Güncellemeler
+1 yıl
Mevduata yaptıracağım bankaya sordum 400₺ veriyormuş, bende her ay üzerine 4000 ₺ ekleyeceğim, böylece üreyip gidecek, zaten aylık harcamam yeme içme faturalar 1000 ₺, para eriyecegini sanmıyorum çünkü üzerinden almicam 1 sene sonra param 90.000 ₺ olacak ve mobil internet bankacılığı güvenliğim için kullanmicam, sadece defter ile böyle devam edecek, hiçbir yerde kuruma kuruluşa borcum da yok, bloke bu yüzden olmaz sigara içki kumar yok böyle bir hayat yasicam evlilik ev araba düşünmüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
İnançlı biriyim haram da olmaz yapacağım tek seçenek bu herkese mutlu aylar benimde 1 gün sonra doğum için inşallah her şey güzel olur amin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dolara gir yıl sonuna kadar çıkma kaar edersin bence
Çeyrek mevduat faizi olmasın mı, bide fiziki mi alayım doları döviz burosundan
24 ayar gram almanı öneririm
Turgeve bagisladim
Tl dışında hepsi olur. Tavsiyem usd doları
Dolar su an 15 ₺ bu hafta dolar alsam seçimlere kadar 1 yıla kadar biseyler kazanır miyim
1k dolar al, kalaninada altin al
Banka mi evde mi
Fiziki
Neden
Elinin altinda olur her istedigin anda istedigin sekilde degerlendirebilirsin
Ne kadar sure ile yatirim yapmayi dusunuyorsun?
10 sene mevduat nasil
10 sene ise mevduat yerine altina yatirim yapmani kesinlikle oneririm.
Ben tek kişiyim her ay sadece 750 ₺ harcıyorum, başka hiçbir masrafım yok, aylık mevduatta olsa 5000 ₺ üzerine yatircam öyle öyle devam eder mi sizce tek kişiyim ev araba masrafım yok 10 sene 1 milyon biriktrmek faizde olsa tek kişiyim
Zaman ne getirir bilinmez ancak 10 sene onceki altin degerini dusun simdiki altin degerine bak o zaman anlayacaksın.
Dolar al.
Dolar su an 15 ₺ dolar alsam seçimlere kadar birşeyler kazanır miyim 1 seneye kadar
Kardeş fed faiz artırıcak ve 1 yıla kalmadan iyi para kazanırsın. Faize sakın bulaşma.
Çeyrek
Niye
Biri yükselecek dedi de
Dolar al
Uzun vadeliyse altın daha garanti
altın al
ing altın hesap
Kur korumalı mevduat
Borsa. 😏
Al sat yap
Gümüş al