Para & Ekonomi Çaya %43,7 zam! Ne içeceğiz? ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Çaykur'un ürettiği çaylara yaptığı zam oranıdır. Şeker, çay zammı derken çay ocakları iflas edecek bu gidişle. Çaya %43,7 zam! Ne içeceğiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Neyse ki çay içmiyorum. Kahveye de zam geldi. Bu millet taş yiyecek taş 😃 ağlanacak hâle gülme vol - 333 1 0 Yorumla
Yusuf0138 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Çay kullanmıyorum arkadaşlar. Kuşburnu kaynatıp içiyorum. Hem daha faydalı. Hem ekonomik. Herkese tavsiyem 0 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kemal sunalın çay yok şey için repliği aklıma geldi 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Su içeceğiz mecburen. Herkes zam istemenin derdinde. 0 0 Yorumla
ChooChoo_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Ekmek bulamıyorsanız pasta yeyin. Çay bulamıyorsanız kahve için. 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dünyanın en çok çay içilen ülkesinden beklenen bir hareket 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Valla sorma günde 2 demlik içiyorum bende bu zammı begenmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vay ocağı neden iflas etsin ki? En ucuz çay olmuş 4tl! Üniversitede kağıt bardakla içiyoruz 3tl. Ülkede çay bile lüks oldu! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zamlar neden oluyor, sebebpleri nelerdir, sence bu sorunlar nasil cözülür? 0 0 Yorumla
Mustafa_usta Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tr serverinde doğru giden 1 tane şey söyle bana :) sonra sıra çaya gelir bi şekilde zaten. 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Suyun var jshsh 1 2 Yorumla ÖmerÖ41 +1 yıl Neden olmasın? Yorumla YavuzCakır +1 yıl İroni Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Çaykurdan çay almayacağız ben almıyorum şahsen :D 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Zam olmayan ne kaldı merak ediyorum 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 933 cevap paylaştı. Avrupa bizden daha pahalı çay içiyor. 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl bizde sattığımız çaya zam yapacağız doğal olarak.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaçak çay iceriz biz kürtler 😂😅😅😅 0 4 Yorumla yasinnn22 +1 yıl Ya o çayın tadı efsane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık sizde içersiniz 😅 Yorumla yasinnn22 +1 yıl Ya bi kere aldık daha pahalıydı :) yerinde olmayınca böyle oluyor :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ben çay sevmem arda içerim yılda bir kere Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Su içecez 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı. Su…. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Neyse ki çay içmiyorum.
Kahveye de zam geldi. Bu millet taş yiyecek taş 😃 ağlanacak hâle gülme vol - 333
Çay kullanmıyorum arkadaşlar. Kuşburnu kaynatıp içiyorum. Hem daha faydalı. Hem ekonomik. Herkese tavsiyem
Vaziyet ektedir.
Kemal sunalın çay yok şey için repliği aklıma geldi
Su içeceğiz mecburen.
Herkes zam istemenin derdinde.
Ekmek bulamıyorsanız pasta yeyin. Çay bulamıyorsanız kahve için.
Dünyanın en çok çay içilen ülkesinden beklenen bir hareket
Valla sorma günde 2 demlik içiyorum bende bu zammı begenmedim
Vay ocağı neden iflas etsin ki? En ucuz çay olmuş 4tl! Üniversitede kağıt bardakla içiyoruz 3tl. Ülkede çay bile lüks oldu!
Zamlar neden oluyor, sebebpleri nelerdir, sence bu sorunlar nasil cözülür?
Tr serverinde doğru giden 1 tane şey söyle bana :) sonra sıra çaya gelir bi şekilde zaten.
Suyun var jshsh
Neden olmasın?
İroni
Şekere de gelecek. 😃
Çaykurdan çay almayacağız ben almıyorum şahsen :D
olsun biz hep 50 tl lik alıyoruz
Zam olmayan ne kaldı merak ediyorum
Avrupa bizden daha pahalı çay içiyor. 🤣🤣🤣
bizde sattığımız çaya zam yapacağız doğal olarak..
Kaçak çay iceriz biz kürtler 😂😅😅😅
Ya o çayın tadı efsane
Artık sizde içersiniz 😅
Ya bi kere aldık daha pahalıydı :) yerinde olmayınca böyle oluyor :)
Ama ben çay sevmem arda içerim yılda bir kere
Yağmur suyu
Su içmeye devam
Su içecez
Su….
👉çay yok bok için!