Yabancı teknoloji fonlarına, elektrikli araçlar, temiz enerji, endüstiriel metaller ve tarım-gıda emtia fonlarına yatırım yapıyorum.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok para lazım be , ben borsaya 25 bin tl ile girmiştim ilk başta 2 sene önce , şimdi + 372 bin tl portföyüm oldu. Ayrıca 18 bin tl lik de fonlarım var. + borsadan kazandığım paranın 120 bin tl si ile araba aldım sonra onu satıp 3+1 sıfır ev aldım :) .
Her ay düzenli maaş alıyorum ki 8 bin TL ama atıyorum köşeye yatırım amaçlı falan. Fazla masrafım da olmuyor ev kendimin , elektrik su dogal gaz fatura arada dışarıda yemek vs.. bitti gitti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yabancı teknoloji fonlarına, elektrikli araçlar, temiz enerji, endüstiriel metaller ve tarım-gıda emtia fonlarına yatırım yapıyorum.
çok para lazım be , ben borsaya 25 bin tl ile girmiştim ilk başta 2 sene önce , şimdi + 372 bin tl portföyüm oldu. Ayrıca 18 bin tl lik de fonlarım var. + borsadan kazandığım paranın 120 bin tl si ile araba aldım sonra onu satıp 3+1 sıfır ev aldım :) .
Ee sana helal olsun diyorum hemde binlerce kez. 25 bini hangi kağıtta 372 yaptın 2 senede? Bu mükemmel bi başarı.
Bitcoin ve diğer coinlere yatırım yapıyorum şimdilik ilerde gayrimenkule yöneleceğim
btc sıkıntı.
Kac para paran var
530.000 kadar Yatırım yaptığım gayrimenkul ve hisse senedi var. nakitte ise bin tl kadar anca
Ula sende ben gibi zenginsin ama yemiyorsun var yemez 😂 nakit bin TL neye yeter ama bankada paralar Gani gani
Her ay düzenli maaş alıyorum ki 8 bin TL ama atıyorum köşeye yatırım amaçlı falan. Fazla masrafım da olmuyor ev kendimin , elektrik su dogal gaz fatura arada dışarıda yemek vs.. bitti gitti.
Eee biz ne duruyoruz evlensek yA senle
Ahhdhdhd
Ula Naz etme
Napcan