Arkadaşlar Kıbrıs'a bu oyunları oynamak için gideceğim 50 binle büyük bir ihtimal yüzde yetmiş kazanırım bence çok zevkli ve çok mantıklı kendimi kaptırmadı sürece sorun yok Bir de hırslanma dın sürece Nasıl olsa kulaklı diye bir şey de kalmadı artık haram para da değil Ona bakarsan Sayısal Loto'dan kazanılan milli piyangolar da haram Ayrıca 5 günlüğüne falan gideceğim ayda 1 defa falan Tabii kaybetme olasılığı da var ama kazanılıyor
Nah kazanılıyor kıbrısta 7 sene yaşadım yüzlerce insan tanıdım kumarhaneye giden biri bile kazanamadı. Her zaman kasa kazanır. Binde bir yem olsun diye bazen birilerine kazandırırlar. O da zaten kazandığı parayı ertesi gün yine götürür kaybeder.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İste biraz da akil isi o genelde yorgun masalar daha çok kazandırıyor. Evet biliyorum kimse kimseye belese vermiyor parayı ama dediğim gibi birazcik skil isi akli olan kazandigi zaman biraz oynamaması gerekiyor
Zamanında merit royale gidip kazanmıştım keşke bozmasaydım o dolarları😂 rulet harika
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Qhaha evet bi tane adam 500.000 yatırmıştı 1 milyon oldu aşırı son anda döndü şansi vllha aynen bende rulet oynamayi istiyorum ilk başta anlayana kadar düşük sonra max 100 bin fala. Yatırıcam 🤣