Para & Ekonomi Askerde ne kadar para harcanır? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne kadar biriktirmeliyim? Güncellemeler+1 yıl Güncel Askerde ne kadar para harcanır? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Ben geldiğimden beri ortalama 14-15 bin harcadım.Şafak 35. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne yedin reis ya Yorumla cnrche +1 yıl Sigaraya gidiyor.Dışarıdan baya sık yemek yiyoruz ondan gidiyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çokmu kötü yemekler Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Ben keyfime göre harcamama rağmen 3000 bin lira biriktirmiştim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor sene kac Yorumla Vault_Boy +1 yıl 2018 yılında Şırnak'ta yaptım. Aylık 750 lira harçlık alıyordum. Jandarmaydım Yorumla Soran +1 yıl Ben bugün hizmet tercihi yaptım doğuya çıksın diye komando işaretledim zor gelirmi Yorumla Vault_Boy +1 yıl İşaretlersin gelmez, işaretlemezsin gelir. İşlevsiz bir kutucuk. İhtiyaca göre alırlar. Ben komandolardan ağır çalışıyordum. Komandoluk da kalmamış eskilere göre Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sigaran varsa aylık 3 lira gider 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sigaram yok ne gider 6 içinde Yorumla Oluştur +1 yıl Yemekhaneden çıkan yemekleri yersen, kantinden yemezsen bin lira gider ayda Yorumla Soran +1 yıl Günlük 30 lira yapıyor ne yapcaz ki o paraya Yorumla Oluştur +1 yıl Askeri kantinde her şey sivile göre ucuzdur, fazla abur cubur tüketmezsen yeter 30 lira Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Para harcanmaz pek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ortamla olarak 6 ay içinde ne harcarim Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Kart geçerli zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben geldiğimden beri ortalama 14-15 bin harcadım.
Şafak 35.
Sen ne yedin reis ya
Sigaraya gidiyor.
Dışarıdan baya sık yemek yiyoruz ondan gidiyor 😂
Çokmu kötü yemekler
Ben keyfime göre harcamama rağmen 3000 bin lira biriktirmiştim.
O nasıl oluyor sene kac
2018 yılında Şırnak'ta yaptım. Aylık 750 lira harçlık alıyordum. Jandarmaydım
Ben bugün hizmet tercihi yaptım doğuya çıksın diye komando işaretledim zor gelirmi
İşaretlersin gelmez, işaretlemezsin gelir. İşlevsiz bir kutucuk. İhtiyaca göre alırlar. Ben komandolardan ağır çalışıyordum. Komandoluk da kalmamış eskilere göre
Sigaran varsa aylık 3 lira gider
Sigaram yok ne gider 6 içinde
Yemekhaneden çıkan yemekleri yersen, kantinden yemezsen bin lira gider ayda
Günlük 30 lira yapıyor ne yapcaz ki o paraya
Askeri kantinde her şey sivile göre ucuzdur, fazla abur cubur tüketmezsen yeter 30 lira
Aylık en az 500-600 yersin sigara varsa yükselir
Para harcanmaz pek
Ortamla olarak 6 ay içinde ne harcarim
Kart geçerli zaten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!