Sattığı evinin parasını kriptoya yatırmış emlakçı 600 bini gitti.
Herkes bitcoin alır oldu sonunuz böyle olucak bakın ibret alın
link
Herkes bitcoin alır oldu sonunuz böyle olucak bakın ibret alın
link
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yatırım düşünüldüğünde güvenli liman denilen altına bile kimse evini barkını satıp basmıyor.
totalde dönen milyarlarca doların karşılığının olmadığı , istikrarsız ve değişken bir piyasaya her şeyinle giriyorsan adı yatırım değil kumar oluyor.
zarar ettiğinde seni etkilemeyecek miktarda parayla girip kar zarar dengesini gözetirsen problem olmaz.
Allah rahmet eylesin.
Uzmanlar kaç defa bu kripto zımbırtıları çıktığından beri varsa malınız satıp girmeyin diye. Malı olan daha çok kazanmak için girdi
İhtiyacı olmayan girdi
Parası olmayan kredi çekti girdi.
Doğru olan bu değildi ki.
Kendi adıma konuşursam 3 5 yıl önce doge değersizken İnternetten 400 doge aşağı yukarı 5 liralık rahat toplanıyordu.
Öyle öyle toplayıp koyduk kenara zamanla değerlendi bizlerde kaybettik 20 bin kaybettim ama ana param zaten 500 liraydı.
Hala da netten fırsat buldukça airdrop kovalar mikro cüzdanlarla toplarım kriptoları
Asla paramla gidip almam bir kere aldım gaza geldim sattım satmasam 4 sene olmadan 90 bin olacaktı 1000 liram ama sattım 1500 olunca başkada parayla almadım almam da bulursam beleş toplarım. Kalsın belki doge gibi değerlenirler Birgün.
dayı sen ne anlatıon
Aynı şeyleri kripto kolay para yeri değildir. Aşırı riskli temkinli yaklaşmak gerekli. Yoksa ocaklar söndürüyor maalesef
Bu mantıkla kredi kartı da yasaklanmalı. İçki de yasaklanmalı, sigara da yasaklanmalı diye liste uzar gider.
Burada esas olan aptal aptal araştırmadan öğrenmeden milletin sözüne uymakla alakalı.
Herkes yatırım yapıyor ama akıllıca ve araştırarak yatırım yapanlar da bu sorunlarla karşılaşmak sözkonusu bile değil.
Bugün kulaklarımla duydum, biri intihara teşebbüs etmiş, kaybettiği para 5 bin!
5 bin mi şaka mısın
Cevap
21Cevap
Yatırmasaydı kim zorladı? Ben söyleyim aç hırsı ve bşr bok bilmeden atlaması. 5 aydır çevremdekilere 20 lere gerileyeceğini sonrası sonra diyorum. Pay senedi kriptp farketmez türev piyasalarda bilen bilmeyenden alır net. O emlakçının da bilmeyenlerden aldığı gibi. Kaldı ki türkiye burası vergiye bağladılar oh tamam kimse dokunmaz !!!
o çocuk 600 bini kriptodan kazandı
Kazandığınınkaybettiyse bu kazanç değildir kayıpta değildir ama güzel tecrübedir
Tabi görebilene
Bilinçli ve araştırılarak bu yola girilirse kar zarar dengesi gözetilirse bir şey olmaz. . Zarara uğrayacak olan da cüzzi miktarda zarara uğrayacağı şekilde yatırımını yaparsa bu tür olaylara daha az şahit oluruzzz😉
İnsanlar piyangodan çıkan para mantığıyla bir anda zenginleşmek istiyorlar vey açgözlülüğün kurbanı olup batıyorlar 🤷🏻♀️
Kazananlar da aynı şeyle uğraşanlardı, batanlarda aynı olur. Sanıldıki resmi para yapacak ülkeler, güya doların coini çıkacaktı felan, dünya finans sistemi basındakiler kurmadı bu sistems izin verilmedi verilmez. Batar net.
Kripto para büyük bir oyun inanmayın. kazandırıyor sonra ne varsa vakumluyorlar. Çabuk zengin olma hevesi korukleniyor iki kat üç kat kazanayım derken hersey sıfıra iniyor
Malin tekiymiş. Patronum kumar hastasiydi. Yapma dedikce dinlemedi bizi. 1 milyon verdi yavas yavaş akillanmadi. Son bir gecede 600.000 verdi. Tamamen bitti. Simdi kayip. Sehirden kacti. Neden aciyayim. Zorla mi oynatiyorlar seni. Ben bile 170.000 verdim bir gecede kumara, simdi sigara almaya bile param yok. İntihar mi edeyim. Oglum kumar, bu ya kazanirsin ya bitersin. Cok parayi seviyorsan oynamiycan. İntihar edenemi aciycam. Nelerini kaybeden insanlar gördüm. Acimam ge*bersin banane.
kumarın reklamını kazanan yapar
Ben kaybettim, patronum kaybetti. Sana daha acik yazayim. 2 tane kumarhane islettim zamaninda. Tarlasini, evini, isyerini ortaya koyanlari gördüm. Ben silah zoruyla kimseye kumar oynatmadim. Birisi yeni maas almis onu birakti, masada, birde arsasi varmis onu birakti. Sigara almaya durumu kalmadi. Gelene gecene küfür etmeye basladi. Öyle bir dayak yediki hastanelik oldu. Kimse seni o masaya zorla oturtmadi. Kazansaydin o kadar mal, hosuna gidecekti dimi. Eh kumar bu kimse kazanamaz sadece oynatan kazanir. G*bersin banane
kumar oynattın utanmadın hiç he asıl seni dövmeliydiler
Devlet resmi oynatiyor o suclu degil. Ben mi sucluyum. At yarışı, milli piyango, sayisal lotolar, iddia, şimdi suclu ben miyim. İlk önce bastakine küfür et, sonra bana sira gelirse edersin.
varını yoğunu satıp girerse olacağı o. bilmeden iş yapılması böyle bir şey ben 6-7 katı para aldım şimdiye kadar. araştırmadan bodozlama girilmez bir işe. eğer ki bilmediği her hangi bir işe para atıyorsa batacak gözüyle bakmalı tabi ki
ne alaka kumar bu
bazı projeler vardır kumar değildir güvenirsen girersin. yapmak istediğin iş gibi düşün. bi dükkan açabilirsin 1 milyon yatırırsın ama batabilir gibi
Keriz avı. Kusura bakmayında, kripto para yasaklansa, yine kolay para kazanma hevesinde olan gider başka yere de parasını kaptırır
Yahu can alsa ne olur hala bizim millet bu işe yatırım yapıyor. Kriptonun kumardan farkı yok bizim millet kolay zengin olma peşinde.
Akıllıca yapmaz isen işini sonu budur. Bizde yapıyoruz ama saçmalamadan. Akıllıca yapılan yatırım hiç bir zaman kaybettirmez. Bir çoğu kaybederken ben sürekli kazanıyorum. Neden acaba.
Merhaba , ben bitcoine soğuk bakıyorum zaten sonu Çiftlikbank muhabbetine dönebilir yani. Bence en güzeli elle tutulur gözle görülür şeylerin ticaretini yapmakta ev al araba al felan.
Selamlar,
İnsanlara kolay yoldan para elde etmek çok tatlı geliyor ama haramda huzur yoktur. Bunun gibi örnekler çok var. Yasaklansın bence.
Girecegin cikacagin yeri bilmelisin kripto için değil her yatırım için öyle , biz Türkler ne olursa olsun duygusal bağ kuruyoruz benimsiyoruz bu yanlış.. adamlar borçla tüm paranizla girmeyin diyor baş bas bagiriyorlar biraz dinleyin bence..
Anlamadığım bir şey de yatırım yapmam.
Yapan ve kaybeden birine de üzülmem.
gaddar olma
Para candan daha önemliyse demekki saçmalıktan başka bir şey değil.
gider yatırmasın luna dır muhtemelen ağır battı.
Bütün parayı yaptırırsa normal. Akıl yok derim.
sdakljfaskl :D tamm ben ikna oldum
burada geçen biri paylaşım yapmıştım o mu acaba
kim
gizliden soru sordu işte 500bin kadar kaybettim intihar etmeyi düşünüyorum diye
odur o zman
Yıllardır yasaklanacak :D
Herks hata yapar. keske sonuboyle olmasaydi
Allah affetsin bence yasaklanmalı
Ekmek de can alıyor su da onlar da mı yasaklansın
Şimdi tam zamanı
Kafalar muthis
Beyin ile ilgili