Saçma sapan kripto miripto zırvalığına inanan var mı ya. Kı. cı kırık ekran kartlarını satmak için tezgah hepsi. Bak ben iktisatçıyım, devletin okulunda okuduk, sınavdan sınava koştuk hepimiz. Şunu derim şunu bilirim dünyanın en değerli madeni insandır. İnsandan daha değerli hiç bir yatırım kaynağı yoktur. Bir çocuk alır yetiştirir donatırsın yeri gelir dünyayı değiştirir. Teknolojiler kimlerle gelişiyor sanıyorsunuz. Bir insanın en değerli yatırımı kendisinedir. Paranızı kendinizi eğitmek donatmak için kullanın. Gerisi boş. Çok güvendiğiniz ülkeler savaşa bir girer. Ne araziniz kalır ne tapunuz. Ama nitelikli insansınızdır, gittiğiniz her yerde yeniden eviniz de olur, arazinizde. Kendinize yapın yatırımı, saçmalıklara değil.
Hiçbir şey ölmeye değmez bunlarınki hep iman eksikliği. Kripto gibi çok bilinmeyen ve çok riskli işe girerken düşünseydi ama artık çok geç... Allah affetsin...
Kumarda biri kazanır biri kaybeder. 2 tane kazanan olamaz. Bu sistem böyledir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok fazla anlamam ben, bu luna ne oluyor. Ben biraz shiba almistim kenarda dursun diye. Onuda etkiledimi bu luna?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Etkilemedi fakat herkes şunu anladın. Dünyanın en güvenilir 7 ci sırasındaki luna bile 1 günde 1800 TL den 0.64 kuruşa düşebiliyorsa hiç birşeyin garantisi yok demektir.