Sanırım doktor maaşıyla bile yemeden içmeden 10 yıl çalışmak gerekir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yıllık beyin cerrahı, doçent, yakında profesör olacak, özel hastanede 15.000 TL alıyor, iki çocuk babası. Arkadaşım. Bu adam bile alamaz 10 yılda Range Rover. Kuruşuna dokunmadan biriktirirse (ki imkansız), 4-5 yılda belki alır (başlangıç fiyatı 105.000 usd, maaşı 2.000 usd)
03 Yorumla- +1 yıl
Beyin cerrahi 20 yıllık 15000 mi alıyor 🤣 iyi sallamışsın
- +1 yıl
@Kendikendinebağyan Geçen seneki maaşı, bu yıl da 20.000 veya 25.000 olsun
- +1 yıl
Maaşı dışında da açıktan para almaz.
En İyi Cevaplar
Ben ülkeden ayrıldım yıllar önce, 9 yıl olmuş.. Fakat o günden belli idi... Massachusetts te burada düşük gelir grubu 4000 dolar civarı... Çok rahatlıkla o aracı alır.. Ayrıca 1 aylık maaşına bile eski tip jeep ler vb bulunabilir neredeyse. Tr de en hurdayı 1 yıllık maaş ile alamazlar
00 Yorumla
Türkiyede o aç olanlar patronunun 3 fabrika bilmem kaç arabası bilmem kaç evi olmasından rahatsız olmadığı için, adama sen ben çalışıp zengin ediyoruz ama biz ayakkabı bile alamıyoruz deyince ayakkabısı delik adam patronunu savunuyor
00 Yorumla
Çünkü onlarda enflasyon yüzde yüz artsa da etkisi sinek gibi ama sende enflasyon o kadar arttığını düşünme derim. 😃 En ufaktan bir Papua Yeni Gine para birim miktar artışını korona sürecinde düşün ve bak gör. 🤣🤣🤣
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
18Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBurada çok kötü
00 Yorumla
+1 yılDoktor maaşı sanılanın aksine yüksek değil. Çok özel hastanede profesör olup operasyonlara girmelisiniz ki eyvallah.
Bulaşıkçılıkla Range Rover alabiliyor musun? Hmm yani ikinci veya üçüncü el eski model belki.
Türkiye'de araba fiyatları yüksek değil. Hükümetin koyduğu vergi çok. Nefes alsan vergi. İnşallah hükümet gidecek yakında. Hala bu hükümete oy atan varsa mazoşist dir net.010 Yorumla- +1 yıl
Range Rover sıfırları 100.000$ dan başlıyor o da en boşları.
- +1 yıl
Range Rover'a gelene kadar tabii ben yoğurt neden 27Tl oldu onu sorguluyorumm :))
- +1 yıl
En son çıkanı 10 milyon TL :D
4 milyona bulursan kaçırma. Ah ah canım ülkem benim. - +1 yıl
Senin orada Peugeot 208 Allure Selection sıfır ne kadar?
Ben sıfır aldım m1 ay önce. 510 bin TL. - +1 yıl
Asgari ücret 4250TL.
Hiç yemez içmez kenara koyarsan 120 ay gerekir. 10 yıl yani :)) - +1 yıl
Biliyorum. Almanya'ya geçen sene gittiğimde ikinci el araçları görmüştüm. 25.000€ BMMW vardı 300 beygir daha 70 bin km de. Burada onu 1 milyonun altında alamazsın. 25.000€ orada 25 binTL aslında. 2 ayda alırım o aracı. Kredi bile çekmem. Bu sene de Frankfurt'a gideceğim bakalım neler göreceğim. Orada 5000€ ya bisiklet satılıyor. O bisiklet burada 80.000TL.
+1 yılHedef range rover mu bir araba için mi yaşıyorsunuz ! Range rover sahibi olucam diye senelerce çalışmak saçmalık.
023 Yorumla- +1 yıl
Mantık mı istiyorsun ! Doğdun büyüdün ve ise başladın aç gezip ev araba sahibi olmak için çalışıyorsun sonra yatırım için ev dükkan alıyorsun sonra kazandıklarını yiyemedrn geberip gidiyorsun ve kalan mirasıni paylaşıp birde arkan sovuyorlar. Sence bu mu mantıklı? Bu arada evet yurt dışında araba almak kolay ama sonrasını paylaşın birazda arabayı yürütmek için ne kadar paralar harcadığınız anlatın vergiden bahsedin ya da arizlandigi zaman ne kadar paralar harcadığınız anlatın.
- +1 yıl
Araban nedir ? Kaç model?
- +1 yıl
Benzin dizel ccc hacmi nedir?
- +1 yıl
Hangi ülkede yaşıyorsun.
- +1 yıl
Ne vergisi diye sordun ya sorularımin cevabına göre sana ne vergisi olduğunu söyleyim.
- +1 yıl
ABD de Nissan Almira diye modeli yok !!
- +1 yıl
Bizde gülüyoruz sana şuanda.
- +1 yıl
Yaşadığın yerde beyin nakli kaç para paran yoksa biz ülkede sana yardımcı oluruz.
- +1 yıl
Bedava para ödemiyorum ne oldu zoruna mı gitti aynaya bak bakalım yüzün sakın (arse) dönmüş gibi
- +1 yıl
O gulen yabancılar yaz gelince neden hurdalar acaba 🤔 Özellikle yurt dışında yaşayan TC vatandaslari nedense her fırsatta Türkiye'ye gelmesi neden acaba !
- +1 yıl
Yüz dolara burada popon yıkarsın ancak en azından bizi namusumuzla irgat olarak kullanıyorlar ama galiba seni orrrospu olarak satıyorlar 😁
- +1 yıl
insan adını duyunca hoşuna gidermiş seninki de o misal baksana gülüyorsun.
Bulaşık yıkayarak range rover nasil alınıyor bi anlat bakim?
119 Yorumla- +1 yıl
Hedi len Ben 23 senedir Londradayim geçen gördüğüm bulaşıkcı sendin sanırım. 😂😂😂 Şimdi #bisiktirolgit bulaştığını ötede yıka beni rahatsiz etme 😂😂😂#ffs🤦
- +1 yıl
O kisi ben değilim de. Sen ezilmiş bir fare oldugun icin dediklerini yasayan sensin orada "köpek" gibi çalışıp burada havlayan bir zavallısın. Açlıktan kactin simdi fare gibi biryere sığın ve çalış range al o damgalak kafanla tc ye gidip hava da atarsın sen. Çünkü ahmaksin çünkü eziklenmis bir faresin!!🐀🐀🐀
2022 yılı itibariyle insanımız artık meyve sebzeyi kiloyla değil de tane ile alıyor. Durum bundan ibaret.
00 Yorumla
+1 yılthailand shemale youtube fenomen
https://www.youtube.com/embed/tZ_D59auyFA00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 686 cevap paylaştı. ortalama doktor maaşını 15bin tl ele alsak 10 senede 1 milyon 800 bin TL eder bu da ikinci el sağlam bir range rover parası bile yapmıyor. 20bin olsa 2milyon 400 bin TL eder yine kurtarmıyor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılHerkes şanslı değil sonuçta ne yapalım şimdi sürünmekten başka çaremiz olsa kaçardık zaten
00 YorumlaSağolsun canım ülkem babayı verip korku ile kanaat etmeyi öğretiyor
00 Yorumla
+1 yılYurtdışında bulaşık yıkayarak araba ev alınmıyor ki...
15 Yorumla- +1 yıl
3000 dolar kazanan bulaşıkçı 2000 kira verirse alır aynen :)
- +1 yıl
Hayal dünyana devam 😂
+1 yılmadem yurt disindasin neden batiyor sana
24 Yorumla- +1 yıl
Senle anlasmak daha zor olur emin ol
- +1 yıl
laflara gel 😃😃
+1 yılBulaşık yıkıyarak mi , yok artık
19 Yorumla- +1 yıl
Hangi ülkeymiş o?
- +1 yıl
100.000-200.000 dolar arası değişen fiyatları olan bir arabayı bulaşıkçı alamaz buna emin olabilirsin
- +1 yıl
orada Leasing sistemi oluyor sanırım öyle aldı , leasingle alınca araba sana ait olmuyor
- +1 yıl
Ben Avusturya’da yaşıyorum 20 senedir
- +1 yıl
Bence sen yurt dışında yaşayan Türklerin her dediğine tam inanma
Gel buraya madem oyle
114 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜlke suriyeli dolmuş galiba orada bişi olmaz
00 Yorumla Dudaklar senin mi yavrum
00 Yorumla
+1 yılsıfır bmw 5serisi 520 falan ne kadar
06 Yorumla- +1 yıl
O söylemeden ben cevap verim 14000$
- +1 yıl
@Kendikendinebağyan abartısız kaç yılda araba alınır orta gelirli
- +1 yıl
Hangi ülkede?
- +1 yıl
@Kendikendinebağyan Fransa veya Almanya
- +1 yıl
Almanya da yaptığın işe göre değişir. Sigortalı çalışıyorsan bankadan kredi alıp ve ya galati ile senet yapıp cüzi bir miktar faiz verip alabiliyorsun. Mesela komşumun oğlu öyle yapmıştı zamanında. 9000€ya toyota corolla almıştı 3000€ peşin kalanı 12 ay vade seklinde yatırmış 6080€ ödemişti sanırım galeriye
- +1 yıl
Sadece 80€ faiz ve senet masraflarına gitmişti...
+1 yılEnayi çok çünkü kuru ekmek versen biat ediyorlar.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılArabayı geç ev alınmıyor.
01 Yorumla
+1 yılkim bulaşık yıkıyarak almış söyle hele
04 Yorumla- +1 yıl
Sen doktor musun?
- +1 yıl
çok saçma konuşuyosun farkındamısın
Ülkecek her şey batmış durumda
02 Yorumla
+1 yılBurası becal memleket ne varsa siyasiler yiyor
00 Yorumla
+1 yılDoktor musun
00 YorumlaGuzel
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Yurt dışında bulaşık yıkayarak Range Rover alınıyorken, Türkiye'de durumlar nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım