu şekilde daha çok kazanmış oluyor para olarak..
Evet kentsel dönüşüm var memlekette. Haberleri izlemiyormusunuz siz. Konut fiyatları bu yüzden uçtu. Cumhurbaşkanı evindeki altını getir ev verelim ev fiyatından düşelim diyor , 250 bin dolar getir diyor yabancıya, hem ev hem de vatandaşlık verelim diyor yabancılara..
Kentsel dönüşüm var da benim dediğimle ne alakası var anlamıyorum. On binlerce eski daire var bu ülkede. Kentsel dönüşüm gelirse zaten daha güzel olur. Sanki olumsuz bir şeymiş gibi konuşuyorsun
Olumsuz gibi hiç düşünmedim. Ama 150 bin liraya hiç bir şey bulamazsınız emin olun bundan. 800 bin liraya belki şehirden uzak bir köy içerisinde kerpiç bir - iki odalı bir ev belki bulabilirsiniz. 2006 model bir arabam var 130 bin km de dün 180 bin lira verdiler , gerisini siz anlayın artık. 😂 1 lahmacunun 15 - 20 lira olduğu bir ülkede, 150 bin liraya nasıl ev bulunabilir ki?
@catwom2 dediğim farklı benim. Eski, bakımsız evler var. Mesela halkalıda, pendikte, bağcılarda. Bir boya yapıp içine eşya koyunca bekara kiralanıyor. 150 bine var böyle yerler. Aylık en az 2 bin getirse 5-6 yılda parasını çıkarır. 2 milyonluk daire alıp 7-8 bin liraya kiraya vermekten daha mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
eğer o fiyata varsa söyle güzel paralar kazanalim en ucuz daire sdutyo 500 1+1 daire 750 başlar 1.5 milyona kadar çıkar
Bakımsız eski daireler var. Pendik ya da kçekmece tarafında
eski bina diyorsun sen ama onlarda yüksek fiyatta daha önce gayrimenkul işi yaptığım için biliyorum en düşük 4 ya da 5 katlı bina 650 bin ila 2 milyon arasında
Sahibindene girip bakar mısın
ben devamlı bakıyorum hanfendi ordaki ilanlara güvenme emlakçılar ucuz bina daire ilanı verir müşteri çekmek için yoksa uygun bina olsa şu an en ucuz daire fiyatları 1 milyon mutaahitler inşaat yapmıyor maliyet yükseldi demir çimento alsat işi yapıyorlar sıkışmış daireleri alıp tadilat yapıp satıyorlar yinede sen bilirsin köylerde tarla olan yerler bile şu an fiyatları 140 binden başlayıp 250 bine kadar çıkıyor
O dediğin ilanları biliyorum. Onları görür görmez anlıyorum zaten. Ben gidip gördüm daireyi
yinede sen bilirsin dolandirilmada İstanbul genelinde bile eşyalı kiralık daire bulmak artık lüks oldu
İyi fikir de işte para yok siz heralde zenginsiniz?
1 daire alcak param var. Zengin değilim
10 daire deyince dedim bir yerden para çıktı zengin oldu heralde 😅😄
150 bin mi? 1.5 milyon demek istediniz herhalde. Hyundai arabanın fiyatı 280 bin çünkü..
Eski daireler var. Tek oda ya da 1+1 bakımsız
Devlet hepsini yıkıyor onların tek tek. Kentsel dönüşüme giriyorlar artık. 4 dubleks yapıyor Toki kendi alıyor onları, geri kalanlarıda sahiplerine veriyor. Ayrıca ev değil arsası değerlidir evin. Bütün mütahitler bu işi kovalıyor, binayı yıkıp yenisini yapıp oradan dükkan ve çatı piyesli dubleks kapmak için..
Ee tamam keşke öyle olsa. Kentsel dönüşümden sonra evin değeri kaça katlar
Emlakçılar evleri artık kentsel dönüşüme giriyorsa o evi , yeni yapılmış raiç bedelinden satışa çıkarıyorlar. Yani evin yapılmış yeni halinden. Emlakçı bu şekilde daha çok kazanmış oluyor para olarak..
Kentsel dönüşüm mü var memlekette? Müteahhitle anlaşıp kendin yaparsın anca. Her yer çürük bina devlet hangisini yapcak
Evet kentsel dönüşüm var memlekette. Haberleri izlemiyormusunuz siz. Konut fiyatları bu yüzden uçtu. Cumhurbaşkanı evindeki altını getir ev verelim ev fiyatından düşelim diyor , 250 bin dolar getir diyor yabancıya, hem ev hem de vatandaşlık verelim diyor yabancılara..
Kentsel dönüşüm var da benim dediğimle ne alakası var anlamıyorum. On binlerce eski daire var bu ülkede. Kentsel dönüşüm gelirse zaten daha güzel olur. Sanki olumsuz bir şeymiş gibi konuşuyorsun
Olumsuz gibi hiç düşünmedim. Ama 150 bin liraya hiç bir şey bulamazsınız emin olun bundan. 800 bin liraya belki şehirden uzak bir köy içerisinde kerpiç bir - iki odalı bir ev belki bulabilirsiniz. 2006 model bir arabam var 130 bin km de dün 180 bin lira verdiler , gerisini siz anlayın artık. 😂 1 lahmacunun 15 - 20 lira olduğu bir ülkede, 150 bin liraya nasıl ev bulunabilir ki?
150.000 e İstanbul'da, Daire, komiksin kuzen
Onlar emlakçıların yemliği, bana işimi öğretme
Ararsın o satıldı şu var, derler, senin yaşın kadar emlaktatecrübem var benim
Yaa senin o dediğini biliyorum. Ukalalık yapma. Aradım ve gittim baktım. Birçok ev buldum bu şekilde
E git al o zaman yalancı dombalak
150 bine bulursan 10 tane de ben alayım
Aynen 10 olmasa da bi 7-8 tane de bana paslayın 😂
@catwom2 tamam yazıyorum seni de
Akılları sıra alay ediyorlar
Ablacım akılları sıra alay ediyorlar diyorsun da, öyle bi fiyata herhangi bir şey kaldı mı bu ülkede? Biz mi eşşeklik ettik yani kusura bakma
@catwom2 baksana biz eşeklik etmişiz, 130 liraya varmış
@catwom2 dediğim farklı benim. Eski, bakımsız evler var. Mesela halkalıda, pendikte, bağcılarda. Bir boya yapıp içine eşya koyunca bekara kiralanıyor. 150 bine var böyle yerler. Aylık en az 2 bin getirse 5-6 yılda parasını çıkarır. 2 milyonluk daire alıp 7-8 bin liraya kiraya vermekten daha mantıklı
İstanbul da 150 bin den ev alamazsınız
İstanbul/Pendik/Kurtköy
abla beni evlatlık alır mısın kjdakhjfhkzfgkjfgald
Benideeeee
Ucuz ev yok
150 bine daire mi var ya