Güncellemeler
+1 yıl
@hıdır0619 nasıl Bi terbiyesiz kardeşim sa yardımcı olucam ayaklarına yatıp benden iç çamaşırımi istedi herkes sikayat etsin şu pisliği kullanıcı ismini yazdım
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl Bi orsp cocuguysq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Heskesten cok özür dilerim askere gideceğim gitmeden önce lütfen hiç sevgilim olmadı belki burdan biriyle yaşarım dedim ama kimse istemiyor belki orada şehit olurum bu dünyadan o zevki yasamadan gitmek istemiyorum rica ediyorum sizden
Ahahahdjfjd trolmusun
Cidden trol değil yıldım ve bir şeyler yasamadan gitmek istemiyorum
Filmlerde izliyorum özeniyorum askere gitmeden insanlar hep sevgilileriyle vedalaşıyor ediyor ama benim kimsem yok
Sen kızsın sana yazan çok olur ama maalesef bizde durum farklı ya paran ya ünlü olman lazım ama ikiside yok ve yalnız hissediyorum
Demek istediğim sevgili olalım demiyorum şey yapmak istiyorum 1 kere bile olsa karşımda gerçek insanla olsun istiyorum
Flort siteleri var onlari dene burada bulamazsinki
Ya olmuyor kaç yeri denedim
Hep isteksizler Bi kaç flörtüm oldu ama onlarda kabul etmedi kimse sorsam evlenmeden olmaz vs
Dogru olanda o zaten ben sevgili olmak istoyosun sandim sen iliski istiyosun
Ya aslında sevgilim olsun istiyorum ama kısa zamanda sevgili olunmuyor ki bide sanaldan kimse sevgili olmaz o yüzden başka türlü istedim
Tipim boyum yerinde öyle çirkin biride değilim ama utangacim reelde kimseyle olamıyorum bu yüzden
Ben kazanıyosam ayda 600 dolar sen rahat rahat kazanırsın
Nasıl kazaniyosun
Onlyfans diye bi siteden araştır google dan
Ohaa ama çok ahlaksızca bide ailem muhafazakar safiyiz biz
Sen sordun ben cevap verdim napabilirim iş bu yapabilirsen yap basit yüzünü gösterme bitti gitti zengin olursun
Yüz göstermeden oluyomu ki ohaa
Oluyor tabiki neden sana yap diyorum yapamıcağın bişey olsa zaten anlatmam yapılabilecek bişeyki anlatıyorum
öyle bi uygulama yok maalesef part çalışmaya devam😉
Malasef acil lazim yetismiyo hicbiyere para
onlyfans bu aralar herkesin dilinde ama ücretli şow sanırım tam bilmiyorum
Ne şovu zaten ailem muhafazakar yobaz değiller ama bide mezhep farklı kendimi sergileyemem ki ben orada burada
bende sergile demedim tam bilmiyorum dedim başka öyle kolay para yok
Yok sen beni yanlis anladım burdaki kizlar çok hoppala mesela geneli show yapabilir ben öyle degilim
hangi şehirde örencisin peki
Çanakkale nedenki
belki bi yardımım olur mu diye sordum
Nasıl bi yardim sen nerdensin
düzce
Nasıl bir yardımdan bahsediyorsun Bana iş mi bulacaktinnn
olabilirdi bende iş verebilirdim yanımda çalışan örenciker var ama maalesef uzakmışsın
Ne iş
boss burger 2 tane şubem var ama düzcede
Uygulamalar reklam izlettirip karşılığında hiç bir şey vermezler
selam nerde yasiyosunuz?
Burdan yazmim nedenki
Rica etsem mesaj yazabilir misiniz özelden soyliyim size?
Tamam yazarimm
Bir sürü şey var aslında
Yazarmsiin lütfen acil ihtiyaç
Çok uğraştirici bir sürü işlem yapılıyor. Daha bugün bir tanesini yaptık 40 dolar kazandım ama en az yarım saat alıyor. Yönlendirmek gerekiyor
Nasıl islam trol değil deme anlat bakalım bi şu isi
Nasıl islem
Uygulama birinin referans olmasıyla indiriliyor. Üyelik yapılıyor, gerekli tercihler ayarlamalar yapılıyor sonra 50 dolar yatırılıyor ilk üyelik için sana 40 dolar geliyor başkasını da bulursan 20 dolar ordsn geliyor, ikinci kişiyi bulursan yine 20 dolar+ 50 dolar da ikinci kişi üye oldu diye geliyor. Zincirleme ne kadar çok kişiye referans olursan daha fazls kazanıyorsun. Ama dediğim gibi bu tür uygulamalari hiç yapmayan biri yapamaz bir suru ayarı var detay var.
yazsana bi zahmet
Ben yazamıyorum Xp az benim
Ahlaki olarak ve sermayesiz maalesef yok
Kotu valla durum
maalesef daha da kötüye gidiyor.
Meetmide görüntülü sohbet veya onlyfans hesabı
Ikiside +18 mi
Normal mi sordun?
Evet hic kullanmadım normal degilmi
Meetme de gönderilen hediyelerle göre canlı yayında alıyorsun. Tam +18 e gerek yok. Onlyfans ta +18 videolar paylaşıyorsun. İzlemek isteyenler sana parası ile abone oluyor. Ama onlyfans hesabının reklamını iyi yapmalısın. Bir kaç uygulamada hesap açıp onlyfans linkini paylasmalısın
Ben +18 yorum yaptım kazanabileceğin. Beni de öyle gördüysen özür dilerim
Hayır öyle görmedim takılma burada çok boş abazan tipler var lafım onlara
Ve hiç birisi sana para atmaz. Atmak istese ilk soracağı şey ibanin olur. Bunlara takılma. Peki sana yaşadığın bölgede iş ayarlarsam yardımı olur mu sana?
İsterseniz destek olabilirim
Nasıl yani
Nasıl olacaksin
Maddi yönden yani
Kripto mandwciligi yap
Kısa surede
Var evet
İstanbul'da olsaydın kazanırdın
Nasıl olacak iş imkanı fazlami
Kullanmadığın eşyaları sat
Canım 6 bin lazım bide çok fazla bisey yok kıyafettir odur budur
Ne kadar lazım
6 bin
Çokmus az olsa biseyler olurdu
Kesinlikle öyle:((
Elden bişey gelmiyor
Livuu
Puan toplamak çok zor
Ben varim
Ne kadar lazim
6 bin
Nerfe yasion
Burdan yasmin olur mu
Yazmim
Bana yaz
Istek attim
@hıdır0619 nasıl Bi terbiyesiz kardeşim sa yardımcı olucam ayaklarına yatıp benden iç çamaşırımi istedi herkes sikayat etsin şu pisliği kullanıcı ismini yazdım
Tekrar ve baştan söylüyorum ben kolay parada değilim iş bulamadım sadece şansımı denemek istedim günlük iş olur evden calisabilcegim iş olur yaparım yapmam bana kalmış kimseyi alakadar etmez ve ilgilendirmez benim zaten mezhebim farklı ve inancıma tersyazık sizenedenbukadarkötü oldunuzbirazempatiyapınduygusuzolmayinneara bukadaryozlastiniz..