şu an Ben 450tl' kira vererek oturuyorum. Neredeyse bu piyasada bedava diyebileceğim türden bir fiyat bu.
Ama şöyle olası bir durumda ne yaparız diye bir bakıyorum da, bulunduğum yerde kiralar en az 3000tl'den başlıyor.
Ben çok değil, bundan bir iki sene önce sahibinden sitesine 1000tl kira diyince sayfada en az 50 60 ilan çıkarken, öyleki mesela İstanbul'da bile bu fiyata oturulabilecek yer bulabiliyorken, şimdi ise resmen sefalet diyebileceğimiz bir kira düzeni var.
Kriz ortadan kalkarsa yine eski düzene, ya da eski düzene yakın bir hale gelir miyiz?
Şaka gibi ama millet resmen 1500, 1800tl gibi fiyata ev arkadaşı arıyor.
Ama şöyle olası bir durumda ne yaparız diye bir bakıyorum da, bulunduğum yerde kiralar en az 3000tl'den başlıyor.
Ben çok değil, bundan bir iki sene önce sahibinden sitesine 1000tl kira diyince sayfada en az 50 60 ilan çıkarken, öyleki mesela İstanbul'da bile bu fiyata oturulabilecek yer bulabiliyorken, şimdi ise resmen sefalet diyebileceğimiz bir kira düzeni var.
Kriz ortadan kalkarsa yine eski düzene, ya da eski düzene yakın bir hale gelir miyiz?
Şaka gibi ama millet resmen 1500, 1800tl gibi fiyata ev arkadaşı arıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Azalsa iyi olur. Tek başıma 1 1 evime 1500 veriyorum :(
Nezamandan beridir oturuyorsun bilmiyorum ama, eskiden olsa bu fiyat o eve fazla derdim. şu an piyasa koşulunda üzülerek gayet uygun
4 aydır. evet piyasaya göre Uygun ama bir öğrenci için fazla
Öğrenciysen tabi o daha kötü. Kafa dengi biride yok sanırım öyle anlaşıp aynı evde yaşayabileceğin biri felan.
Bizim evin kirasi 5 bin