Para & Ekonomi Borsa işlemlerinizi hangi güvenilir uygulamadan yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ve ne üzerine yatırım yapıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Borsa işlemlerinizi hangi güvenilir uygulamadan yapıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
siirbass Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl büyük firmaların hisse senetlerine banka aracılığı ile alıyorum ben satıcı değilim tutucuyum günlük değil 3-5 yıllık yatırım yapıyorum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki neye yatırım yapmayı tavsiye ediyorsunuz uzun vadede Yorumla siirbass +1 yıl güçlü firmaların hisselerini almaya gayret etmeni tavsiye ederim. Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Binance kripto borsası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
büyük firmaların hisse senetlerine banka aracılığı ile alıyorum ben satıcı değilim tutucuyum günlük değil 3-5 yıllık yatırım yapıyorum.
Peki neye yatırım yapmayı tavsiye ediyorsunuz uzun vadede
güçlü firmaların hisselerini almaya gayret etmeni tavsiye ederim.
Tamamdır teşekkür ederim
Binance kripto borsası
teşekkür ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!