İstediğimi alabilirim ama almak istemiyorum anneler günü geliyor belki güzel bir çiçek ya da hediye alabilirim anneme
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benim dayılarımın 3'üde almanyadan geldi. Toplam 500€ harçlık aldım 🤑 turkiyedeki akrabalardan da 0tl aldım 😶 bundan sonra bayramda dayımlar gelmezse ben gitmeyi planlıyorum 😂🤣
Eskiden 100 TL ye 2 tane düzgün marka t-shirt alabiliyorduk o zaman fiyatlara pahalı gözüyle bakardık, artık 100 TL ye adam akıllı t-shirt bile kalmamış... Gerçekten durumumuz içler acısı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İstediğimi alabilirim ama almak istemiyorum anneler günü geliyor belki güzel bir çiçek ya da hediye alabilirim anneme
Benim dayılarımın 3'üde almanyadan geldi. Toplam 500€ harçlık aldım 🤑 turkiyedeki akrabalardan da 0tl aldım 😶 bundan sonra bayramda dayımlar gelmezse ben gitmeyi planlıyorum 😂🤣
Eskiden 100 TL ye 2 tane düzgün marka t-shirt alabiliyorduk o zaman fiyatlara pahalı gözüyle bakardık, artık 100 TL ye adam akıllı t-shirt bile kalmamış... Gerçekten durumumuz içler acısı.
Hakli
Harçlık almadım ama bin tl ye yakın dağıttım
Uiiii
Ee dayı olmak bunu gerektryor
Benim de dayim olur musun
7 yeğenim var sen 8 olacaksın 😂
Oldum bile
Hadi hayırlı olsun yeğenim 😂
🧿
👏🏻👏🏻👏🏻
Telefon alabilirim 😬
Uwuu
harclik verdim, almadim🥲
Bana da verr
bana da versene 10tl harçlık :D
Oğlum 100tl verdi ıpad alacakmışım😂
Gsbsnshsnsysnhznshxmdhsnz
Mecbur geri kalan 6500tş ben tamamlayacağım
Oglundan zeka fiskiriyoo
Daha 6yaşında
He pardon hdnshsn
😂 😂 😂
Artık dağıtıyoruz maalesef ,😅
Evet benden de gelmis bikac cocuk para istiyo 18 olduk diye buyuduk mu alla alla
Saçımı boyayacagim
Hiçbir şey
kim ugrasicak
seni
Yok knk tsk
Kripto para
Hiç toplamadım