Ya babamın iş bankasında benim adıma açtırdığı bir kredi kartı hesabı var müşteri hizmetlerini aradım bir türlü çözüm yok ailemin yanına sadece bayram tatiline gidecektim o biletten alayım dedim her zamanki gibi. Bir baktım sistem dedi SIM değişikliği sebebiyle işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Sonra da benim adıma uçak bileti alınmış gözüküyor oysaki ben bilet te almadım. Sıkıntı oldu o yüzden.
İş bankası
Halkbank
Ziraat bankası
Vakıfbank
Garanti
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapı Kredi: World Eko Kredi Kartı
Garanti BBVA: Bonus Flexi Kredi Kartı
İş Bankası: Maximum Aidatsız Kredi Kartı
Denizbank: Aidatsız Net Kart
TEB: Aidatsız Sade Kart
ING Bank: Light Kart
Akbank: Aidatsız Axess Free Kredi Kartı
Enpara Kredi Kartı
QNb Finansbank: CardFinans Fix
Vakıfbank: World Express Card
Halkbank: Aidatsız Halkcard
Kuveyt Türk: Aidatsız Sağlam Kart
Ziraat kullaniyoruz biz senelerdir öyle büyük sıkıntılar da hiç yaşamadık
Tabi ben de bir ara ziraatten kredi almıştım gayet te ilgilerinden memnun kaldım özel banka bir de cumhuriyet dönemindeki ilk ulusal bankayı ne hale getirmişler ya😔
Peki döviz yatırım işlemleri için de uygun mudur ben yıllar önce öğrenim krediyi aldım şimdiki aklım olsa o paraları dolar yapardım o ayrı mesele de bir de bunun geri ödemesi sıkıntı 6000 TL
Döviz yatırımlarını da ziraatten yapıyorum ben online bankacılık ile döviz alıyorum kur düşük olduğu zamanlarda. Yüksek olduğunda bozdurmak için. Onda da bir sıkıntı yaşamadım güvenilir bence
Bende 3 tane var Akbank işbank garanti en çok garanti kullanıyorum
Peki sorunumu okuduysan sorunumla ilgili ne yapmalıyım şimdi ilk kez de bu sıkıntı başıma geldi
Bankaya gitmen gerek müşteri hizmetleri en iyi çalışan iki banka var birinci garanti ikinci Akbank
Anlatamadım galiba iş bankasının müşteri hizmetlerini tekrar aradım sabah sorunuma çözüm bulamadılar Bankaya da gidemem bugün memlekete gidebiliyorum ama dediğim gibi adıma uçak bileti alınmış
Iste m hiz çözüm bulamamış bankaya git diyorum ama şöyle bi durum var, hacckleyip alan biri mi oldu kartı o sıkıntı iste.
Yani sadece o biletten otobüs bileti almaya çalıştım sorun olur mu?
Ziraat çok güvenilir geliyor ve ilgileniyorlar
Devletin bankası bir de ilgileri bence fena değil
Garanti
Neden?
Peki sorunumu okuduysan sorunumla ilgili ne yapmalıyım şimdi ilk kez de bu sıkıntı başıma geldi
Garanti
Garantii
Neden garanti?